Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do 800zł

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nokia Lumia 610, bardzo dobry smartfon ;)

http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/nokia-lumia-610-czarny.bhtml

Opublikowano

Sony Xperia Tico ;)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Nokia Lumia 610, bardzo dobry smartfon ;)

http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/nokia-lumia-610-czarny.bhtml

O nie! Nie bierz Lumii 610 nigdy, przenigdy! To jest badziew, BADZIEW. Dopóki nie wyjdzie aktualizacja do WP 7.8 nie działą bluetooth, przez swoje marne 256MB ramu tnie się wszystko jak cholera. Sam system chodzi w miarę płynnie, ale odpalić GG czy przeglądarkę i bajka się kończy równie szybko jak się zaczęła. Nawet przechodzenie pomiędzy możliwościami odtwarzacza wywołuje ścięcia.

Sony Xperia Tico ;)

Chyba Tipo. ;> Smartphon'e do 800 zł... Sony Xperie (oprócz U), jakbyś chciał używkę to znajdziesz S2 spokojnie. Albo np. Arc S.

Opublikowano

Masz, spoko telefon Wi-Fi (internet za darmo jak masz ruter) + Android (spoko aplikacje)

http://allegro.pl/samsung-s5690-galaxy-xcover-solid-ip67-pancerny-i2800465916.html

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tak się akurat składa, że telefony które mu proponujecie są z różnego przedziału cenowego a są praktycznie na tych samych częściach.

Przykładowo xperia u, xperia p która jest najlepsza do 800 zł oraz s2 są na tych samych procesorach, tyle że przykładowo s2 ma podkręcony i od razu cena telefonu rośnie, to samo da się zrobić z xperiami, ten sam chipset.

Więc patrząc na te zestawienie xperia p bije na głowę, aparatem, ilością ram, procesorem itd.

Opublikowano

No właśnie... Trudny wybór, chcąc dobry aparat, szybki procesor, dotykowy, i duży xD (cali dużo). Chyba się zdecyduje na xperie p.

PS jak podajecie telefony, to napiszcie czy je macie albo czy mieliście kontakt z nimi - dlaczego je polecacie :x

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

O nie! Nie bierz Lumii 610 nigdy, przenigdy! To jest badziew, BADZIEW. Dopóki nie wyjdzie aktualizacja do WP 7.8 nie działą bluetooth, przez swoje marne 256MB ramu tnie się wszystko jak cholera. Sam system chodzi w miarę płynnie, ale odpalić GG czy przeglądarkę i bajka się kończy równie szybko jak się zaczęła. Nawet przechodzenie pomiędzy możliwościami odtwarzacza wywołuje ścięcia.

Chyba Tipo. ;> Smartphon'e do 800 zł... Sony Xperie (oprócz U), jakbyś chciał używkę to znajdziesz S2 spokojnie. Albo np. Arc S.

Mam Lumie i żadnych problemów...

Opublikowano

Samsung galaxy ace 2, Nokia lumia 800 ,Sony xperia sola

PS jak podajecie telefony, to napiszcie czy je macie albo czy mieliście kontakt z nimi - dlaczego je polecacie :x

Poczytaj zanim napiszesz. ;x Dlaczego one?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie miałem tych smartfonów, których wymieniłem, ale obejrzałem dużo recenzji o nich. Zwłaszcza o ace 2. Także wiedz, że skoro ja ace 2 wybrałem ( a też dysponuje kasą do 800 zł) to oznacza, że ten telefon sprawdzałem, czytałem na forum opinie, tutaj zadawałem pytania itp.

Bierz ace 2. Może w przyszłości będzie miał androida 4.2 jeally bean.

@down nie lepiej dokupić słuchawki nauszne sehneiser hd 201 (cena 100 zł) sam je miałem, ale brat połamał :) Jakoś dźwięku jest zajebista i są bardzo wygodne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...