Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie metina na dedyki wazne !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich plikach zrobic serwer metin2 polecicie mi jakies ?:>

Bo na Badara nie ogarniam ... zainstalowalem serva .. wbilem sie przez fillezile na baze serva i chcialem skopiowac wszystkie pliki badara na kompa po czym je spakowac w tar.gz i wrzucic na swojego VPS'a ale wszystko mi sie kopiuje oprocz katalogu "dev" ..... wyskakuje mi ze nie moge go skopiowac ... A chciałem miec pliki badara i wrzucic do nich Bazde danych od terenzo i serverfiles... ale nie mam pojecia co sie dzieje ze nie moge skopiowac katalogu dev ... POMOCY!

20268454090054435194.png
Opublikowano

Heh ale kwasy walicie ... Najlepsze pliki to sa Arymana ... prawda nnie ma questow ale wgrac questy to nie poezja ... maja zabezpieczenia firewalle i wiele innych ... i dobrze ze nie ma questow niemieckich ... a na mpc masz mase questow.

Opublikowano

Ta masa questów, i 70% z bugami , a co do mnie to ja polecam kaszanka lub niedawno stworzone Terenza z systemem energii i tymi wszystkimi duperelami.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

po pierwsze kopiujesz tylko folder game i mysql ale nie cały tylko account player log itp bez bazy mysql

potem tylko ilby i wszystko działa

jeszcze potrzeba zainstalować z portów mysql

banner1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...