Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem to dzisiaj i tak samo nie wierzę w koniec świata bo to bujdy jak chuj.

Na sylwestra to będzie gorszy koniec świata ;D

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Na pewno kilka dni i w dzień niby końca świata będzie masyw informacji, czy to w Mediach, czy w internecie.

Osobiście nie wierze w koniec świata, nie ma żadnych potwierdzonych dowodów, jeden z niewielu takich filmików dawających do zrozumienia.

Opublikowano

ja nie wiem po chuj wgl rozstrząsujecie ten koniec świata na 21 grudnia, chyba nie ma ludzi aż tak tępych, którzy by w to wierzyli, wszyscy którzy o tym mówią robią sobie z tego żarty albo mówią ironicznie lol

Opublikowano

Phi człowiek jest zbyt głupi na obecny czas by stwierdzić kiedy owy koniec świata nastąpi.

imo nastapi, kiedy slonce przejdzie do fazy super novy.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Film fajny. Na poczatku jak to oglosili to sie balem tego... pozniej bardziej a teraz to mam to w dupie.

Niczego nie bedzie, a jak bedzie to tez ogole soe na lyso i zjem swoje wlosy.

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Beka z tego... Majowie wymarli tysiące lat temu. I to że jakiś arecheolog czy h*j wie kto inny tak to odczytał to mogły być różne . Ale jedno tutaj moge napisać :)

NIKT NIE WIE KIEDY BĘDZIE KONIEC ŚWIATA!

Taka prawda.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie ma końca świata, majowie chuja wiedzą. Po pierwsze:

żyli przed narodzinami chrystusa (czyli mieli inny kalendarz)

Po drugie

nikt nie jest w stanie tego przewidzieć :)

Opublikowano

Beka z tego... Majowie wymarli tysiące lat temu. I to że jakiś arecheolog czy h*j wie kto inny tak to odczytał to mogły być różne . Ale jedno tutaj moge napisać :)

NIKT NIE WIE KIEDY BĘDZIE KONIEC ŚWIATA!

Taka prawda.

Ops, i did it again

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...