Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernCity[FreeBuild][No-premium][No-WL]

Jerry000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg ModernCity

informacje.png

strzalka.gifTYP: Freebuild

strzalka.gifSloty: 100

strzalka.gifIP: modern-city.pl

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak(mapa surowcowa)

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

BIlon22, Kyubi, Cytrus666, Jerry, lukikosa

pluginy.png

Odpowiednio dobrane do typu serwera np: Jobs, Chest Shop. Posiadamy 31 pluginów. Większość z nich jest przez nas przerabiana na cele serwera :)

inf.png

Serwer jest mieszany, zawiera fragmenty: Role Play, Survival, ale głównym motywem jest Free Build!!!

Bardzo miła administracja fajna zabawa i dużo pomysłów sprawia, że serwer nigdy ci się nie znudzi!!Zero lagów!! Zapraszam:) Serwer jest postawiony na wersji 1.4.5

Dodamy jeszcze czystą mapkę survival, oraz 2 mapki hanger games.

xxx

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porządny serwer jestem tam moderatorem serwer jest opłacony na kilka miesięcy do przodu, Ogarnięci admini i forum SUPER !!!!

Opublikowano

Ważne info. Dodamy jeszcze czystą mapkę survival, oraz 2 mapki hanger games

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ref

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Serwer świetny, jak macie co najmniej dobrego neta, to w ogóle nie laguje. (Nawet jeśli jest anty x-ray) Gorzej jak macie słabego, lub średniego... . :D

Dobra, wracjąc do tematu, niestety (albo dla niektórych stety) niedawno były usuwane działki. I niektórzy nie zdążyli przenieść itemów do nowego /warp blue. Przez to serwer stracił dużo graczy, jednak jest ich coraz więcej. Drobna przestroga dla cheaterów, admini czuwają, więc jak macie zamiar grać na tak zwanym "Nodusie" to odradzam. (O x-ray nie pisze, bo jest przecierz anty) ;)

Wcześniej był real, ale teraz zostało tylko tesco. Właściwie, to nawet lepiej, bo jest większy popęd na prywatne sklepy.

Streszczając wszystko co napisałem, serwer jest wprost świetny, więc wbijajcie i dawajcie "like"! :D

Opublikowano

Dziękuje:) Z tym do czuwania to ja najczęściej siedzę i obserwuje każdego z osobna:D Czasem dla poprawy humorku to niszczę przed wami bloki, żeby was postraszyć trochę i dodać emocji na serwerze:)

Opublikowano

Serwer jest super niema lagów a administracja stoi na wysokim poziomie

Forum serwera jest bardzo przejrzyste i można się wszystkiego dowiedzieć

Ogółem polecam grać na tym serwie

Opublikowano

Ten server jest pożądny zasługuje na 10 na 10 pkt mili administratorzy i gracze fajne budowle bardzo zachęcam do grania na tym servie

A i jeszcze 0 lagów wszystko łatwo znaleść /kit tools /kit food można brać co chwile polecam

Opublikowano

Kurcze zapomniałem, że na serwerze często są fajne eventy:) A także rangi VIP ModernVIP.

(Z czegoś dedyk musi się utrzymać)

Opublikowano

Ja też bardzo polecam ponieważ w najbliższym czasie dojdą ciekawe udoskonalenia :) I warto zacząć zbierać eq :D

Opublikowano

Dawno nie widziałem takiego dobrego serwera fb :) , polecam gorąco i ogółem miła atmosfera , pomocni gracze ładne budowle . Jest według mnie tylko jeden błąd administracja powinna wgrać anti reloga , ponieważ jak się biłem to ziomek się wylogował a potem go już nie spotkałem :\ .

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Można można by było wgrać :)

Ps.Przepraszamy że serwer jest wyłączany ale poprawialiśmy kilka rzeczy :P

Opublikowano

Server jest naprawdę przemiły.Gracze są pomocni jak i nasi kochani administratorzy.Serdecznie zapraszam na ten server,jest na nim mnóstwo warpów,multum działek.Nie zabrakło także hunger games :D.Bardzo go polecam i serdecznie zapraszam.

Gracz:jamptor

post-530094-0-16313700-1354201344.jpg

Opublikowano

Ten server jest fajny .Zasługuje na miano najlepszego servera z wszystkich.Ponieważ sa mili administratorzy i gracze,nie ma lagów jak na niektórych severach.I dużo innych możliwości do robienia .Bardzo zachęcam do grania na tym servie

Opublikowano

Zajebisty serwer!!! Admin ogarnia, dzięki pracą kasę na działkę zarobi się w kilkadziesiąt minut (ja miałem w 50). Działki ogromne, atmosfera spoko. Ludzi jest dużo, serwer ogarnięty, mapy są super. Cud, miód, malina.

Jak coś to pomogę nowym graczom (choć wątpię żeby ktoś potrzebował pomocy bo regulamin itp jest napisany na spawnie) :)

Nick: BloodyShadow

POLECAM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...