Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernCity[FreeBuild][No-premium][No-WL]

Jerry000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupują to jest ich dużo :) Nie moja wina :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ReFrEsHóWkA

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

xD Jeśli nie macie działki to piszcie do nas ponieważ ktoś rozwalił cuboida na /warp blue i trzeba od nowa dawać działki

Przepraszamy i szukamy winnego :P

Opublikowano

Miasto wygląda dosyć przyzwoicie ale największym minusem jak na prawie każdym serwerze jest Administracja :) Nie ma to jak czekać już ponad pół godzinki na serwer przy 3 online moderatorach ale oni wolą pogadać sobie z Vipami. Jeśli to tak ma wyglądać to lepiej zamknijcie serwer bo nie warto w obecnej sytuacji tutaj grać :> Oczywiście dalej czekam na działkę ^ ^

//Dziękuję za działkę łaskawcy :)

Opublikowano

I to jest tak, że ja muszę najczęściej z Evilem i Kyubim pomagać wam we wszystkim. Nawet prosili mnie żebym wybudował jakiś dom, bo oni nie umią, ale nie miałem zamiaru tracić czasu na to więc odmówiłem:D

Opublikowano

I to zgłosiłem:) Dobry moderator tak zdanie przemienił, że wyszło to co wyszło:)

Czyli na plus dla nas hah:D

Opublikowano

Forum już działa :). Co do działek, to poszukaj a tam jest SRM.

ref

Opublikowano

Ref

Opublikowano

Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...