Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] miniony.

bartekketrab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako iż zacząłem grać rankingowe mecze, zwracam uwagę na zabite stwory, dużo graczy zażuca mi.. jaki to jestem slaby, ponieważ w 15 minucie mam z ~50. gdy inni posiadali 100/150.

Chciałbym wiedzieć jak to osiągnąć, widziałem gracza który grał malphite'em, i posiadał więcej odemnie, gdy grałem ezraelem. Strasznie mnie to denerwuje.. bardzo cięzko jest zabijać każdego stwora, przy czym atakować przeciwnika.

Opublikowano

Patrz na zycie stworow, graj defensywnie i nie pushuj. Gdy jest potrzeba, uzywaj skilli na miniony, nawet ulta u eza sie na miniony uzywa.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nie atakujesz auto attackiem, tylko jak mają mało hp, idzie to później wyczuć kiedy będzie ten ostatnio atak, wszystko idzie pogodzić atakowanie przeciwnika + zabijanie minionów, kto nie umie zbierać dużo cs'a ten tak naprawdę będzie usless w grze, no chyba, że ultra dużo killi ma.

Pomocnik
Opublikowano

Najpierw naucz się dobrze last hitować (jak sama nazwa wskazuje: ostatnie uderzenie), później wprowadź harass (nękanie, uderzanie przeciwnika). Małymi kroczkami kolego ;) Może to śmieszne, ale jak zaczynałam grę to last hitować uczyłam się Soraką na customie i uwierz mi jeśli tą postacią to wyczujesz, to każdą inną również :)

Opublikowano

Musisz starać się o farme ona liczy się bardziej niż harras, np. ezem, last hit tylko i wyłącznie Q by zlasthitować dalszego miniona i W do harrasu, na spokojnie to gra zero spiny nastaw się na zabawę to wyjdzie ci lepiej.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

1. Nie autoattackuj, tylko dobijaj.

2. Jak wszystkie mają prawie full hp to wtedy harrasuj ( jeśli mniej to nie ).

Albo użyj skryptu do Bot of Legends - Auto Carry ;)

Opublikowano

Sam mam ten sam problem, lecz mi to za nic nie wychodzi. Próbuje, próbuje i próbuje, a za każdym razem mam w 20 minucie ok 70 creepów. Znacie jakieś dobre sposoby treningu ? Mi tylko harras wychodzi dobrze.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Sam mam ten sam problem, lecz mi to za nic nie wychodzi. Próbuje, próbuje i próbuje, a za każdym razem mam w 20 minucie ok 70 creepów. Znacie jakieś dobre sposoby treningu ? Mi tylko harras wychodzi dobrze.

Możesz pooglądać streamerów.

Farma to podstawa gry, bez tego jesteś niczym.

W 15min powinieneś mieć około 100-130 farmy.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ja się staram mieć więcej od przeciwnika,jak będe cały czas myśleć "MUSZE DOBRZE FARMIC JAK OCELOTE !!!!1111ONEON11OEN!",

To napewno nie zdobęde tej 100 w 15min.

Opublikowano

ja mam po 50 farmy tak jak ty a jestem na 1800 elo nie denerwuj sie chwila i wyjdziesz z tego elo

Tyś widział rankeda hahahah

15ygnz9.jpg

Purp&Yellow

Opublikowano

Graj customy soraką

gdy będziesz miał 80-100 creepów w 20 minucie, zmień chara na np. ezreala. wtedy będziesz umiał lepiej wykonywać last hity.

A i ci debile, którzy mówią, że w 15 minucie maja 200 farmy to idioci. Do 15 minuty nikt nie uzbiera 200 farmy, bo tyle fal nie ma. w 20-22 minucie już tak

Opublikowano

jesli masz problemy z ciaglym klikaniem myszki aby twoj champ nie auto atackowal to kliknij sobie "S" i czekaj az minionek bedzie mial malo hp.mi to pomaga. A jesli lubisz grac ezem to i 2 minionki maja malo hp to jednego z last hituj a drugiego z "q" zawal.

Opublikowano

Up Nie spam, takim postem nic nie wnosisz, jedynie zniechecasz go do gry.@Top. Tak jak inni powyżej radze ci pograć z botami i tam uczyć się last hitowac.Pozdrawiam

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Albo zwyczjanie custom bez botow, tylko siedziec i farmic. Patrz na swoje AD i mozesz kliknac LPM miniona by zobaczyc przy jakiej ilosci ma tyle hp bys zabil go na hita i porownal z paskiem nad jego glowa. Pozniej odruchowo bedziesz to dostrzegal. Mam nadzieje ze wiesz do czego zmierzam.

Opublikowano

Musisz po prostu dobijać każdego miniona jak ma już mało życia, a nie cały czas bić jednego, bo to jest źle. I jak farmisz to nie harrasuj przeciwnika. No i staraj się nie używać za dużo skili tylko z aa dobijać.

Opublikowano

Trening na botach polecam.

Co do lathitu. na pierwszych levelach wyczekuj do ostatniego momentu by dobić miniona, taka moja rada.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

ja mam po 50 farmy tak jak ty a jestem na 1800 elo nie denerwuj sie chwila i wyjdziesz z tego elo

Na 1800 elo 50 farmy ? parodia.

Tyle to ja mam w 5 minucie

100 - 150 w 25 to strasznie malo ^.^

PS : 1800 elo ? ładnie Cie wycarrowali ^.^

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...