Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakladam nowy serwer

Diego12942

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje o opinie mape na serwer zrobie ja z kolega Serwer bedzie survival frakcje i dzialki. dzialki beda 15x15 albo 20x20 za wysoka cene i bedzie targ na ktorym sie bedzierozwijal handel zamiast sklepu. Juz bedzie ciekawiej.

Opublikowano

kolego @UP wystarczy zrobić tak że robisz cennik np. 15x15, 25x25 kratek etc. a gracz robi sobie działkę gdzieś a ty mu dajesz cub'a za kase! ja tak miałem u siebie na serwerze i prawie ciągle full!

Wątpię, że ciągle full. Nie ma po co robić survi jak masz na mapce cuba i wisi ci czy cię atakują czy nie, bo masz niezniszczalną twierdze - Server dla noobów. Jeśli działki byłyby w mieście, to można w ogóle nie robić frakcji i grać samotnie na działce, powodując ,że plugin na frakcje tylko niepotrzebnie server obciąża.

Albo działki, albo frakcje. Nie jedno i drugie razem.

Jeśli autor nadal robi server i nadal potrzebuje pomocy to i tak mu pomogę, jeśli będzie chciał.

Opublikowano

Normalnie, każdy ma swoją działkę i każda gildia ma swój zamek. Simple.

Koledzy up mają rację, trochę bez sensu. W takim razie Igrzyska Śmierci.

Najpierw piszesz ,że simple a potem ,że bez sensu ? Srsly ? Najlepszy pomysł surv+frakcje.

Opublikowano

Survival + działki ? Pierwsze słyszę, aby serwer z działkami nazywał się surv -.- Na survie powinien być tylko jeden cuboid, czyli spawn.

4 opcja albo jail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...