Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakladam nowy serwer

Diego12942

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym Zapytac jaki serwer byscie polecili pod spodem sa do wybory typy serwerów;

1.Survival + Frakcje

2.Survival + Fralcje + Dzialki

3 Survival + Dzialki

4 Igrzyska Smierci (ile trzeba zeby sie dobrze gralo ile slot ? )

Wiecej nie mam pomyslu bo rpg niezabardzo sie znam i nieweim co to ten RPG sorka :/

Zapraszam do udzialania odpowiedzi. Przyokazji potrzebowalbym kogos co zna sie dobrze na budowniu taki serwerów i kto jest ogarniety spokojny nie klnie i zeby nie dawal itm nikomu.

Odpowiadajcie.

Glosowanie do godziny 22 albo i pózniej. Zapraszam

Przepraszam Za Ortografie ale pisze szybko i sie myle. Sorry :/

Opublikowano

Nie ten dział!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Mogę być budowniczym. Idę bardzie w redstone, ale i fajne budowle zrobić potrafię. 15 lat, premium, niedługo micro będzie. Robiłem kiedyś spawn na server fb, ale założyciel stwierdził, że jednak nie robi servera. Jakbyś chciał to mogę jakieś prace moje powysyłać. Właściwie to tylko jeden nieskończony projekt. Kontakt PW.

Co do servera to tak jak wyżej survival + frakcje, inne kombinacje są bezsensowne.

Opublikowano

Czy to, że ktoś ma 12 lat musi oznaczać, że jest nie ogarem?

Przecież nawet człowiek w tym wieku może być bardziej inteligenty niż nie jeden 18 latek bez życia. :)

/proszę moderatorów o nie wlepianie 5%, chciałem tylko coś uświadomić. :)

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

@up

Jak już offtopujemy to większość 12 latków nie jest na tyle dojrzała emocjonalnie, żeby być dobrym modem/adminem.

Opublikowano

Survival + Frakcje + Działki

ps. kolega @2xUP ma racje! sam mam 18 lat ale znam ludzi którzy mają po 12 lat i wymiatają 1000x lepiej od innych!

edit1: kolego @UP a co ma dojrzałość do wieku? że np. ktoś ma 18 lat to nie znaczy że jest poważną osobą! bo może zachowywać się za przeproszeniem jak bachor!

Opublikowano

Może simple, ale bez sensu. Własne poletko z domkiem możesz sobie zrobić na terenie gildii. Żeby były działki, musi być miejsce, czyli część jakaś poza spawnem będzie bezpieczna, czyli tracimy klimat survi.

Opublikowano

kolego @UP wystarczy zrobić tak że robisz cennik np. 15x15, 25x25 kratek etc. a gracz robi sobie działkę gdzieś a ty mu dajesz cub'a za kase! ja tak miałem u siebie na serwerze i prawie ciągle full!

edit1: tak naprawdę dobry serwer = dobra administracja! nie banuj ludzi za nic! nie rozdawaj eq to po 2 miesiącach serwer będzie ciągle full!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...