Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 2.0.0.0 by SilverAngel

SilverAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treasure Gems don't working for me.

First I start hack, second bot -> don't have any problem with open it.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Treasure Gems don't working for me.

First I start hack, second bot -> don't have any problem with open it.

U need to go to safehouse & come back.

Opublikowano

Hmm... Pomocy. Włączyłem grę przez cheat po czym zrobiłem tak jak w instrukcji od "race bot" - zmieniłem rozdzielczość na 800x600, tryb okienkowy po czym przeszedłem jeden wyścig i wyłączyłem jego okienko. Stojąc na ulicy kliknąłem "Race bot" i nic się nie dzieje, kompletnie. Pomocy!

Opublikowano

Hmm... Pomocy. Włączyłem grę przez cheat po czym zrobiłem tak jak w instrukcji od "race bot" - zmieniłem rozdzielczość na 800x600, tryb okienkowy po czym przeszedłem jeden wyścig i wyłączyłem jego okienko. Stojąc na ulicy kliknąłem "Race bot" i nic się nie dzieje, kompletnie. Pomocy!

U forget the step.. hmm, number three I think, I don't wanna run the MH now... (Switch keyboard to EN) in game

Opublikowano

U forget the step.. hmm, number three I think, I don't wanna run the MH now... (Switch keyboard to EN) in game

Umm... Where is it? (Gdzie to jest?) Switch in game or in Windows Settings? (Zmienić na EN w grze czy w Windowsie?) Keyboard, language? (Klawiaturę, język?)

O! Ustawiłem układ klawiatury w systemie z "Polski" na "Polski (214)", wyścig ruszył aczkolwiek po chwili się wyłączył i włączyły się opcje. Prędkość mojego internetu to 25mb/s. Pomocy.

Bad English: O! I switched my keyboard in system from "Polish" to "Polish (214)", i click "race bot" and race was started but in the same moment race was canceled and the options has open.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hi when i try to open trainer it says me that unable to .... error but when i go to that destination with host file i open ''hosts'' file with notepad

but i got there only ''127.0.0.1 localhost'' and nothing more help!

/

/

siema gdy próbuję uruchomić rainer wyskakuje mi error ''niemożna rozpoznać nazwy zdalnej 'update2.silverangel.org' więc otwieram folder z plikiem hosts otwieam pkil notatnikiem a tam tylko jest to : 127.0.0.1 localhost nic poza tym pomóżcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...