Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne stanowiska.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Czy moderatorzy, kidmoderatorzy itp. mogą mieć rangi [moderator itp] na forach konkurencji, bądź prywatnych serwerach?

Jeszcze niedawno było to zabronione, a jak jest dzisiaj?

Opublikowano

Możesz posiadać swój serwer prywatny lecz ranga moderacyjna na innym forum kończy się degradacją na MPC i niech tak zostanie :)

Bywalec
Opublikowano

No to dlaczego Diablo! ma moderatora na Azmal'u i tu? Wcześniej był moderatorem Balantii - i jakoś nikt nic z tym nie robił.

Diablo.png

Opublikowano

To co podałeś to żaden dowód. Nigdzie nie ma napisane, że to On.

Wiesz ile na różnych forach jest kont o nicku RMCF1902? Z takim samym avkiem sygną jaki ja mam.

Może to być podróba jego konta, a może też nie. Administracja to sprawdzi. Ale nie można od razu wyciągać pochopnych wniosków.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

RMCF jak RMCF, bo mało kto ma taki nick, ale DIABLO to w chuj popularny nick, i jest jego miliony na różnych stronkach @_@

91041133664860587265.png
Created by

Bywalec
Opublikowano

Dowody dawałem TCQ oraz MrPiotrek dot. jego "pracy" na Balantii.

A co do Azmal'u to mogę jego IP załatwić i się sprawdzi.

Opublikowano

No to dziwny zbieg okoliczności, reklamuje go w sygnaturze, taki sam avatar, wszystkie dane osobowe się zgadzają, podobna pisownia.

Ale to na pewno nie on.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

No to dziwny zbieg okoliczności, reklamuje go w sygnaturze, taki sam avatar, wszystkie dane osobowe się zgadzają, podobna pisownia.

Ale to na pewno nie on.

Nie wiem czy to ironia, ale nawet jest w tych samych godzinach online tam i tu. Ale ja pod nikim nie chce dołków kopać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Spokojnie ta sprawa zostanie wyjaśniona w najbliższym czasie. Sam się tym zajmę.

Ps. Serwer prywatny może posiadać, lecz nie może mieć rangi na forum serwerowym.

Bywalec
Opublikowano

Spokojnie ta sprawa zostanie wyjaśniona w najbliższym czasie. Sam się tym zajmę.

Ps. Serwer prywatny może posiadać, lecz nie może mieć rangi na forum serwerowym.

On ma rangę na forum serwerowym.

Opublikowano

On ma rangę na forum serwerowym.

I co związku z tym ? Wyraźne jest powiedziane że nie można mieć rangi na innym forum kiedy masz ją tutaj.

Szwinguś musiał mieć pozwolenie żeby mieć rangę na swoim własnym forum serwera.

Bywalec
Opublikowano

No to niech Diablo! straci rangę w takim razie.

Wybrał inne forum. Niech poniesie konsekwencję.

To samo powinno tyczyć się Sh4ke.

Opublikowano

Nikt ci tego nie udowodni że akurat to ty, więc jak najbardziej możesz posiadać mod na innym forum :) o ile tu się nie przyznasz że takowego posiadasz.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

No to niech Diablo! straci rangę w takim razie.

Wybrał inne forum. Niech poniesie konsekwencję.

To samo powinno tyczyć się Sh4ke.

Spokojnie, jest sprawa omawiana, więc decydować będziemy my, nie wy.

Opublikowano

Spokojnie, każdy tutaj jest niewolnikiem.

luzik, nic złego sie nie dzieje.

możesz zapierdalać tylko dla mpc, nieważne na jakim stanowisku.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
Nikt ci tego nie udowodni że akurat to ty, więc jak najbardziej możesz posiadać mod na innym forum. O ile tu się nie przyznasz że takowego posiadasz.

Wystarczy, że admin z MPC poprosi tamtejszego admina o IP danego użytkownika (popierając to argumentami) i będzie nakryty.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...