Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] miniony.

bartekketrab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up.

nie chcę cię obrazić, ale co ok. 30 sekund ( nie wiem dokładnie ile ) jest 6 minionów

Miniony respią się w 1:30. czyli - 3 fale. Mamy 15 minutę, było 27 fal = 162 Creepy.

Dodając te duże to ok. 165-175.

Nikt nie jest taki pro, aby bez straty hp zlasthitować KAŻDEGO MINIONA! chyba, że przeciwnicy ( chodzi mi o np. mida + jungla, bo gdy grałem na steamera, w 4 minucie było 5 vs 5 na midzie, tak tamten team srał w gacie, bo miałem ocelote w teamie ) stoją pod turretem, uciekając od pro hiper supper sramera, który na takich przeciwników gra stopami. Nie raz tak było, że wasz guru gra sobie na midzie jakimś charem, a jego kontra, która ma , go na combo klei turreta, bojąc się pr0 gamera -.-.

300 cs w 20 - też jest to niemożliwe, chyba, że opierdala jungle / mid, last hitując każde creepy z mida, jednocześnie ekhm, mając takie sobie itemy, nie biorąc wiedźm na jedno aoe

Last hitując creepy z mida. Uzykamy w 20 minucie około 250 creepów ( mówię na oko, zawyżając wynik, grając solo na midzie, bez enemy's )

200 farmy, przy ogarniętym przeciwniku to super wynik w 20 minucie

Opublikowano

Gra Katarina. 0/0/0 siedziałem na link długo może 3 powroty i jakieś tam slabe ity miałem. Po 4 powrocie juz coś lepszego złożyłem i leciały tripple kille. Minuta 20:41 i 264 krepa opierdalalem wrathe swoje i ich mając oczywiście Warda. Grałem na veigara. Jak chcesz popróbować pofarmic to bierz Katarine. :)

Opublikowano

Najważniejsze żeby farmic i utrudniac to przeciwnikowi, bo nie ważne że w 15 minucie nie masz 100 cs, wazne zeby przeciwnik na twojej lini mial mniej niz ty ;) Bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze sa takie gry ze w 15 minucie masz 120-130 cs, a sa tez takie ze masz 70 roznie to bywa i nie zawsze mozna wszystko zgarniac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...