Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pets system final

kza54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mam taki problem o_O nie ogarniam francuskiego ;[ i jak wgrałem to co wiedziałem to all ok ale jest właśnie ten ból że jest tekst przy przywołaniu konia >> "Vous n'utilisez pas l'appel cheval adapté"

I ni hu** nie wiem co to znaczy ;[ kolega up w postach tłumaczył coś że nie odpowiednia księga ale tak ani na 1 lvl ani na 30 ani na żadnym innym nie idzie użyć zarówno żadnej z ksiąg jak i tych "pieczątek" tych petów ;[[ jest napisane że nieskonfigurowane parametry dropu dla tego itemku o_O a co najlepsze tylko pisze to na pieczęci feniksa (tego różowego) na reszcie pieczęciach jest tak jak by to był ulepszacz zero zastosowania sama nazwa i ikona 0_0

Może ktoś pomóc?

z góry thx

Edit1:

I co zrobić z tymi plikami >>>

a ajouter dans quest_functions

a ajouter dans questlib.lua

Explication.txt

folder > io/pet

Questa wgrałem :P ale to up nie mam pojęcia gdzie nie ogarniam francuskiego ;[

Opublikowano

o_O czarna magia albo nie rozumiem albo nw o co ci chodzi ;/

@up możesz mi to ogarnąć na pw? ;[

edit: Gdzie mam to wpisać jeżeli o to chodzi ...

Opublikowano

o_O czarna magia albo nie rozumiem albo nw o co ci chodzi ;/

@up możesz mi to ogarnąć na pw? ;[

edit: Gdzie mam to wpisać jeżeli o to chodzi ...

Questlib doklejasz sobie do funkcji w /local/xxx/quest w pliku questlib, a quest functions w takowym pliku questfunctions, tworzysz folder io, pet w quest i powinno hulać.

Opublikowano

Qrwa jak czytam te wypociny to mnie skręca, dajcie mi warna lub bana za te obelgi ... ale ...

Większość z was tylko siedzi tu jak hieny i błagalnym piskiem prosi o gotowce ....

A może by tak przysiąść skupić się użyć pierdolonego MÓZGU chyba że macie w nim tylko funkcję odpowiadający za żarcie, spanie, sranie i błaganie "DAJ DAJ DAJ" ....

Prostszego systemu do zrobienia jeszcze nie widziałem na tym forum, ale za chuj nie chce wam się wytężyć tych 2 jebanych szarych komórek odpowiedzialnych za włączenie kompa i ruszanie myszką, żeby sobie zrobić coś samemu !

Tłumaczenie to pare minut jak znamy język (Było się uczyć a nie napierdalać w metka .... sarkazm taki )

Bez języka max 30 min

+ godzina przy leniwym wnikliwym sprawdzaniu ... co daje niespełna 2h pracy i efekt ....

x5245d.jpg

Tak tak już wiecie jak wygląda 1 menu .... teraz walczcie dalej !

Pozdrowienia dla Terenzo któremu oferowałem gotową pracę aczkolwiek stwierdził że sam sobie poradzi .... Bierzcie zeń przykład !!!

Opublikowano

Author... Good Job

Hymmm.. Fascynuje mnie kilka, rzeczy w tej paczce... Ale poczekamy na serwer z wykorzystaniem tego to się upewnię...

Osobiście nie polecam, jednak sporo rzeczy można wykorzystać...

Opublikowano

Qrwa jak czytam te wypociny to mnie skręca, dajcie mi warna lub bana za te obelgi ... ale ...

Większość z was tylko siedzi tu jak hieny i błagalnym piskiem prosi o gotowce ....

A może by tak przysiąść skupić się użyć pierdolonego MÓZGU chyba że macie w nim tylko funkcję odpowiadający za żarcie, spanie, sranie i błaganie "DAJ DAJ DAJ" ....

Prostszego systemu do zrobienia jeszcze nie widziałem na tym forum, ale za chuj nie chce wam się wytężyć tych 2 jebanych szarych komórek odpowiedzialnych za włączenie kompa i ruszanie myszką, żeby sobie zrobić coś samemu !

Tłumaczenie to pare minut jak znamy język (Było się uczyć a nie napierdalać w metka .... sarkazm taki )

Bez języka max 30 min

+ godzina przy leniwym wnikliwym sprawdzaniu ... co daje niespełna 2h pracy i efekt ....

x5245d.jpg

Tak tak już wiecie jak wygląda 1 menu .... teraz walczcie dalej !

Pozdrowienia dla Terenzo któremu oferowałem gotową pracę aczkolwiek stwierdził że sam sobie poradzi .... Bierzcie zeń przykład !!!

Można? Można =) Plus mamy okienko z Draneora, ale to już wyższe operowanie.

Opublikowano

Po co wy się produkujecie przecież to jest polak. Jeko konto na YT ma w nazwie FUBU. Nie mogę z takich ludzi.

Opublikowano

Up Ty to chyba jakieś nowe państwo nowa rasa wszystko nowe.

Nowy język? 'Jeko konto' otwórz słownik języka polskiego : )

Co do petów,troszke szkoda ze się tu pojawiły bo robią wielki huk a gówno z tego macie tylko jebniecie posta i czekacie dalej..

Opublikowano

Siema!

Dodałem wszystko bezbłędnie się dodało, ale w grze teraz nie mogę nic zrobić.

Jak wcisnę księge konia nic się nie dzieje, tak samo z pieczęciami, o co chodzi ?

Opublikowano

UP -- A poczytales instrukcję ? (Latwa w ch... )

A posprawdzales sobie id ?

A pozmieniales questa dla stajennego ?

A zbadales czy ci sie z baza wszystko bangala.... ?

if MPC.use with brain <= 0 then

say "Crashed"

else

....

Opublikowano

UP -- A poczytales instrukcję ? (Latwa w ch... )

A posprawdzales sobie id ?

A pozmieniales questa dla stajennego ?

A zbadales czy ci sie z baza wszystko bangala.... ?

if MPC.use with brain <= 0 then

say "Crashed"

else

....

Syntax error - when MPC.use with brain <= 0 begin =)

Opublikowano

Proszę :

http://www.speedyshare.com/k8FzD/systeme-familier-officiel.dif

https://www.virustotal.com/file/aaf3687291ccd9ecb9c4f220fc51913a59f6486745901f907df651fe59e9cec3/analysis/1354901814/

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Ten system znowu działa na zasadzie koni tyle że jak by można przywołać 2 konie, 1 jest wogóle nie aktywny i nie nadaje mu nazwy nick Koń. Wątpię że ktoś poza Tenmą napisał funkcję.

06335296784396897220.png

Opublikowano

Ten system znowu działa na zasadzie koni tyle że jak by można przywołać 2 konie, 1 jest wogóle nie aktywny i nie nadaje mu nazwy nick Koń. Wątpię że ktoś poza Tenmą napisał funkcję.

Jak ty pierdolisz ...

Opublikowano

Up Ty to chyba jakieś nowe państwo nowa rasa wszystko nowe.

Nowy język? 'Jeko konto' otwórz słownik języka polskiego : )

Co do petów,troszke szkoda ze się tu pojawiły bo robią wielki huk a gówno z tego macie tylko jebniecie posta i czekacie dalej..

Widzisz jaki ty mądry jesteś pani w podstawówce się pochwal pewnie się ucieszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...