Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bota oby ominąć 1/5 slot, pierwsza strona EQ.

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje poradnika, lub jakiegoś BS. Na którym da się ustawić sloty na których ma znajdować się przedmiot, do zmieniania bonów.

Nie może być to kamer mod... Sam bs :) Żeby ominąć 1/5 slot, pierwsza strona EQ. Gdyż zablokowali to na serwerze, dam limit lajków i tak dalej pisać! :)

Opublikowano

Chyba ja źle zrozumiałem albo ty. Po dodaniu serwera wchodzisz na niego na kamerze i przesuwasz kwadraty na jakieś miejsce, wychodzisz z kamera i odpalasz klienta serwera.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Wy nie rozumiecie ? Nie mogę mieć kamer moda!!!!!! ODPADA KAMER MOD. Sam BS....

Musze ustawić eq na przykład na drugą karte ekwipunku, ponieważ 1_5 zostało zablokowane, nie da się nic tam kłaść!

Czekam na dalsze odpowiedzi i czytajcie że zrozumieniem!

Opublikowano

Wy nie rozumiecie ? Nie mogę mieć kamer moda!!!!!! ODPADA KAMER MOD. Sam BS....

Musze ustawić eq na przykład na drugą karte ekwipunku, ponieważ 1_5 zostało zablokowane, nie da się nic tam kłaść!

Czekam na dalsze odpowiedzi i czytajcie że zrozumieniem!

proszę :) najnowsza wersja padmaka

http://www.mpcforum.pl/topic/717229-dl-switchbotv-31-najnowsza-wersja/

363451410787081286162.png

Opublikowano

koles na kamera wbijesz na 5min zeby odblokowac pierwsze 1-5slotow

potem mozesz na normalnym bs jechac na cliencie.

Mógłbyś powiedzieć dokładniej jak to zrobić?

Opublikowano

ja mam taki problem ze jak wybieram postać na kamer modzie to mam czarne tło :> pomoże ktos ?

wgrałem patch mapa do folderu kamer moda, potem skopiowałem plik atlasinfo i npcinfo do folderu z kamer modem i dalej mam czarne tło. :O

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Musisz wgrać patche na mapy i na nowego klienta, wtedy nie będziesz miał czarnego tła. Nie da się inaczej ominąć tych slotów, tylko kamermod. Nawet bot po wpisaniu np. slot 6 nie będzie zmieniał.

Opublikowano

Kurwa, tępe dzieci..

Napisali co zrobić już z 3 razy , dalej się kurwa pytają co zrobić.

Serio ,tak,kurwa trudno wejść na kamerze podejść do dozorcy i przełożyć do niego te gówna co są w 1-5 slotach?

Fuck the logic.

/reflink

Opublikowano

Kurwa, tępe dzieci..

Napisali co zrobić już z 3 razy , dalej się kurwa pytają co zrobić.

Serio ,tak,kurwa trudno wejść na kamerze podejść do dozorcy i przełożyć do niego te gówna co są w 1-5 slotach?

Fuck the logic.

Jak ich kurwa nie widać i nie da się przełozyc.

Opublikowano

ma ktoś może patch mapa na jakimś normalnym hostingu ? bo idzie po 17kb.. a do pobrania mam 50mb

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Wyjaśnione do zamknięcia.

W moim wypadku chciałem bs na serwer Emperius.pl gdyż został zablokowany pierwszy rząd w eq.

Nie dało się nic tam kłaść. Jak to rozwiązałem ?

#1. Ściągnij mod kamera 2011 - http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

Wypakuj/zainstaluj do swojego klienta.

#2. Ściągnij serverinfo.py - http://sendfile.pl/2...9/serverinfo.py

"Włóż" go do folderu z twoim klientem. Ogólnie do folderu (nie do żadnego pack itd.)

#3. Włącz klienta przez ikonkę kamer-moda. Na dole masz jako ostatni dodany przez Ciebie serwer. W moim wypadku Emperius

#4. Logujesz się na konto (jeśli stworzyłeś nową postać musisz najpierw nią na zwykłego klienta wejść).

Wybierasz postać, i klikasz pod naszyjnikiem ikonkę, później wyrzuć wszystko (select/drop all, coś takiego). *UWAGA WSZYSTKIE PRZEDMIOTY ZOSTANĄ WYRZUCONE*

#5. Wchodzisz na swojego bs, zmieniacz bonów itd. Co tam po prostu macie do zmiany bonków, i normalnie można kłaść przedmioty w pierwszym rzędzie do bonowania.

~~NIE POSIADAM "SERVERINFO" DLA INNYCH SERWERÓW - POSZUKAJ W INTERNECIE~~

Po wyjściu z serwera, jeśli chcemy znowu wyrzucić swoje nie widzialne itemy (pierwszy rząd eq, bo właśnie tam znajdują się takowe, lecz myślimy że są zablokowane oczka a tam jest tzw. nie widzialne eq)

Musisz ściągnąć serverinfo dla swojego serwera ponownie i wrzucić do klienta (podmienić go).

Opublikowano

Wyjaśnione do zamknięcia.

W moim wypadku chciałem bs na serwer Emperius.pl gdyż został zablokowany pierwszy rząd w eq.

Nie dało się nic tam kłaść. Jak to rozwiązałem ?

#1. Ściągnij mod kamera 2011 - http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

Wypakuj/zainstaluj do swojego klienta.

#2. Ściągnij serverinfo.py - http://sendfile.pl/2...9/serverinfo.py

"Włóż" go do folderu z twoim klientem. Ogólnie do folderu (nie do żadnego pack itd.)

#3. Włącz klienta przez ikonkę kamer-moda. Na dole masz jako ostatni dodany przez Ciebie serwer. W moim wypadku Emperius

#4. Logujesz się na konto (jeśli stworzyłeś nową postać musisz najpierw nią na zwykłego klienta wejść).

Wybierasz postać, i klikasz pod naszyjnikiem ikonkę, później wyrzuć wszystko (select/drop all, coś takiego). *UWAGA WSZYSTKIE PRZEDMIOTY ZOSTANĄ WYRZUCONE*

#5. Wchodzisz na swojego bs, zmieniacz bonów itd. Co tam po prostu macie do zmiany bonków, i normalnie można kłaść przedmioty w pierwszym rzędzie do bonowania.

~~NIE POSIADAM "SERVERINFO" DLA INNYCH SERWERÓW - POSZUKAJ W INTERNECIE~~

Po wyjściu z serwera, jeśli chcemy znowu wyrzucić swoje nie widzialne itemy (pierwszy rząd eq, bo właśnie tam znajdują się takowe, lecz myślimy że są zablokowane oczka a tam jest tzw. nie widzialne eq)

Musisz ściągnąć serverinfo dla swojego serwera ponownie i wrzucić do klienta (podmienić go).

Jak serwer bedzie online to obczaje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...