Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Churchill

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Dzisiaj chciałbym zadać wam parę pytań o czołgu premium Churchill.

Dokładnie interesuje mnie ile on zarabia na bitwę ?? Ostatnio słyszałem, że gdzieś 20-30k na bitwę.

Ile kosztuje do niego naprawa.. i pociski. Oraz czy przyjemnie się nim gra.

I zasadnicze pytanie:

Czy warto go kupować ?? A może polecacie inne tanie pojazdy premium ?? (Mam locusta)

Pozdrawiam!! i proszę sensowne wypowiedzi :D!!

ps. dodaje, że więcej niż te 1500gold nie chciałbym wydawać

(za sensowne i po)mocne odpowiedzi nagradzam Like+)

x

Opublikowano

Kupiłem 2dni temu, na naprawe i amunicje ok. 3tys. za bitwe zarabiam ok 15tyś. Ustawiaj się przodem do przeciwnika a napsujesz mu krwi rykoszetami. Bardzo łatwo o stalową ściane działo też daje rade tyle, że wolny... Teraz była promocja za 750 i kupiłem do zabawy. Ogólnie to polecam

Opublikowano

Zarobki tego czolgu sa srednie ok. 10-40k bez premki jak sie postarasz.

Naprawa Churchila 5k ammo 800 za sztuke.

Churchill jest najlepszy.

Polecal bym su-85l ale jego aktualnie nie ma w sprzedazy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dzięki przekonaliście mnie :D

Już i tak chciałem kupować ten czołg, ale wolałem się upewnić :D

@Edit:

Aha.. jeszcze jedno ale:

Podobnież mają dojść angielskie czołgi i w tym jakieś churchile.. czy w tedy jak dojdą te nowe czołgi ten nasz premium nie "wyblaknie" w ich tle ?? Nie będą od niego lepsze te "nie premium" :D ??

Jak sądzicie ??

I tak szczerze.. kupili byście churchila.. ?? Czy może jednak dozbierali na jakiegoś innego ??

(12k golda nie zamierzam jak na razie wydawać jak co.. i 8k też ;D)

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Mam go. Zajefajny moneymaker :D Trochę działo słabe, ale tak szybko się ładuje, że nawet jak 2 razy nie przebijesz to za 3 może przebijesz, a przy ładowaniu ładowniczego wyszkolonego 100% ładowanie trwa od 2 do 4 sekund (nie mierzyłem :D)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kupiłbym churchilla. Powiem Ci że churchill ma kilka odmian. Lepsze działa i gorsze. Nie ma bata, aby inne tanki były lepsze niż te premium. :)

Opublikowano

Najlepszy prem tieru 5, średni zarobek na czysto to 15k, działo szybciej przeładowuje niż celuje :D Dlatego też jako moduły polecam szybsze celowanie, wentylacje i optyke. Perki wszystkie do celowania.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dzięki przekonaliście mnie :D

Już i tak chciałem kupować ten czołg, ale wolałem się upewnić :D

@Edit:

Aha.. jeszcze jedno ale:

Podobnież mają dojść angielskie czołgi i w tym jakieś churchile.. czy w tedy jak dojdą te nowe czołgi ten nasz premium nie "wyblaknie" w ich tle ?? Nie będą od niego lepsze te "nie premium" :D ??

Jak sądzicie ??

I tak szczerze.. kupili byście churchila.. ?? Czy może jednak dozbierali na jakiegoś innego ??

(12k golda nie zamierzam jak na razie wydawać jak co.. i 8k też ;D)

Pozdrawiam!

Ja bym do Dicker Maxa dozbieral.

Opublikowano

@Up:

Wezmę pod uwagę i tę opcję.. ale chyba nie zamierzam aż tak dużo wydawać tylko na "darmową" grę.. =/

To się jeszcze pomyśli w przyszłości i jeszcze nie wiem czy chcę niszczyciela :D

@Edit:

@Ksu123:

Like leci za ostrzeżenie przed wolverinem :D ?? i pytanko.. sugerujesz, że churchild nie poradzi sobie z Wolverinem ??

x

Opublikowano

aha.. w takim razie nie wiem o czym mi tutaj kolega Ksu123 mówił :D

Broń się !! Co miałeś na myśli ?? (oj like poleci :P)

x

Opublikowano

Moze i jest zagrozeniem jak go nie widac ale to malo prawdopodobne. Jest w stanie kw-1 pokonac takze czemu nie wolwerina.

Opublikowano

@Up

Z dystansu nie jest to takie łatwe jak na klacie ma 170mm, a wieża jest na tyle mała że z dystansu trudno trafić.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Koledze chodziło o to, że że Wolverine vs Churchill z daleka to wolverine wygra, szybki dośc mobilny.

Wracając do tematu, Jak umiesz odpowiednio sie ustawiać, pokazywać kadłub a nie "dupę" to ten cieniutki pancerz z boków i tyłu nie będzie stwarzał problemu ;)

Opublikowano

Uu trochę zniechęca mnie do kupna to wole zgrywanie się celownika =/

I jak mam kontować ?? Centralnie do przeciwnika.. delikatny kąt czy nwm.. taki większy xD

Chodzi mi o słaby bok :D

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

@UP

Jak przeciwnik cie "objeżdża" ( krązy wokół Ciebie i nawala ) to próbuj szybko uszkodzić mu gąsienice, i obracaj sie tak aby jaknajmniej nawalał w boki i tył, a jak najwięcej w przód. A jeśli z dystansu to wiadomo przód i jeszcze raz przód, a dupska nawet nie pokazuj w najmniejszym stopniu, bo padnie Ci silnik, działo uszkądza i po tobie.

Opublikowano

@Up:

Dzięki za radę..

-=-

Aha jeszcze trochę zniechęcił mnie kolega do jego kupna, bo trochę za dużo golda kosztuje. Ale myślę, żę jedna przyda się jako moneymaker :D

Pozdrawiam!!

ps.

@SuperClown:

czego zmieniasz czcionkę ?? Chcesz pokazać, że jesteś lepszy od nas i używasz "lepszych" czcionek ??

Chcesz nam pokazać jak sprytnie operujesz edytorem tekstu ??

x

Opublikowano

Uu trochę zniechęca mnie do kupna to wole zgrywanie się celownika =/

I jak mam kontować ?? Centralnie do przeciwnika.. delikatny kąt czy nwm.. taki większy xD

Chodzi mi o słaby bok :D

Pozdrawiam!!

Stawaj przodem, na takich malych tierach nie ma co kontowac.

Jak jest dla Cb za drogi to poczekaj na promocje 50% ceny. Czesto sa takie promocje.

Opublikowano

@Up:

Dzięki za radę..

-=-

Aha jeszcze trochę zniechęcił mnie kolega do jego kupna, bo trochę za dużo golda kosztuje. Ale myślę, żę jedna przyda się jako moneymaker :D

Pozdrawiam!!

ps.

@SuperClown:

czego zmieniasz czcionkę ?? Chcesz pokazać, że jesteś lepszy od nas i używasz "lepszych" czcionek ??

Chcesz nam pokazać jak sprytnie operujesz edytorem tekstu ??

Nie , nic nie chcę pokazywać. Po prostu lubię pisać ładnie i estetycznie :).

@EDIT

Jeśli ci to nie pasuje, to też używaj kursywy, właśnie po to ona jest :).

@TOP

Kup go dla kasy, najwyżej potem sellniesz.. 1500 golda to nie dużo :)

Opublikowano

Dobrzę.. myślę, że na temat Churchila to będzie na tyle.

Wszystko co chciałem wiedzieć już wiem :D

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam!!

Temat do zamknięcia

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...