Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie spędzacie Święta oraz co chcecie dostać ?

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na święta jadę do Portugalii lub Hiszpanii, ponieważ moja dziewczyna mnie męczy. ( Czego się nie robi dla ukochanej osoby

:) )

04123012067973194001.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja chyba na Górze Sohan ale nie jestem jeszcze pewien , a dostac chciałbym Chakramy +3 z 3 4% na DT oraz 1% na trucie żeby wreszcie mogłem robic solo DT.

Pozdrawiam

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Jak co roku u babci spędze święta.. A chciałbym dostać hm... właściwie niczego mi nie brakuje, wystarczy mi tylko miła atmosfera :D

Opublikowano

Zajebiste podejście. Co dostać, co wam się marzy... Nikt nie napisze co kupi rodzinie, co da od siebie....

Wisi mi co dostanę, sam się dosyć wykosztowałem na prezenty i ważne dla mnie jest, by sprawiły one innym radość :)

Ekhem. Przeczytaj nazwę tematu i to co w nim zawarte . :>

Potem pisz jakiekolwiek komentarze .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

U mnie niestety te święta nie będą udane :( Niestety nie będę miał możliwości spędzenia tych świąt w gronie rodzinnym czego bardzo żałuję :(

Święta to taki fajny czas, z niezapomnianą atmosferą... ehh szkodaa.... A co do części materialnej to tu już troszkę lepiej bo dostałem już lapopta :)

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Pierw z dziewczyną zostaniemy na wigilii u moich rodziców trochę, potem pojedziemy do jej rodziców.

Co bym chciał dostać ? ogólnie to już wyrosłem z prezentów nie potrzebne mi są.

Opublikowano

Ja tradycyjnie u dziadków ;) Prezenty mnie mało obchodzą ponieważ w mojej rodzinie nie najlepiej się układa (Finansowo) więc wszystko co chcę to sobie kupuje za swoje zarobione pieniądze ;)

simply.4557.gif

Opublikowano

Co to się dzieje! Widzę, że czasy naprawdę się pozmieniały. Iphone? Skuter? 600zł? Laptop? I jeszcze w dodatku kręcenie nosem! W waszym wieku, to dostawało się reklamówkę ze słodyczami, kilkanaście złotych, jakieś owoce i heja. Wiem, że mówię teraz, jak stary dziad, ale naprawdę jesteście rozpieszczani. No cóż, nic mi do tego, ja wychowywać nikogo nie będę.

U mnie tradycyjnie święta w domku, a prezent? Nic mi do szczęścia nie potrzebne :D

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Siedzę w domu i tam spędzam zawsze święta. Dziadkowie mieszkają na przeciwko mnie ;). Na święta chciałbym dostać xbox + kinect (90% pieniędzy które na niego pujdą będą moje, a 10% moich rodziców)

Opublikowano

W domu lub w Katowicach u babci. Pod choinkę by się mogło znajść Call Of Duty Black Ops 2 xD

658nwg.png

Pomoglem?

Liczę na Like!

Opublikowano

Siedzę w domu i tam spędzam zawsze święta. Dziadkowie mieszkają na przeciwko mnie ;). Na święta chciałbym dostać xbox + kinect (90% pieniędzy które na niego pujdą będą moje, a 10% moich rodziców)

Ja, to bym Ci słownik kupił. Taki kolorowy, żeby było łatwiej Ci się uczyć. ^_^

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...