Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftHard.pl [1.4.5] [Wojny Gildii] [NoN-Premium] [999 slotów] [Dedyk] III Edycja !

ShymQn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcemy wprowadzić pewne zmiany na serwerze, głosujcie w ankiecie a pomożecie nam udoskonalić serwer !

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do ankiety ja bym tak to ujął

1.Uczciwi admini BEZ MULTI KONT

2.Admini Nie givują eq

3.Nie banujecie za nic tak jak mnie ostatnio ban za (hahahah nie weszłeś podpis TRS)

4.I że bylibyście ogarnięci patrzyli na czat co ludzie piszą :D

Mój nick Zubron

Opublikowano

1. Nikt nie ma już multikont z adminów

2. Nie dajemy itemów.

3. Więcej się nie powinno powtórzyć

4. Postaramy się

Dzięki za opinie ;)

Opublikowano

ShymQn wiesz dlaczego mój kuzyn nie może zrobić sobei konta bo niby ma zaduzo kont a on ma publik ip

x

Opublikowano

5. Zastanawailem sie na tym dlugo i tak sobie pomyslalem może jak byście zmniejszycli sloty tak do 300 ludzie chetniej by wbijali bo 999 wygląda strasznie dziwnie jak nie na dedyk wiem o co chodzi ale w minecraft też grają dzieci a ostatnio mniej ludzi gra

Opublikowano

Napisz mi na pw jaki ma nick i hasło które chce zrobić !

EDIT:

Zubron- dzisiaj zmniejszę do 400 ;)

Opublikowano

Nick: AzurekGT

Opinia: Wchodząc na serwer nie widząc pluginów heroes i mcmmo, wydawało mi się że będzie nudno. Jednak do roboty miałem więcej niż na nie jednym dobrym serwerze RPG. Uciekałem przed bandytami, rozbudowywałem swoją gildię, i walczyłem z innymi. Na serwerze zawsze jest dużo graczy co zapewnia nam wielu sojuszników i wrogów. Skoro serwer mi się tak spodobał to najprawdopodobniej po dodaniu pluginu mcmmo nie oderwę się od komputera :D. Gratulacje dla założyciela

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

nick : YankessPL

Opinia : Serwer jest bardzo fajny jedno to najlepiej zmiejszyc liczbe slotów bo sa lagi czasami zapraszam do gildi PolishTeam :D

post-687813-0-52378600-1355308169_thumb.png

Opublikowano

logo.png

------------------------------------------------------------------------------------------

IP: sv.crafthard.pl

Sloty: 999

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie potrzeba !

Nether: Tak

TheEnd: Tak

TnT: Tak

------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy na serwer!

Mamy własne biomy !

Maszyna 32 GB ram, co pozwoli nam na przyjemną grę bez lagów !!

Serwer jest 24/7

Serwer nie upadnie po miesiącu !

By łatwiej się wam grało dodaliśmy plugin MoArrows, który może używać go każdy.

Nasza Administracja :

-

ShymQn (Właściciel)

-

TRS12198 (HeadAdmin)

-

LaguPL (Administrator)

- Drago1916 (Administrator)

- iKrzysiek (Pomocnik)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Spawn

spawn.png

Czekamy na was !

logo.png

Zapraszamy na serwer!

Mamy własne biomy !

Serwer jest 24/7

Nasza Administracja :

-

ShymQn (Właściciel)

-

TRS12198 (HeadAdmin)

-

LaguPL (Administrator)

- iKrzysiek (Pomocnik)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Spawn

spawn.png

Czekamy na was !

Polecam ten serwer, jeżeli ktoś szuka serwera typowo nastawionego na "wojny gildii" to nie widzę lepszego.

logo.png

Zapraszamy na serwer!

Mamy własne biomy !

Serwer jest 24/7

Nasza Administracja :

-

ShymQn (Właściciel)

-

TRS12198 (HeadAdmin)

-

LaguPL (Administrator)

- iKrzysiek (Pomocnik)

Spawn

spawn.png

Czekamy na was !

logo.png

Zapraszamy na serwer!

Mamy własne biomy !

Serwer jest 24/7

Nasza Administracja :

-

ShymQn (Właściciel)

-

TRS12198 (HeadAdmin)

-

LaguPL (Administrator)

- iKrzysiek (Pomocnik)

Spawn

spawn.png

Czekamy na was !

Polecam ten serwer, jeżeli ktoś szuka serwera typowo nastawionego na "wojny gildii" to nie widzę lepszego.

~enslave

Opublikowano

W 100% polecam - vakeron

nick : YankessPL

Opinia : Serwer jest bardzo fajny jedno to najlepiej zmiejszyc liczbe slotów bo sa lagi czasami zapraszam do gildi PolishTeam :D

w 100% polecam vakeron

Opublikowano

Nick: Qwiker

Opinia: Serwer bardzo przyjazny. Codziennie 100+ graczy na serwerze, więc ciągle się coś dzieje. Świat bardzo duży, więc mimo dużej ilości ludzi, to nie wpadamy na siebie za często. Bardzo miła afmosfeta. Można pogadać z adminami, i się pośmiać ;)

Opublikowano

Zamykam konkurs !

Vipa otrzymały osoby :

- AzurekGT

- YankessPL

- enslave

- vakeron

- Qwiker

Zapraszam na serwer ;)

Opublikowano

Z moją ekipą na serwerach Mc gramy dokładnie od roku i jest to nasz 4 serwer. Mamy na nim trzecią gildie (Plemie Wody) i jakoś nie narzekamy. Jedyne co to, na innych serwerach admini grali z graczami normalnie i zawsze byli ale już tam szczegół. Przydałyby się tu eventy świąteczne i nie tylko :P Mamy nadzieje, że serwer jeszcze dłuugo pożyje bo żeśmy frakcje budowali 2 miesiące! :P A i polecam!

Opublikowano

Serwer już jest ponad pół roku i nie zapowiada się na upadek serwera. Event świąteczny będzie po przygotowujemy go już. ;)

Opublikowano

Tak jak moja koleżanka z gildii(Tiffany122) twierdzę że na tym serwerze się naprawdę przyjemnie gra. Ma dużą liczebność graczy przez co nie jest nudno, a o to własnie chodzi. Jedyny problem (który zawsze dotyka tylko mnie gdy akurat kupuje vipa...) to takie dziwne lagi w endzie, że jak sie wyloguje to potem mnie laguje jakbym w ścianie była, a najgorsze jest to, że za wylogowanie się podczas tego dostaje bana na 10 min a potem on nie schodzi i tak właśnie tracimy admina gildii vipa i koks rzeczy. Znowu mi się to dzisiaj właśnie przydarzyło -,- Tak czy inaczej, czekam na świąteczny event :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...