Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 2.0.0.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

For everyone: If you're getting error "unable connect to remote server", or any other errors... it's caused by GMZ's trainer/SlenfBot/etc....

His trainer is editing HOSTS file, located at %HOMEDRIVE%\Windows\System32\drivers\etc

Open the "hosts" file in notepad, and delete this last three lines ...

127.0.0.1 www.silverangel.org

127.0.0.1 silverangel.org

127.0.0.1 update.silverangel.org

Opublikowano

Dlaczego nie dostaję gotówki za ucieczki drużynowe i podczas pościgów zamiast zarabiać to zabiera mi kasę? coś robię nie tak czy to wada hacka? używałem tylko Light Tanka i Auto Drive.

Opublikowano

Dlaczego nie dostaję gotówki za ucieczki drużynowe i podczas pościgów zamiast zarabiać to zabiera mi kasę? coś robię nie tak czy to wada hacka? używałem tylko Light Tanka i Auto Drive.

Sometimes, is needed to do first race without any hacks... I don't know, why is this happening, but it's not my fault...

Opublikowano

Tu jest subforum do hacków :http://www.mpcforum.pl/forum/560-need-for-speed-hacki-boty-trainery/

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Tu jest subforum do hacków :http://www.mpcforum.pl/forum/560-need-for-speed-hacki-boty-trainery/

Ahh, my bad, should I repost it there, or any mod can move it?...

Opublikowano

Ahh, my bad, should I repost it there, or any mod can move it?...

Done ;)

Hack work, good job silverangel ;)

A do moich drogich userów:proszę nie spamować w tym temacie, bo inaczej będe dawać %

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

SilverAngel you are amazing! You have made a very good hack witch many functions.You have a lot of experience and you can see it every time a new trainer. Thank You very much Silver.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

SilverAngel you are amazing! You have made a very good hack witch many functions.You have a lot of experience and you can see it every time a new trainer. Thank You very much Silver.

U don't need to give a thanks to me, but I have to give it to you, for using the MH :) ...

Opublikowano

All its work, i read This

For everyone: If you're getting error "unable connect to remote server", or any other errors... it's caused by GMZ's trainer/SlenfBot/etc....

His trainer is editing HOSTS file, located at %HOMEDRIVE%\Windows\System32\drivers\etc

Open the "hosts" file in notepad, and delete this last three lines ...

127.0.0.1 www.silverangel.org

127.0.0.1 silverangel.org

127.0.0.1 update.silverangel.org

THX.

Opublikowano

Czy tym botem da się robić wyścigi automatycznie? tzn. ustawiam go i sam robi wyścigi/pościgi? Jeśli tak to prosiłbym o krótki poradnik, przepraszam lecz jestem w tym całkiem zielony.

Opublikowano

ENG: The "Hide UI" option isn't needful. To Hide UI in-game you must press ALT+Z.

PL: Hide UI nie jest potrzebne. Aby wyłączyć UI w grze, wciśnij ALT+Z.

It is :) Try to do ALT + Z in safehouse... :D

Opublikowano

mógł by ktoś napisac tutaj co dane opcje robia, gdyż niestety tak o znam angielski i niektórych rzeczy poprostu nie rozumiem.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Może dokładniej mówiąc, warto by rozpisać funkcjie, nie oniecznie chodzi o to, że sa po angielsku ale co z tego skoro sama nazwa danej opcji nie zawsze nam mówi co dokładnie to robi.

Angel can you explain us what does every option in your hack?

Maybe I know it but not the others ;P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Może dokładniej mówiąc, warto by rozpisać funkcjie, nie oniecznie chodzi o to, że sa po angielsku ale co z tego skoro sama nazwa danej opcji nie zawsze nam mówi co dokładnie to robi.

Angel can you explain us what does every option in your hack?

Maybe I know it but not the others ;P

Everything is in ReadMe.TxT ... I can't rewrite it in polish, 'cause I don't know polish lang :D

Opublikowano

Mam problem. i have a problem. Po 2 wyścigach otwierają mi sie opcje grafiki i bot się zatrzymuje i już nie jeździ. Past 2 races open my settings graphics and bot stop and don t go. Sorry my English is not good ;)) . Proszę o pomoc. Please help me ;)) . Thank you ;)

Opublikowano

Mam problem. i have a problem. Po 2 wyścigach otwierają mi sie opcje grafiki i bot się zatrzymuje i już nie jeździ. Past 2 races open my settings graphics and bot stop and don t go. Sorry my English is not good ;)) . Proszę o pomoc. Please help me ;)) . Thank you ;)

And I thought I did it very slow for people with slow net... >> It happens, when your internet is slow... Hmm, I will make an option in next version to increase delays.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...