Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam wszystkim, którzy w wierzą w koniec świata obejrzeć ten filmik:

Ja sam osobiście nie wierzę, mi. przez to ze już kilkukrotnie miał być armageddon a tymczasem żyję dalej.

Opublikowano

Też mi gadanie z tym końcem świata. To są zwykłe brednie. Jak ma być bum to będzie i wątpię, że ktokolwiek to potrafi przewidzieć skoro mamy taką technologię, a nikt nic nie wie. I niby Majowie mieli to przewidzieć tysiące lat temu? Tak samo wiarygodne jak i całe chrześcijaństwo i cudowne uzdrowienia...

Opublikowano

Bullshit, jest wiele powodów, dla którego Majom kończy się kalendarz akurat w 2012.

To po prostu bujdy wymyślone przez ludzi... Film dobry, może uświadomi 'niektórym' coś o końcu świata.

Opublikowano

Ciekawe ile takich tematów jeszcze powstanie w grudniu? Dla mnie temat 'koniec świata' jest strasznie nudny, wręcz irytujący, nic ciekawego..pomijam tych, którzy chcą iść na księży lub pogodę w TV zapowiadać to mogą mieć takie zainteresowania/hobby no ale ludzie bez przesady.

Opublikowano

21 grudnia to nie koniec świata. Badacze ustalili że to data końca jakieś cywilizacji, nie ma specjalnej odznaki. Gdyby był koniec świata to na pewno w mediach o tym mówiono, byłby chaos. Lecz tego niema. Nawet jeżeli to prawda i będzie nic nie zrobimy. Prędzej czy później każdy pogodzi się ze śmiercią.

Opublikowano

Ja mam inny pomysł.

W grudniu zaprosić WSZYSTKICH, którzy wierzą w koniec świata na rozmowę do programu a'la Rozmowy w toku i zaoferować każdemu z nich 10 000 pln żeby sobie jakoś pożyli przez ten ostatni tydzień.

Następnie, gdy już się zjawią, dać im to, wypuścić ze studia, niech się nacieszą tą kasą a chwilę po przekroczeniu drzwi wyjściowych kulka w łeb, niech jebani kretyni się nie mnożą.

Trolling is a art.

Opublikowano

Oraz dla Katolików: "Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny." Mt 25, 1 - 13

Bujdy, w które do niedawna wierzyłem ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Skoro MAJOWIE to czemu w GRUDNIU !?!?!?

Za 100 lat beda Grudniowie czyli w 2112 r.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Temat wiele razy poruszany.Ja jestem chrześcijaninem i kieruje się słowami Ewangelii: "Nie znacie dnia ani godziny", a nie w jakimś kalendarz Majów (może potem zaczyna się kalendarz Czerwców?"

Opublikowano

Up sprzedaj wszystko co masz i za to kup doładowania, doładujesz mi troche golda ;)

Top. Nie jestem stary ale już kilka tych końcow swiata miało być, ludzie nei mają jak zarabiać -.-

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Majowie byli mądrzejsi od nas. Ja wierzę w koniec świata.

Wszyscy umrzemy ;_;

Tak pewnie byli mądrzejsi... Ale komputerów nie mieli i jakoś ich cywilizacja upadła...

@Top

Koniec świata bo ich kalendarz się skończył? Po co mieli robić na milion lat do przodu jak itak go nie zużyją, a jeśli nawet to sobie dorobią...

A co do prawdziwego końca to najważniejsi ludzie na naszej planecie wiedzą na 100% kiedy nasza planeta zderzy się z jakimś meteorytem czy np. się wypali... Po prostu my jesteśmy zwykłą szarą masą, która ma tylko robić i nie myśleć o przyszłości, bo po co mamy rozprzestrzeniać panikę?... ;)

Opublikowano

Opiszę to jednym zdaniem:

Sranie w banie po kaszanie.

P.S

Majowie przesunęli koniec świata bo przecież wyprzedaż Toyoty.

Opublikowano

ludzie o czym my piszemy rok temu miało to już być , Ludzi to piszą a media nagłaśniają bo pieniądze trzeba jakoś zarobić . Wątpię abyście wy jako redaktorzy nie pisali o tym za sporą tygodniówkę

Opublikowano

Już tyle tych końców świata miało być i nic.

Nie wierzę w takie bajki ;)

Opublikowano

Widzę, że 100% tych co tu piszą nie ogarnęli, że dałem filmik, lub nie ogarnęli samego filmiku. Tak w skrócie, ten koleś tłumaczy kilka powodów przez które nie ma prawa być końca świata a wy tu wypisujecie że nie będzie końca świata, ehh. -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...