Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

►[ZAPOWIEDŹ][DEDYK-100 slotów][Wojny Gildii i Survival Games][MODY]Masa nowych przedmiotów- MachinesCraft- WojnyGildii ![NIEPOWTARZALNY]◄

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Thriad bierze udział w losowaniu.

A może mi przeniesiecie z serwera MachinesCraft no.1 Super-Vip'a, bo co chwilę tego serwera nie ma, a jak już jest to są lagi ;o

za duża sygna RMCF

Opublikowano

PROSZĘ O STOSOWANIE SIĘ DO WZORU

!

<twój_nick> bierze udział w losowaniu.

Aktualnie testujemy pliki i okazało się niestety że są one dość nie stabilne.

W najgorszym wypadku będziemy musieli przełożyć trochę datę startu lub otworzyć serwer tymczasowo bez modów...

Jest też możliwość otwarcia serwera na wersji 1.2.5.

PROSZĘ O OPINIE NA TEN TEMAT.

Czy wolicie poczekać troszkę i ujrzeć serwer z modami czy startujemy szybciej na czystym mc.

Z góry przepraszam za wszelkie problemy.

moze zagram bo na poprzednich edycjach gralem

To pierwsza edycja tego serwera...

Kazip mam parę pytań.

1.Pytanie to na jako wersje

miecraft bedzie server

Gdyby serwer odpalony był na modach to będzie to wersja 1.4.2 (ew. 1.2.5 w przypadku problemów) ponieważ na nowsze wersje bukkita nie ma portów modów.

Thriad bierze udział w losowaniu.

A może mi przeniesiecie z serwera MachinesCraft no.1 Super-Vip'a, bo co chwilę tego serwera nie ma, a jak już jest to są lagi ;o

Serwer pierwszy MachinesCraft działa już od prawie 2 tygodni. Od czasu zmiany maszyny nie ma lagów.

I tak po za tym:

Thriad Super-Vip do 13 listopada (SMS )
Opublikowano

LewandoS bierze udział w losowaniu.

Chętnie tu zagram.Grałem na tego typu serwach i fajnie było.Ale z czasem one poupadały więc,lub była zapowiedź a one nie startowały....Myślę ,że ten pomysł wypali ,a nie jak masa innych.

Czekam na start :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

LewandoS bierze udział w losowaniu.

Chętnie tu zagram.Grałem na tego typu serwach i fajnie było.Ale z czasem one poupadały więc,lub była zapowiedź a one nie startowały....Myślę ,że ten pomysł wypali ,a nie jak masa innych.

Czekam na start :)

Pozdrawiam.

Serwer na 100% wystartuje.

Jednak nie mamy pewności czy w najbliższych dniach pojawią się stabilne pliki.

Jeżeli nie to startujemy bez modów, albo na wersji 1.2.5 - i moim zdaniem myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie...

KoxPL biorę udzial w losowaniu

Server musi byc zarąbisty

Będzie :)

Opublikowano

Grotch bierze udział :<

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...