Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie spędzacie Święta oraz co chcecie dostać ?

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja, to bym Ci słownik kupił. Taki kolorowy, żeby było łatwiej Ci się uczyć. ^_^

Jestem użytkownikiem mobilnym. Piszę IPhone i nie chce mi się pisać wszystkich tych polskich znaczków jak mi sam smartphone nie podłoży ;)

Pomocnik
Opublikowano

Spędzę jak zawsze w domu bo zjeżdza się rodzina tutaj. Chciałbym dostać ubrania - nie żebym chodził teraz nago bo to tak brzmi xD. Po prostu mam na oku pewny ciuch ;D

sygnary.jpg
Znawca
Opublikowano

Ja wigilie spędzam u siebie na chacie ;)

A na prezent.. hmm..

najchętniej przyjme kase :) Wtedy sam będe mógł wydać na co chce.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dom, ochraniacze na nogi king rękawice Twins, nowe spodenki muay thai king, steelseries v2 siberia i może razer da.

Opublikowano

Pojadę do rodziców. Pewnie znowu będzie jakieś rodzinne zebranie. Pomimo tych wszystkich niesmacznych pytań typu "Jak praca? Jak ona? Jak uczelnia?", które podnoszą mi ciśnienie, nie wyobrażam sobie świąt w innym gronie :)

Prezenty ? Nie lubie takiego sztucznego parcia na fanty, dlatego w tym roku powiedziałem, że nic nie chcę i niech nie spodziewaja się niczego z mojej strony. Może jakiś banknot dla młodszego rodzeństwa, bo słodycze pewnie dostaną.

f.png

Opublikowano

Ja z moją dziewczyna jadę do jej rodziców, którzy organizują co roku wielki bal dla całej rodziny.

Jestem za stary na prezenty kupię coś młodzikom, którzy tam będą jakieś cukierki czy coś takiego

1396292564-U784394.png
Opublikowano

W święta zostaje w domu i nakur#iam w MPCforum

A tak serio to standard. Wigilia u babci. ;)

Marzy mi się nowa karta graficzna, nowa konsola DJ. :P

5465845486.png

Opublikowano

Święta idą, eventów w chuj będzie.

Ja tam trochę kasy chcę, i zdrową ręke. Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. A spędzę je u dziadków ale w domu :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Na wigilię jak co roku to pojedziemy do babci ;)

Jakiś plecak z adidasa i black ops'a 2 na ps3 :D

random.jpg

Opublikowano

Święta oczywiście u babci, tak było zawsze i tak będzie. Nie wyobrażam sobie świąt gdzieś indziej :)

Pod choinkę? Hmm... Mogłaby być jakaś dobra piłka do nogi albo Mercuriale :D

Game Over

Opublikowano

Napewno spędzę je w gronie rodziny (Wigilia z samymi rodzicami). Drugi dzień świąt to będzie zjazd rodzinny. Później resztę z chłopakiem. A co chciałabym dostać? W sumie nie wiem. ^^ Ale poproszę mamę żeby dołożyła mi trochę kaski na komputer i żeby dała mi na imprezę Sylwestrową. Więcej nie potrzebuję do szczęścia. ;)

Opublikowano

Święta spędzę z rodziną (prawie że cała :D)

Chcę podjąć dobrą decyzję z którą męczę się już pół roku (decyzja można powiedzieć że na całe życie)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Co to się dzieje! Widzę, że czasy naprawdę się pozmieniały. Iphone? Skuter? 600zł? Laptop? I jeszcze w dodatku kręcenie nosem! W waszym wieku, to dostawało się reklamówkę ze słodyczami, kilkanaście złotych, jakieś owoce i heja. Wiem, że mówię teraz, jak stary dziad, ale naprawdę jesteście rozpieszczani. No cóż, nic mi do tego, ja wychowywać nikogo nie będę.

U mnie tradycyjnie święta w domku, a prezent? Nic mi do szczęścia nie potrzebne :D

Jeżeli rodzice mają pieniądze to czemu mają nie dostawać takich prezentów? Poza tym pytanie brzmi: "co chcecie dostać" a nie co dostaniecie...

@top

Ja święta spędzę w domu, a co do prezentu to chciałbym jakieś ciuszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...