Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napoje energetyczne

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Co sądzicie o napojach energetycznych ( Monster, redbull, nie izotoniki typu powerade ;) ), zapraszam do dyskusji :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jak dla mnie to syf, nie warto tego pić. Jeżeli ktoś chcę wlewać sobie to gówno do ust dla szpanu to jego sprawa. Skład tego czegoś jest zabójczy.

Od tego żeby sztucznie pobudzić organizm to jest kawa lecz w tą stronę większość ludzi już też przesadza, niektórzy zdążyli się uzależnić.

Moim zdaniem zdrowa dieta, mniej stresu i sen to coś co powinno wystarczyć. Zamiast tego ludzie mało śpią, jedzą co popadnie, palą papierosy, piją duże ilości kawy

i nie daj boże właśnie te napoje które mają czelność się nazywać "energetycznymi", w skrócie zabijają swój organizm a potem się dziwią że pierwsze zawały są po 30 :mellow:

Takie jest moje zdanie na ten temat, pozdro B)

Opublikowano

@up

Kawa + alkohol mają gorszy wpływ na organizm niz napoje energetyczne.

Chociaż ich nie pije i nie polecam to kiedyś piłem redbull i bardzo mi smakował u.u

Opublikowano

Pije V-Max 2.20 za litr warto ;) okazyjnie pije gdy ciężki dzień w szkole lub musze po nocach siedzieć i powiem że pomaga pobudzić organizm ale wiadomo nie warto pić tego dużo bo różne fixy z organizmem ;)

Opublikowano

http://m.onet.pl/wiadomosci/tylko-w-onecie,cvexk

Takie napoje są dla ludzi z głową, umieraja bo nie wiedzą co piją i jak piją ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Tiger,RedBull,Monster to są bardzo dobre i smaczne ;).

Ale jeżeli chcesz je bić żeby nie zasnąć to i tak zaśniesz bo to nic nie daje tak słyszałem

Opublikowano

Tiger,RedBull,Monster to są bardzo dobre i smaczne ;).

Ale jeżeli chcesz je bić żeby nie zasnąć to i tak zaśniesz bo to nic nie daje tak słyszałem

Daje daje ja zawsze jestem senny a gdy popijam sobie wieczorkiem taki napój jestem wstanie siedzieć jeszcze długo ;)

Opublikowano

Po tych "napojach" pała nie staje jeszcze jak pijecie w młodym wieku będziecie mieli kuźke to sikania nic po za tym

Opublikowano

Po tych "napojach" pała nie staje jeszcze jak pijecie w młodym wieku będziecie mieli kuźke to sikania nic po za tym

Tak samo jak po paleniu papierosów a moja kuźka cie pozdrawia i ma sie dobrze

Opublikowano

Tiger, Monster lub jakieś randomowe napoje - wszystko jedno i to samo, więc jeśli pije to bez różnicy jaki.

A co do tego artykułu z onetu - jedno wielkie gówno. Ja jestem w stanie na jedną noc wypić 2 Monstery i z 2 jakieś Tigery czy cuś, a problemów z sercem nie miałem i nie mam. Wręcz czułem się bardzo dobrze po tej ilości energetyków :).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Na pobudzenie to nie energetyki czy kawa... Tylko Arizona... Tak o to wygląda ten napój bogów jakby ktoś nie wiedział:

215771-14-letnie-wino-arizona-1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...