Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napoje energetyczne

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiedza bezużyteczna to informacje wyssane z palca.

2. Nie myl napojów energetycznych z izotonikami

Co do tematu, te napoje to jedno wielkie dno. Tego 300mL kosztuje 3zł, za tyle mogę kupić sobie oranżadę 2L lub Kubusia 1L i jeszcze będę miał resztę. A to w cale jakieś zajebiste w smaku nie jest ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ciekawe jak tą spermę wydobywają :D Energetyków nie pije, jak coś na pobudzenie to kawa.

Ale jak byłem młodszy to Poweradey się piło ;p

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ja piję Monstera z dzień na dzień, a ręce to mi się tak po nim trzęsą, że ledwo piszę :P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja tam tego nie pije. Czasami jak jakaś okazja się zdarzy, ale żebym miał pić to systematycznie to raczej nie. Mnie to nie pobudza przynajmniej nie czuje tego pobudzenia po tego typu napojach, a cenę swoją mają i to całkiem wysoką jak dla mnie. Dlatego tez jak już ktoś tu mówił wolę sobie strzelić jakiegoś Kubuśa xD

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

Tiger, Monster.Jak dla mnie te napoje te za 1 zł ,a te za 4 zł niczym się nie różnią od siebie.Wszystkie są tak samo dobre jak szkodliwe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...