Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź-[RPG] [RP] [FANTASY] [ROZWINIĘTY ŚWIAT] [AUTORSKIE PLUGINY, MODY] [WŁASNY LUNCHER] +--{<) Lodowy Ogród (>}--+

Atleif

Sprawy związane z powstaniem serwera  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?acie, ?e forum jest potrzebne?

• Tak.
      27
    • Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie

1.Nick-> kotkowski

2.Wiek-> 13, prawie 14

3.Czy przeczytałeś serię PLO?-> Nie :(

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?-> Magia, nawalanka + jakiś dobry system ,,podbijania budynków" z czego masz zyski

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera): Chciałbym pomóc w rozwoju postaci lub w budowie

6.Kontakt (preferuje gg)42422345

Dlatego

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Nick- BokserPOLAND

2.Wiek- 13 lat (ale jestem ogarniety)

3.Czy przeczytałeś serię PLO?- Niestety nie lecz moge ją przeczytać.

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?- Serwer RPG powinien odwzorowywać życie średniowieczne jak najbardziej jak to możliwe.

Magia,frakcje i kraje bardzo przybliżają server do średniowiecza

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera)- Chciałbym kandydować na stanowisko moderatora. Mogę poświęcić dużo czasu na serwer

lecz nie tyle bym kandydował na admina (czy tam wyzsza range od moderatora). Wprowadził bym pokój i świetną zabawe na serwerze. Pilnowałbym , żeby na serwerze nie było hackerów

i łamiących regulamin ludzi. Pomagał bym graczą w najwyższym stopniu, jaki mógłbym pomóc. Myśle że nadaje się na moderatora gdyż byłem już bardzo dużo razy moderatorem i adminem na

innych serverach (dokładnie to 7 serwerów i to nie byle jakich tylko dobrych) i wiem jakie są wymagania takiej wysokiej posady. Mam nadzieję że dacie mi szanse na pokazanie moich

umiejętności i pozytywnie rozpatrzycie moje podanie. Pozdrawiam ;)

6.Kontakt-Skype (hubert1200) GG mam lecz narazie nie korzystam.

PS. Super sie zapowiada mam nadzieję że wypali :P

Opublikowano

@up

Do rządzenia zawsze ludzie się znajdą... Jak napisałem wyżej, nie potrzeba nam żadnych osób kandydujących na moderatora/admina. Zostaną oni wybrani spośród najbardziej aktywnych pomocników.

Opublikowano

@up

Do rządzenia zawsze ludzie się znajdą... Jak napisałem wyżej, nie potrzeba nam żadnych osób kandydujących na moderatora/admina. Zostaną oni wybrani spośród najbardziej aktywnych pomocników.

W takim razie chętnie pomogę :P

Opublikowano

Hm... Coś czuję, że w budowie zostałem sam ? Napisałem, że macie się zgłaszać jeśli ktoś ma czas do budowania. :) Więc czekam.

+ Sam tego nie ogarnę :)

Opublikowano

@up,

Jakoś na dniach przekażę dodatkowe materiały na forum, wyszedł Pan Lodowego Ogrodu 4, a tam jest wszystko pięknie opisane, jak ta startowa wyspa wygląda.

-Tylko dokończę czytać :D-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...