Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konta!

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaraz to zrobie

Wyślij do angielskiego rly... pisałem to samo:

Angielski:

Wrz 30 Zamknięty

Wrz 30

Polski:

Wrz 23 Zamknięty Paź 03

Pare godzin, a parenaście dni, jest różnica.

A link gdzie wysłać do support Angielskiego ?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w innej grze WarRock miałem coś takiego, że próbuję logować się na konto i nagle złe hasło , wchodze na maila, a tam jakieś syfy po niemiecku o zmianie hasła etc. Próbowałem to haslo z maila ale oczywiscie nie dzialalo bo ktos musial zmienic maila i haslo potem jeszcze raz. No i po dlugiej konwersacji z GamersFirst udało mi się odzyskać konto ;) Trzeba było podać : Datę urodzenia (tą z rejestracji), secret answer , Kody ESN ostatnio aktywowane (konto premium) lub jak sie kupilo itd.

Na poczatku myslalem ze nie odzyskam, ale po kilku miesiacach postanowilem ze zacznę walczyc o swoje no i w kilka tygodni się udalo ;) Już trudno ze mialem potem drugie lepsze konto, ale cieszylem sie, ze sie udalo.

Różnice do twojego przypadku to oczywiscie gra ^^ i to ze nikomu nigdy nie dalem passow, wiec sadze ze mogl to byc keylogger. A ten kto mi hacknal konto to był jakis niemiecki gimbus, któremu jak potem patrzylem rzadko udawalo sie kogokolwiek zabic -.-

No cóż wiem jak denerwujące sa takie sytuacje i zycze ci powodzenia ;) jak bys potrzebowal pomocy to pisz.

Opublikowano

Co z tego że podał passy. To jest JEGO własność. Jeśli zostawisz otwarte drzwi do domu i ktoś coś ukradnie to nie możesz tego zgłosić, bo policja nie będzie po Twojej stronie? Jiji

Opublikowano

miałem podobnie lecz support miał mnie w dupie więc im trochę pocisłem i zamknęli mojego ticketa...

takie coś musiałem podać podałem i nic nie odpisali...oczywiście wszystko podałem :)

- Nazwę użytkownika (której używasz do zalogowania się):

- Nazwę przywoływacza (pod którą widzą Cię inni w grze):

- Serwer na którym grasz:

- Data utworzenia konta:

- Oryginalny adres email użyty do założenia konta:

- Miejsce utworzenia konta (miasto/miejscowość):

- Ostatni adres IP użyty do zalogowania się na konto:

- Jak uzyskałeś to konto:

Opublikowano

Wiecie co koleś bawił się w zaufane osoby ;) ja to i tak na policję zgłoszę bo nikt nie będzie przywłaszczał sobie konta ^^

Opublikowano

Tylko jesli chcesz sie posunac tak daleko to potwierdzenia zapłaty i jakieś inne syfy, żeby uwierzyli ze to konto jest twoje ;) mozesz tez pokazac ta rozmowe na czacie, ale watpie zeby to mialo jakis szczegolny wplyw w tej sprawie.

Opublikowano

Kolega miał tak samo - dał komuś pasy na konto. Ale udało mu się je odzyskać w jakieś 3 dni - napisał do supportu.

Ale w międzyczasie kolo chciał kraść jego znajomych konta. Trzeba uważać na takie rzeczy. A jeżeli podał mu to Twój kolega - to sorki, ale jest on debilem.

Nie wiem jakim cudem dostał koleś także Twojego Emaila - powinieneś móc odzyskać konto przez e - mail. Musiał wejść jakoś i na Twojego e-maila (ew. dostał na niego passy).

wikmk9.jpg

Opublikowano

@2UP racja, kazdemu moze sie zdarzyc, mogl byc najebany albo zjarany albo po prostu miec dobry humor i postanowil zaufac.

Gimbusy to piszą takie teksty jak kolega 3UP i jeszcze tam na górze, bo jest już drugą osobą która tak pisze, a konto z tego co mi wiadomo zajebał tylko 1 więc już logika to zaprzecza, a po drugie ktoś chce tylko strolowac i tak napisac, a jest to gówno prawda ;)

Opublikowano

Tomoruka, jeśli on pójdzie na tą policję to skończysz marnie. ^^ zastanów się czy chcesz tak bardzo komplikować życie swoim rodzicom.

Opublikowano

I przez moje konto zostały skradzione 4 następne orientować dalej ;)\

e-maila bardzo łatwo zmienić w lolu ;)

Wystarczy znać hasła

Opublikowano

Sorry że odświeżam tak szybko ale czy jeśli mam wysłać do angielskiego suppa to muszę zmienić na jezyk angielski ? Czy nie ?

Opublikowano

Nie -,- Sa Anglikami i napewno bedzie sie im chcialo tlumaczyc na Polski jak maja 10043243423 innych zgloszen -,- wiadomo ze po Ang.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to czy aby do angielskiego support napisać muszę zmienić na jezyk angielski . -.-

Opublikowano

Tomoruka, jeśli on pójdzie na tą policję to skończysz marnie. ^^ zastanów się czy chcesz tak bardzo komplikować życie swoim rodzicom.

troll is art.

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem dostał koleś także Twojego Emaila - powinieneś móc odzyskać konto przez e - mail. Musiał wejść jakoś i na Twojego e-maila (ew. dostał na niego passy).

On ma też twój e-mail?

Jak tak to możesz sie pożegnać z kontem, bo hasło przychodzi na e-mail na którym było założone konto.

Debilizm, debilizm wszędzie...

Opublikowano

Troll is art? Jak już to Trolling :). Poza tym Troll to choroba społeczna, gdy przekracza powszechne normy. Wybaczcie offtop, ale kolega widać potrzebuje dowartościowania swojej persony.

Opublikowano

Wiecie co koleś bawił się w zaufane osoby ;) ja to i tak na policję zgłoszę bo nikt nie będzie przywłaszczał sobie konta ^^

Te konto twoje tez nie jest ^.-

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Troll is art? Jak już to Trolling :). Poza tym Troll to choroba społeczna, gdy przekracza powszechne normy. Wybaczcie offtop, ale kolega widać potrzebuje dowartościowania swojej persony.

Właśnie się dałeś ztrollowac poraz drugi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...