Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do 800zł

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gaxlay s ponieważ był to 1 topowy smartphone samsuga

2 jakość dzwięku z voodoo sound najlepiej grający telefon ever Ode mnie s3 dopiero gra lepiej ale ona ma DAC

3.Nagrywa bez zająknięcia w HD

.4 4 cale Super Amoled

Opublikowano

Wydaje mi się, że najpierw powinieneś zorientować jaki typ telefonu podoba/ przyda Ci się najbardziej... i podać więcej szczegółów a my pomożemy Ci wybrać/dobrać

najlepszą opcje :>

Tak na ślepca to mogę polecić Sony Xperia J, SE Neo V, SE Live, SE Arc S

Może dołóż z 2 stówki i kup Galaxy sII

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Mam Lumie i żadnych problemów...

Aż nie wierzę. Nagraj mi proszę filmik z płynności GG bądź przeglądania stron internetowych. ;f Miałam lumię 610, więc nie są to słowa rzucone na wiatr. Ba! Mój chłopak też ją miał, bo razem kupowaliśmy. Oba modele były trefne? Lumia 610 jest fajna do czasu włączenia na niej aplikacji.

@top: ja mam HTC HD2 . ;f ma duuży wyświetlacz (4,3 cala), na androidzie pracuje bosko (nic się nie tnie, etc. etc.). Zdjęcia robi podobno w HD, ale tylko na Andku to się odczuwa. A fakt wychodzą bardzo, bardzo fajnie.

Opublikowano

PS a na xperii P można robić screen ekranu? xD

Nawet jakby nie było to w markecie znajdziesz na pewno aplikację, która to umożliwia.

Opublikowano

SAMSUNG i8160 ACE 2 jest idealnym telefonem jeśli chcesz do takiej ceny. Jeśli nie lubisz samsungów to polecam Xperia S.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Sony Xperia Tico ;)

hahaha, xD świetne.

Samsung Galaxy S II lub Samsung Galaxy S plus, dobry procesor, aparat, przyzwoity dizajn i super amoled.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Mam Lumie i żadnych problemów...

Jeśli twoje użytkowanie telefonu kończy się na pisaniu sms to się nie tnie.

Ale kurwa, to jest smartfon, chce telefon do sms/rozmów to sobie chyba można cegłówke za 40zł kupić gdzie bateria trzyma na lajcie tydzień?

/reflink

Opublikowano

http://allegro.pl/smartfon-samsung-gt-s5660-galaxy-gio-i2816846685.html

Polecam mam go od sierpnia tego roku.

Nie zacina się żadnych problemów do tej pory .

Muzyka 0 trzeszczenia trochę gier chodzi na nim.

System Android 2.3.6 .

Posiada Router ,Wi-Fi , GPS .

Zresztą poczytaj se w google.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Wszystkie samsungi to gawno. Są po prostu dobrze wypromowane przez firmę i temu są "topowe". W testach benchmarkowych żaden galaxy nie dał rady smarftonowi od HTC czy też od Sony, tyle że w mediach itd. tego nie trąbią bo sprzedaż musi być. Za cenę galaxy S masz o wiele nowszą przykładowo Xperie Sole (nawet taniej), obydwa telefony są na tych samych chipsetach, tyle że ża napis Samsung płacisz dodatkowe 300 zł.

Nokie to już kompletne gawno, to dla ludzi co ograniczają użycie smarftona do wysyłania smsów, robienia zdjeć i siedzenia na necie, z reszta nokia za późno się obudziła i już na rynku telefonów jest przegrana.

Co do HTC, jak już wspominałem, są to dobre telefony, ale nakładka systemowa jest strasznie zrypana.

btw. ten kto pieprzy że telefon jest z najnowszym androidem niech lepiej zaprzestanie, bo w necie krążą systemy o kilka wersji nowsze, wystarczy tylko zrobić roota i wgrać :D

Opublikowano

Jest taki samsung z dotykowym ekranem okolo 2.5 cala i jeszcze klawerka na dole ... nie wiem ja sie nazywal niestety. Chyba to ten nowy Chat.

61093c6efb.png

Opublikowano

Polecam nowe xperie, podobno są naprawdę dobre.

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...