Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] R^S Red Squad

szlapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dziękuję za uznanie.

Nie ma to jak co chwilę wskakiwać w niewidke i latać na 2 czołgach a przeciwnik na 1 :)

No ale miejcie tą satysfakcję, że wygraliście :)

Pochwalcie się kolegom o ile ich macie.

Pozdro

To świadczy o Tobie. Solówki zazwyczaj są na 2 czołgach, a jeżeli miałeś szybką to wiadomo, że będziesz uciekał.

Człowieku nikt Ci nie mówi jakie masz konfy ustawiać i nikt Ci przed solówką nie powie jakie sam ma konfy, więc?

Więc jesteś dla mnie śmieszny, tylko tyle, a może aż tyle ?

Opublikowano

To świadczy o Tobie. Solówki zazwyczaj są na 2 czołgach, a jeżeli miałeś szybką to wiadomo, że będziesz uciekał.

Człowieku nikt Ci nie mówi jakie masz konfy ustawiać i nikt Ci przed solówką nie powie jakie sam ma konfy, więc?

Więc jesteś dla mnie śmieszny, tylko tyle, a może aż tyle ?

Hmm o ile wiem to solówka nie była kolego ustawiona tylko na szybko ugadana więc :) ?

Co nie zmienia faktu, że niewidki..

Dobra weź się ciastuś odpieprz bo sam nie masz konta a tak kozaczysz za swój klan.

Ja mam w dupie te wasze spory solówki itd, to tylko gra, Bye.

userbarcopy.png

Opublikowano

Moim zdaniem tematy typu reklamy klanów mogą już zostać zamknięte(albo takie posty nie dotyczące spraw klanowych typu solówki itp... powinny być warnowane), bo spamowisko się robi:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...