Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hacki na grzyby

Pinat60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma, i nie będzie hacków na grzyby.

PS. FoczQa, nie Ty decydujesz, czy temat zamknąc, decyduje moderator, lub osoba, która założyła go.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

... Ludzie myślcie.. Żeby takowy "hack" ;) powstał i zarazem działał to musi mieć dostęp do bazy danych i wtedy i tylko wtedy podkreślam działa on na zasadzie zapytań SQL do bazy... Ale nikt tutaj ani z epvp nie zna hasła do bazy danych... Takowe "hacki" nie istnieją i są to tylko wyłudzacze kasy lub kont od Was. Nie ufajcie...

Czasem troche trzeba głową pomyśleć... Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIE MA ŻADNEGO HACKA NA GRZYBY jest ew. jakiś bug ale gra już za długo stoi i administracja się na 100% kapnęła już ... Także nie dajcie sie nabierać ..

Ps. Filmik na yt ? Robimy ss z oryginalną wartościa, potem zmieniamy w przeglądarce i pokazujemy .. jest wizualny efekt ? jest ale po odświeżeniu tego nie ma

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Hacków nie ma i nie będzie, chyba że się włamiecie do bazy danych.

Jest coś takiego, że dajesz ok 20zł i masz 25 grzybków codziennie przez 62dni :) Pisałem z kolesiem i wysłał mi ss'y, niestety gg mi padło ;/ I nie mam ich... a szkoda, bym się pochwalił ile koleś miał grzybków.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Witam, wypowiem się tutaj i ja. Grałem w S&F ponad dwa lata temu, zresztą stworzona przeze mnie postać w dalszym ciągu wiedzie prym na jednym z serwerów. Na początku istnienia gry istniał pewien bug na grzybki, który był skrupulatnie wykorzystywany przez nas - czołówkę. Trzeba było spełnić, że się tak wyrażę specyficzne warunki, ale dawał wspaniałe rezultaty. Wyprzedzając wypowiedzi twierdzące, że gra by szybko padła. Twórcy nie naprawiali tego błędu ponieważ w dalszym ciągu zarabiali. Niestety czasu buga się skończyły, kiedy dowiedzieli się o nim pozostali gracze. Wtedy został zlikwidowany. Ja grę skończyłem i z tego co mówią znajomi w tym momencie buga na grzyby już nie ma, a wszystkie programy, które żądają podania hasła i loginu udostępniają te dane osobom trzecim, więc trzeba się liczyć z utratą konta. Jednak jeśli ktoś ma niski lvl to nie powinien bać się o swoją postać :) .

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na czym polegał ten sposób z resetem servera? Bardzo chciałbym poznać jakikowleik sposób, bo zdobyć trochę grzybów za darmo, lub za mniejsze pieniądze. Proszę pisać na moje gg: 7596412

Opublikowano

zakładam ,że płacicie tamtemu panowi i podajecie login .hasło a on robi reklamy sposobem który mój kolega na adblocku odkrył haha wielkie mi halo ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...