Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] R^S Red Squad

szlapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R^S] Red Squad

to:

1. Legenda serwera GE1, istniejemy juz od ponad 6 lat.

2.
Gracze szkoleni w najtrudniejszych sytuacjach, z najlepszych polskich jak i wielonarodosciowych klanow (R^S, M^E, SLK, UNO i wielu inncyh).

3. Najstarszy, aktywny, polski klan na UW.

4. Jedyny polski klan prowadzacy z powodzeniem wojny oraz wyloty klanowe na mapy wroga i bitewne.

5. Jedyny polski klan aktywnie uczestniczacy w grze (nie tylko boty 24h/7).

6. Jedyny polski klan, ktory jest znany i szanowany na serwerze.

Jezeli chcesz do Nas dolaczyc musisz spelnic kilka warunkow:

1. TS3

2. Aktywnosc

3. Ogarniecie

4. EIC

5. Jezyk angielski (miedzynarodowe battle)

Myslisz, ze jestes gotow by do Nas dolaczyc? Napisz 3647291, wejdz na TSa, przejdz rozmowe i dolacz do Naszej akademii ( [R^S@] Red Squad Academy). Udowodnij nam, ze zaslugujesz na Nasz klan i zostan czlonkiem Red Squad'u.

P.S. Wszystkie podania do klanu glownego beda odrzucane, rekrutujemy tylko poprzez akademie. Staranna selekcja droga do sukcesu. Pisac po godzinie 17:00.

Dziekuje za wyczyszczenie tematu.
:)
Opublikowano

Kończymy z głupimi komentarzami, a tym bardziej z reklamami klanów w tym temacie.

// Od teraz każdy nieadekwatny, obrażający post nie będzie tylko usuwany, ale i odpowiednio nagradzany.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

483340 Moje gg gdyby ktos chciał dojsc :)

BTW ... dzieki PIKI i XET za free PD :*

Nie ma sprawy :*

Służymy pomocą xD

userbarcopy.png

Opublikowano

Przypominam, ze wszelkie podania nalezy kierowac do R^S@ Red Squad Academy. Wszystkie podania do glownego klanu beda odrzucane.

Opublikowano

Cóż szlapuś - ponoć jesteście od nas 1000 razy lepsi, jak już wspomniałem - tylko w grupie :)

Pare minut temu wasz wojownik RevenGe zaliczył zgonik na baze ode mnie.

Pozdrawiam :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Cóż szlapuś - ponoć jesteście od nas 1000 razy lepsi, jak już wspomniałem - tylko w grupie :)

Pare minut temu wasz wojownik RevenGe zaliczył zgonik na baze ode mnie.

Pozdrawiam :)

Odwdzięczyłem sie ;] Tak tak wiem zaraz bedziesz pisał ze 2 tanki ze puszczalem emp i niewidka tak tak :) Tylko ze Co miales pasc to uciekałes ale pomine to ;) Najlepsza była spinka na Skype ;] Neoski:) l2p

Opublikowano

Odwdzięczyłem sie ;] Tak tak wiem zaraz bedziesz pisał ze 2 tanki ze puszczalem emp i niewidka tak tak :) Tylko ze Co miales pasc to uciekałes ale pomine to ;) Najlepsza była spinka na Skype ;] Neoski:) l2p

Na skype nie gadales ze mna <3

A tak poza tym to nie bede z tb gadac bo wy "legendy GE1" nie wiecie nawet co to solowka wiec pozdro ^^

Uciekalem i co ?

Ty rzucales niewidki co 5sec a ja uciekalem, proste :)

Ty miales dodatkowo 2 czolgi o czym nie wspomniales a ja 1 wiec ogar; ]

#xtie tak bociłem i co, jesteś podjarany, iż bota ubiłeś ? gratulacje od całego VRU :)

#nie no pewka, nie ma to jak wytlumaczenie ze niewidka jest po to aby ciezej zaznaczyc.. a nie po to aby wyskoczyc z zaskoczenia co nie powinno miec miejsca na solo ?

#uciekanie jest po to aby podklepac oslonki i hp, trudne ? :)

userbarcopy.png

Opublikowano

Na skype nie gadales ze mna <3

A tak poza tym to nie bede z tb gadac bo wy "legendy GE1" nie wiecie nawet co to solowka wiec pozdro ^^

Uciekalem i co ?

Ty rzucales niewidki co 5sec a ja uciekalem, proste :)

Tylko ze niewidka jest po to zeby moc ciezej zaznaczyc ale spoko ^^ A ucieczka po co ? zeby nie zginac ? ^^ hahaha wyjdź prosze ;)

Po to wyskakuje zeby bylo Ci ciezej no logiczne ^^ zal ;}

Opublikowano

Zresztą ja czekam na Twoją solówką z shade'm.... Hahahahahah

On już napisał, że się poddaje (na to by wynikało) więc nie masz na co czekać ;]

Może ty pójdziesz na solówke (o ile wiesz jak wyglada solo) ?

userbarcopy.png

Opublikowano

Wybacz bardziej fascynuje mnie w tym momencie doglądanie z doskoku bota bijącego alienki do misji, ale jak już będę miał podstawowe rzeczy typu profil i 3 hale HT to nie ma problemu, teraz jestem flaxem.

Opublikowano

Moim zdaniem to nie była solówka, ale dokładniej się wypowiedziałem w komentarzu;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Haha, nieźle uciekasz i tylko to zobaczyłem w twojej solówce. Pozdro

A dziękuję za uznanie.

Nie ma to jak co chwilę wskakiwać w niewidke i latać na 2 czołgach a przeciwnik na 1 :)

No ale miejcie tą satysfakcję, że wygraliście :)

Pochwalcie się kolegom o ile ich macie.

Pozdro

userbarcopy.png

Opublikowano

A ja nie mam zamiaru ukrywac tego ze wygrałem , Ty wygrałes bitwe wczesniej za co gratki , wiecznie nie mozna wygrywac ;) Pewnie jeszcze nie raz sie spotkamy na mapie i nie zawsze bedzie jeden wygrywał ;) Dobrze wiesz o tym , nie mowie ze jestem najlepszy bo nie jestem :) Gram 4fun a nie dla zycia ;) Pozdro

PS. I skonczcie sie wszyscy spinac ;) Albo piszcie normalnie albo wogole nie piszcie , KIERUJE TO DO SWOJEGO KLANU RÓWNIEZ , jak cos macie to sie ustawcie na mapie i tyle a nie ... to wpływa na reputacje obu klanów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...