Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec M2bob'a.

AśNaebaem :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam być szczery ?

Bociłem owszem , zaczynałem grę monotonną zresztą i nie miałem pomysłu jak zarobić bo wokół pełno botów.

Ale teraz się na tą wiadomość cieszę , pewnie i tak będzie sporo botów "ale" już nie aż tak dużo i mam nadzieje że bedą bardziej wyrozumiali i skoro i tak to nie oni wbijają lvl , to może postawią gdzieś na uboczu , a nie perfidnie zajmą najważniejsze spoty.

Kucziczu.jpg
Opublikowano

bardzo szkoda ze m2boba nie bedzie wlasnie gra wedlug mnie straci na uroku bedzie duzo ludzi kupywac yangi na allegro a co za tym idzie wzrost cen i tak z tej gry wielka sraka sie robi i bedzie jeszcze wieksza ale to moje zdanie kazdy moze miec inne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ech tak myslalem co dobre szybko sie konczy .. za free takie cos to jest nie mozliwe mam nadzieje ze chociaz premium bedzie

Premium bedzie mozna wykupic, lecz bedzie drozsze. Ja się ciesze, że nie będzie tego syfu.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

ja tez i tak expie na poli ;)) a dropić se mozna w grocie tez na poli ;d eheheh SOLAR RULEZ

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...