Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hacki na grzyby

Pinat60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie chciałbym zadać pytanie czy istnieje takie coś jak hackowanie grzybów? Nie chodzi mi o jakieś tam ankiety w których można dostać grzybka lub dwa. <_< Czy istnieje np jakas aplikacja do hackowania czy coś..? :D Dużo się o tym mówi.. alle jak narazie to nie spotkałem się jeszcze z takim czymś. <_< Słyszałem o aplikacjach na złoto lub grzyby.. Pobrałem tą na złoto, trzeba było wpisać nazwe hasło email i wybrać świat. Założyłem próbne konto aby sprawdzić czy to działa.. niestety gdy wpisałem wszystko i klikałem "Login" to sie zawieszało. :(

Znacie może jakieś sposoby na większa ilość grzybów lub kasy za free? ;)

: )

Nowicjusz
Opublikowano

Napisałem na PW ze względu na to iż jak tu napisze będzie za dużo osób próbowało

1354312939-U782283.png

Opublikowano

Nie ma hacków na grzyby jak do każdej gry online, bo ów gra padłaby po paru dniach. Na golda pierwszy raz słyszę, prawdopodobnie też nie istnieje.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Aplikacje które pobierałem to Shakes and Fidget Hack v.2.2 i Shakes and Fidget Gold Hack, oczywiście u mnie sie zawieszają w jakimś momencie...

Opublikowano

Jest na grzybki ;D Kolega wyżej pisał... Ja wiem, pokazał mi dowód :) Pozdro. Jeśli chcecie piszcie do niego :) Na pewno zyskacie :D

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jest na grzybki ;D Kolega wyżej pisał... Ja wiem, pokazał mi dowód :) Pozdro. Jeśli chcecie piszcie do niego :) Na pewno zyskacie :D

Ja pierdole, nie ma hackow do tej gry, gdyż trzeba by było

włamać się na server gry i tam dodać wartość przy swoim indexie..

Opublikowano

Zarax. Hacków nie ma... Tylko jak wyśle się coś tam na coś tam masz grzybki -.-... 3 razy taniej i masz codziennie dostawę... No ludzie...

Opublikowano

lub 62 :) Wszystko jest genialne :) Tylko kasy brak. ^^ Ale sposób jest... Cały świat z niego korzysta, tylko jak zwykle Polacy dowiadują się ostatni -.-

Opublikowano

Hacków takowych nie ma,ponieważ jakby to wyglądało 1kkkkkkkk złota i miałbyś takie staty że na 1 lvlu ubijałbyś wszystko w lochach :D po prostu się nie da,gdyby się dało to wszyscy w top 1 mieli by staty po miliard :D czytałem gdzieś że jest sposób ma GRZYBY ;p ale nie wiem czy działający Takie hacki które występują na YouTube to fake, z pewnością Keyloggery ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

jak ostatni? Polska w tej grze jest odrazu za Niemcami B) Wgl próbowałeś juz tej metody? Niewiadomo czy napewno działa <_<

rafikol123 poprawka.. na 1 lvlu nie da sie ubić lochu ponieważ są dopiero od 10 :D

Opublikowano

Ja pierdole, nie ma hackow do tej gry, gdyż trzeba by było

włamać się na server gry i tam dodać wartość przy swoim indexie..

Jest trick dzięki któremu dostajesz grzyby te co na start ;) taki reset

W chuj osób już skorzystało :) W Niemczech sposób od czerwca a u nas dopiero teraz staje się popularny :)

MaQiu sie chwali że jakiś zna :D

Tak zna ... Jak podpierdolić konto

nie ma hackow na grzybby a jak tka to prosze dowod na pw

Ta będę zapierdalał by ci dać dowód xD

Aplikacje które pobierałem to Shakes and Fidget Hack v.2.2 i Shakes and Fidget Gold Hack, oczywiście u mnie sie zawieszają w jakimś momencie...

Tylko czekać aż ci zniknie konto :)

Ze względu na to że na forum dostaje co chwile bana pisać na e-mail [email protected] wszystko objaśniam co i jak.

Nie naciągam nie chcesz nie próbuj.

Opublikowano

nauczcie sie grac bez haków jak będziecie dalej próbować zhackować to zgłoszę na forum.......Według mnie temat do zamknięcia

Opublikowano

bogdros...

Jak zauważyłeś forum jest o Hackach -.- Ale dobra...

Tak znam. Kolega tam pisał wyżej... SKK...

Teraz ma nowy nick, bo dostaje bana. Miałem kupić lecz mało kaski... :)

Ale sposób raczej działa.

I nie jesteśmy zaraz za Niemcami, w hackach większość świata o tym wie, a my nie :)

Hacka nie znam, lecz SKK mówił, że jest sposób :)

Opublikowano

Taki hack nie może istnieć :) Gra wtedy nie miała by sensu, bo osoba robiła by masowo świetne, szybkorozwijalne konta i myślę, że wykryliby takie coś na danym ip. Poza tym zrobienie takiego czegoś jest praktycznie awykonalne, gdyż na systemie grzybów opiera się gra więc na pewno największą uwagę autorzy zwracają na brak błędu w każdym kodzie.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...