Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne stanowiska.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

heh wbijasz na konkurencyjne forum i pytasz o coś takiego, u nas Admin nigdy nie odpowiada na pw szczególnie od nowego noobka na forum, więc raczej mało prawdopodobne.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

@Up

heh wbijasz na konkurencyjne forum i pytasz o coś takiego, u nas Admin nigdy nie odpowiada na pw szczególnie od nowego noobka na forum, więc raczej mało prawdopodobne.

Propsy dla Waszej administracji.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Jak tam są tacy dobrzy to zaprzeproszeniem, wypierdalaj.

Banować :) dziewczyn dwóch też się długo nie będzie mieć w jednym czasie, to czemu ma być na dwóch forach w jednym czasie? :D

Opublikowano

Kiedyś nawet swojego serwera nie można było mieć, bo też nie masz czasu na moderatora na mpc. Przykład jeszcze nie poparty 360, podobno jego serwer ma startować.

To pod tym względem regulamin się zmienił?

Opublikowano

Ci, którzy powinni o tym wiedzieć to wiedzą ;). Nie wszystko musi być do wiadomości publicznej. Sprawa serverów tyczy się moderatorów, zatem to oni wiedzą jak to dziś funkcjonuje ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Spokojnie, każdy tutaj jest niewolnikiem.

możesz zapierdalać tylko dla mpc, nieważne na jakim stanowisku.

Pisz za siebie. Ja osobiście nie czuje się niewolnikiem na tym forum. Nie podpisywałem żadnej umowy dotyczącej, że mam być moderatorem tylko i wyłącznie tutaj. Doskonale wiedziałeś jakie są zasady (( zmieniają się co jakiś czas )) na mpc to nie rozumiem po co piszesz takie głupoty. Kokosz ma swoje zasady, których się trzyma i dzięki temu to forum ma tyle lat, ile ma.

Opublikowano

mhm, pisze głupoty, okej...

Mod tutaj = mod nigdzie indziej.

MMT tutaj = Media Team nigdzie indziej

Dawniej, priv serv = out z teamu.

fakt... pisze głupoty.

Nie podpisywałem żadnej umowy dotyczącej, że mam być moderatorem tylko i wyłącznie tutaj.

Aplikacja na kidmoda którą złożyłeś, jest równoznaczna z tym, że zgadzasz sie na te z dupy wzięte zasady.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mhm, pisze głupoty, okej...

fakt... pize głupoty.

Aplikacja na kidmoda którą złożyłeś, jest równoznaczna z tym, że zgadzasz sie na te z dupy wzięte zasady.

Spoko, ale nikt Cię tu nie trzyma na siłę. Chcesz jesteś, nie chce odchodzisz, proste. Nikt mi nie każe siedzieć 24h i ogarniać forum czy klikać w "Zgłoś", nie trzyma mnie umowa w której jest napisane, że po odejściu muszę zapłacić kare. Wszędzie są jakieś zasady a Ty jeśli chcesz dołączyć do ekipy musisz je zaakceptować, tak to chyba działa. Chcesz mieć porządek rób jedną rzecz a nie sto. Tak samo jest tutaj, jeżeli tego nie rozumiesz to trudno. Chciałbyś mieć w ekipie ludzi, którzy mają Moderatora, admina na czterech innych forach? Wątpię. Tak samo jest z rejestracją, automatycznie akceptujesz regulamin, dlatego nie rozumiem dlaczego miałeś Mod'a czy GM'a? Przeszedłeś okres próbny, mogłeś odejść już jako kid przecież zapoznałeś się z zasadami dotyczącymi kid'a a później mod'a, ale zostałeś. Może kiedyś było inaczej, ale czasy się zmieniły.

Opublikowano

Chciałbyś mieć w ekipie ludzi, którzy mają Moderatora, admina na czterech innych forach?

jeśli robią to co powinni robić i robią to dobrze, to czemu mam ich ograniczać.

dlatego nie rozumiem dlaczego miałeś Mod'a czy GM'a?

Odpowiem Ci teraz tak jak robi to aktualny team.

"Bo tak"

"Bo mogłem"

Może kiedyś było inaczej, ale czasy się zmieniły.

"Kiedyś było inaczej, inne życie małolata, w dorosłe życie wkraczał wtedy kiedy umarł tata..."

Czy jakoś tak...

Powiem Ci zabawną historyjke z czasów gdy byłem lektorem w MMT (Baksiu i Hrabia byli wtedy leaderami)

w MMT robiłem hobbystycznie, bo chciałem pomóc. Przyznałem sie że mam posadke lektora także w innym zespole, w którym za prace dostawałem wynagrodzenie, prace w MMT wykonywałem zawsze na czas, a nawet i często przed czasem, robiłem to dobrze i sumiennie. Czeto gęsto jak to ja, przypierdalałem sie także do tekstu, w którym znalazłem jakiś tam bład. Więc robiłem także to co nie było moim obowiązkiem.

Ale, pewnego dnia wchodze na forum, MMT już niemiałem, wyjaśnień niemogłem sie "doprosić"

Tak więc nawet jeśli ktoś mógłby się dorobić, wykonując dobrze swoją prace i tak dostanie po dupie bo MPC albo nic.

Przeszedłeś okres próbny, mogłeś odejść już jako kid

Nie mogłem, dział w który włożyłem cząstke siebie, leżał i kwiczał o pomste do nieba.

@Down

w dupie to mam xD chodzi ogólnie, wiesz, czy chcesz czy nie, posiadając range tutaj jesteś niczym niewolnik.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenartu - rozumiem, że czujesz się pokrzywdzony, oszukany, ale nic na to nie poradzę. Tak samo jest z zasadami, które tu panują - nie jestem w stanie ich zmienić. Przykro mi.

w dupie to mam chodzi ogólnie, wiesz, czy chcesz czy nie, posiadając range tutaj jesteś niczym niewolnik.

Nie zgadzam się :).

Niewolnictwo – zjawisko społeczne, którego istotą jest stosunek zależności polegający na tym, iż pewna grupa ludzi (niewolnicy) stanowi przedmiot własności innych osób, grup ludzi (rodzina, plemię, itd.) lub instytucji (państwo, świątynia, itp.) mogących nimi swobodnie rozporządzać.

Dalej uważasz, że jesteśmy niewolnikami? Nie jestem niczyją własnością, jestem tu dobrowolnie ;).

Opublikowano

Jesteś na forum tyle czasu, więc powinieneś wiedzieć dlaczego zostały wprowadzone takie ograniczenia. Cóż, mpc jest bardzo dużym forum i niektórzy nieuczciwi użytkownicy z chęcią potraktowaliby je, jako tablice ogłoszeń do reklamy swojego forum/serwera/projektu.

Nie raz były takie sytuacje, ostatnimi czasy nawet bardzo głośna dotycząca forum jednego z naszych moderatorów, który reklamował je u nas. Tak samo kiedyś moderatorzy wykorzystywali swoje stanowisko tutaj, kiedy posiadali własny serwer prywatny gry. Usuwanie negatywnych komentarzy w prezentacji, dawanie warnów obejmujących to, co jest na serwerze itp.

Nie mamy ochoty za każdym razem się z takimi przypadkami męczyć, banować, degradować, czy też tłumaczyć wkurzonym userom, dlaczego ta osoba z teamu zachowała się inaczej, niż ranga od niej wymagała. Dlatego też powstały takie ograniczenia i zasady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...