Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź-[RPG] [RP] [FANTASY] [ROZWINIĘTY ŚWIAT] [AUTORSKIE PLUGINY, MODY] [WŁASNY LUNCHER] +--{<) Lodowy Ogród (>}--+

Atleif

Sprawy związane z powstaniem serwera  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?acie, ?e forum jest potrzebne?

• Tak.
      27
    • Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja wpadłem na pomysł aby,przenieść hmm...grę na grę...ale... gothica na minecrafta :rolleyes:

Opublikowano

@Offtopic

@up Ktoś już wpadł na taki pomysł, ale nie podam nazwy serwera.... ;/

Budowę zacznie Biały już w tygodniu (chyba?), zresztą na pewno dostaniecie jakieś informacje od niego.

Opublikowano

Ile ja już widziałem takich zapowiedzi. 99% z nich to albo fake ,albo projekty są porzucane.

Tak, czyli na przykład te twoje wymyślone z czterech liter historyjki o gwiezdnych wojnach w minecraft. Serwer może wypalić, ale jak już pisałem przy większych zapowiedziach serwerów nie robię sobie nadziei że coś z tego wyjdzie. Lecz jeśli się uda, na pewno zagram. I jeśli się da proszę o jakieś screeny z prac.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Aktualna lista osób przyjętych do pomocy przy budowie to:

• ozzyIiggy
  • Bialy
  • Mega_Pablo_1906
  • Michalmex
  • kotkowski

• xKillerekx
  • MyKasero

Od osób na czerwono, prosiłbym potwierdzenie, albo tutaj na pw, albo na gg, że przystępują do projektu.

@Edit uzupełniłem

Opublikowano

[center]Podanie:[/center]

1.Nick-> MyKasero

2.Wiek-> 13

3.Czy przeczytałeś serię PLO?-> Niestety nie

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?-> No cóż napewno dużo rzeczy typowych dla RPG a nie jak większość że jest FB a całe RPG to kilka

maleńkich queścików.

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera): Chciałbym pomóc przy budowie.Ew. przy NPC jeśli będą.

6.Kontakt (preferuje gg) Mam skype,TS, GG no i oczywiście GG. Jak przyjmiecie to napiszcie na privie MPC. Wtedy podam np. numer GG.

Opublikowano

1.Nick-> xKillerekx

2.Wiek-> 15

3.Czy przeczytałeś serię PLO?-> Nie.

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?-> 1 Mapa, 0 FB FULL SURV, 4-5 zamków w których są królowie i rozpatrują aplikacje o przyjęcia do ich zamków, ludzie podporządkowani i ogarnięci, każdy ma swoją rolę.

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera) Budowniczy.

6.Kontakt (preferuje gg) 42465570

Opublikowano

Pytanie do wszystkich zapisanych do pomocy, chcecie forum, ponieważ wysyłanie do każdego z osobna informacji jest uciążliwe?

Opublikowano

Duże tak dla forum, może być darmowe jakieś, będzie wszystko uporządkowane, w tych wiadomościach można się pogubić.

Opublikowano

1.Nick-> BJayBlue

2.Wiek-> 12

3.Czy przeczytałeś serię PLO?-> Niestety nie

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?->serwer jeden jedyny taki żeby nie było klasycznym biciem się a żeby ludzie czerpali z tego przyjemność

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera) chciałbym kandydować na stanowisko moderatora/admina ponieważ bardzo dobrze zanm się na pluginach i komendach

6.Kontakt: skype (podam na pw)

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

1.Nick->Alerias

2.Wiek->14

3.Czy przeczytałeś serię PLO?->Nie ale jestem w trakcie.

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?->Wlasnie taka

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować->Myślę że Moderator ale może być Admin i wyższe.

6.Kontakt->45113852

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

1.Nick->toren177

2.Wiek->14

3.Czy przeczytałeś serię PLO?->NIE ale pewnie przeczytam

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?->Dwa Kontynenty i 1 wojna

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować : Chce rozbudowac server i pomuc jak najlepiej umiem zadowolil by mnie SVip na zawsze

6.Kontakt : Skype/Ts3/GG

Opublikowano

Stowyrzyliśmy darmowe forum na potrzeby komunikowania się w trakcie tworzenia serwera, po adres spamcie do mnie na gg, pw bądź do Białego.

Opublikowano

weneedyou-440x344.jpg

Jeśli umiesz budować? Potrafisz działać w drużynie?

Masz czas?

To oznacza, że potrzebujemy właśnie ciebie.

(Nadal potrzeba nam budowniczych...)

Aktualna lista:

• ozzyIiggy
  • Bialy
  • Gracz zrezygnował.
  • Michalmex
  • kotkowski
  • xKillerekx
  • MyKasero

Gracze na czerwono nie wykazali jeszcze żadnej aktywność.

Jasno zieloni małą, a zieloni są aktywni.

Koordynatorem budowy jest Biały.

Jednocześnie zawiadamiam, że nie potrzeba nam adminów i moderatorów, zostaną oni wybrani spośród budowniczych, techników itp.

Opublikowano

Aktualnie, spisuję wszystkie rangi jakie będą na serwerze, drogi którymi można będzie awansować. Jest to potrzebne do pisania permisji.

Następnie zbieramy, ja i technicy podstawową paczkę pluginów, dopiero potem pomoc z modami będzie potrzebna.

W tym czasie: chcę aby wszyscy inni budowali, gdyż tworzenie mapki jest dosyć żmudnym zajęciem i czasochłonnym.

Teraz na na gg jestem zawsze, więc nawet gdy jestem niewidoczny piszcie.

<------- To aktualny numer, z którego korzystam.

Równocześnie możecie do mnie pisać na skype "m.gemza", z tymże ja nie będę odbierał rozmów od nieznajomych.

Opublikowano

1.Nick-> grayek

2.Wiek-> 13 lat

3.Czy przeczytałeś serię PLO?-> tak świetne :D

4.Jaka jest wizja twojego najlepszego serwera RPG?-> wuesty klasy i npc

5.Na jakie stanowisko chciałbyś kandydować (napisz w jaki sposób pomożesz w powstawaniu serwera) jestem dobrym budowniczym umiem budować w średniowiecznym klimacie

6.Kontakt (preferuje gg) gg skype

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...