Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftHard.pl [1.4.5] [Wojny Gildii] [NoN-Premium] [999 slotów] [Dedyk] III Edycja !

ShymQn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co McMMO? To tylko popsuje grę tym bardziej że to serwer frakcje , a dodatkowe skille dodają więcej obrażeń więc to trochę nie sprawiedliwe PVP ...

A moja propozycja to wgrać plugin dotyczący wypadania surowców ze stone (oprócz węgla i Red Stone ) , żeby grało mnie cheaterów i gra była sprawiedliwa :]

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ biegamy z kolega na potionach niewidzialności kolo Spawna a admin TRH12198 najpierw deda kolegę później tępa się do niego moderator LaguPl i deda mnie i pisze sory oddam ci itemy Spawn poczym dostaje bana powód WYPIERDALAJ.Przed dednieciem mnie pisalem z TRH12198 dlaczego dednal mojego kolegę a on napisał ze nie wolno używać potionow. Ja zapytałem się czy pisze gdzieś na Spawn o tym on na to nic. Powiedzialem co na to powie właściciel a on na to spierdalaj kasperg21. Wiec jeśli chcecie sobie spokojnie pograc to nie wchodźcie na ten serwer bo admini rządzą własnymi zasadami i zmieniają je w zależności od swoich potrzeb.

Opublikowano

Widzę że IKrzysiek niezłego serwera się dorobił, same pozytywy...

A wasza "strona" to totalna porażka, sklep nie dziala, strona lata przy scrollu..gratuluje..dodatkowo opóźnienia maszyny są niemiłosierne chwilami.

Opublikowano

Straciliście kilkunastu graczy za reklamę nie musicie dziękować :) Dajcie Head Admina TRH12198 to serwer będzie naprawdę spoko jak on się zatrzymał na MC 1.2 i nie wie ze dodali poty na niewidzialność i daje za to bany bo myśli ze ktoś ma jakieś cheaty pozdro dla serwera.Zastanawiam sie jak taki fajny serwer mógł upaść tak nisko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...