Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konta!

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te konto twoje tez nie jest ^.-

Konto należy do mnie w stu procentach

Raz mam screeny od załozenia pratkycznie większość filmików gier itp itd mam LOGI przede wszystkim -.-

Teraz tak zmieniłem bratu hasło z i jednego meila na drugiego nic nie przyszło od LOLA kompletnie nic tak jakby zero bezpieczeństwa dla naszych kont .

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konto nalezy tylko i wylacznie do Riotu, rownie dobrze mogli by usunac ci ta postac, a nawet cala gre i nic bys nie mogl zrobic bo to jest ich.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Wszystko to mam ale lepiej jak płacilem kartą to na imię i nazwisko kwota też mam + do tego Ulice itp itd :)

Opublikowano

ja taką samą sytuacje miałem ze steam , nie mogłem się zalogować w koncu napisalem do supportu ze nie dostaje e-mail wiec kazali mi dać kod do kupionej gry wiec podalem i konto odzyskalem , wkurzony pisze do znajomych (innych niz ja mialem na swoim koncie) czy wiedza kto uzywal tego konta , jakis gosc pisze ze to konto jego dziewczyny (WTF) i ze kupil je na allegro -.- , ale konto szczęsliwie odzyskalem ;p . W lolu moim kilku znajomym też ukradziono konta w sposób "Daj wyprobować....." wszyscy podali pasy bo to byli znajomi i potem zmieniono im e-mail i haslo i dupa konta 30 lvl poszly sie ***** ale w porozumieniu ze lolem prawdopodobnie konta odzyskaja .

Opublikowano

Jak ci support nie pomoze to mozesz zglosic na policje dostaniesz kase od tego gnoja, konto i jemu grozi nawet zawieszenie. Jako dowod masz rozmowe na gg(?)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Tak się składa że się ma znajomośći ludzi mnie wkuriwają przede wszystkim tym że chcą wszystko dla zysku nie wiem czy jest biedny czy nie ale niech się weźmie do roboty a nie kurwa -.-

Opublikowano

Żeby nie tworzyć nowego tematu odświeżę ten bo jutro sprawdzę szybko rano i potem mnie nie będzie prawdopodobnie

1 Pytanie ile support ma dni na odpowiedź

a) Angielski

B) Polski

2 Jaka jest szansa że odzyskam konto bo dalej nie wiem

3 Czy jeśli support mi nie odpisze mam iść z tą sprawą na Policję , nie wyśmieją mnie ? Bo wiem że ten człowiek dalej kradnie i wiem że nakradnie się sporo bo jest dużo osób którym ufają kolejne osoby taka studnia bez końca ;) z Kont WooWaka Alfon For Fun oraz Plartus podaje nicki żeby ludzie uważali jak na razie

4)Jaka jest szansa ze w ogóle tego człowieka Policja znajdzie czy może współpracować z Riotem ?

5)Czemu zabezpieczenia riotu są takie lipne -,- , wszystkie inne gry typu Lineage , Tibia , Dota 2(platforma steam) , Metin2 potrzebują potwierdzenia zmiany hasła to tyle jak narazie

Dzięki wielkie za odpowiedzi .

Opublikowano

Żeby nie tworzyć nowego tematu odświeżę ten bo jutro sprawdzę szybko rano i potem mnie nie będzie prawdopodobnie

1 Pytanie ile support ma dni na odpowiedź

a) Angielski

B) Polski

2 Jaka jest szansa że odzyskam konto bo dalej nie wiem

3 Czy jeśli support mi nie odpisze mam iść z tą sprawą na Policję , nie wyśmieją mnie ? Bo wiem że ten człowiek dalej kradnie i wiem że nakradnie się sporo bo jest dużo osób którym ufają kolejne osoby taka studnia bez końca ;) z Kont WooWaka Alfon For Fun oraz Plartus podaje nicki żeby ludzie uważali jak na razie

4)Jaka jest szansa ze w ogóle tego człowieka Policja znajdzie czy może współpracować z Riotem ?

5)Czemu zabezpieczenia riotu są takie lipne -,- , wszystkie inne gry typu Lineage , Tibia , Dota 2(platforma steam) , Metin2 potrzebują potwierdzenia zmiany hasła to tyle jak narazie

Dzięki wielkie za odpowiedzi .

1. miesiąc.

2. jak udowodnisz im że konto należy do ciebie to chyba oczywiste że szansa wynosi 100%.

3. support tak ci nie odpisze to po 1, po drugie z tego co czytałem temat nie masz z czym isc na policje. Konto nalezy do Riot Games a jak komus podajesz passy to sie nie dziw ze tracisz konto.

4. konto jest wlasnoscia riot games, na policje mozesz isc jak doszlo do wlamania na maila etc. i gdy dane zostały pozyskane przez oprogramowanie szpiegowskie (typu keylogger).

5. to chyba nie odpowiednie miejsce zeby zadawac takie pytania.

Opublikowano

Rozwiązanie jest bardzo proste tez kiedyś miałem hacka wystarczy napisać do supportu riota

https://support.leagueoflegends.com

masz tez ze Tomoruka sie przyznal ze ma i ci nie odda wystarczy im screena wysłać najlepiej przetłumaczyc go na angielski

potem riot ci odpisze zada kilka pytań o konto i je odzyskasz

Opublikowano

Rozwiązanie jest bardzo proste tez kiedyś miałem hacka wystarczy napisać do supportu riota

https://support.leagueoflegends.com

masz tez ze Tomoruka sie przyznal ze ma i ci nie odda wystarczy im screena wysłać najlepiej przetłumaczyc go na angielski

potem riot ci odpisze zada kilka pytań o konto i je odzyskasz

Post wyżej...

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Ludzie czytajcie temat do zamknięcia nie bijcie postów czytajcie wszystko dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...