Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec M2bob'a.

AśNaebaem :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie ukazała się informacja:

Hello to all. This message will probably not please everyone but it is unavoidable ...

Due to constantly declining premium sales (buy once principle), we have decided after much consideration that M2BOB wont be free anymore.

Please read the following part complete and dont flame around without having read anything!

What happens now with M2BOB?

M2BOB will be from the new version 1.7 for ALL Premium 3, that will last 2-3 weeks (exact dates will follow) and after that M2BOB will no longer be free anymore ...

Questions and answers

Why cant you let M2BOB free, I dont like that?

We have thought a long time about that, there are 3 mainreaons, and else it wouldnt be possible to continue M2BOB anymore.

1. Because of the high number of users our host will shut the website down if we dont reduce our traffic.

2. There are so many botters in metin right now, and you cant play normal naymore, that reduces the happyness of metin players and botters.

3. SandMann is currently in an education and Slait begin a studies next year and would have to start a part time job in the current situation. That would be the end for M2BOB since there wont be time to maintain / update M2BOB ... we have decided against giving up M2BOB, however with this decision higher costs come.

Thank you for your understanding and have fun with M2BOB :)

Co oznacza, że przez 2-3 tygodnie m2bob będzie darmowy w wersji płatnej!

Dlaczego kończą?

Mało osób kupuje premium.

Jest za dużo graczy używających bota i przez to gra staje się mniej przyjemna i metin traci na uroku.

SandMann się teraz uczy, a Slait zaczyna studia i nie będą mieli czasu na aktualizacje/naprawy błędów.

Coś od siebie.

Cieszcie się tym, że macie 2-3 tygodnie darmowego premium. Co pozwala na wszystkie funkcje oraz odpalanie kont!

Nigdy nie grałem na tym więc nie rusza mnie to :D; Po prostu chciałem się tym z wami podzielić.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Mogli by ściągnąć blokadę na klietna. To znaczy żeby bot uruchamiał się na każdym kliencie bez znaczenia czy będzie działać czy nie.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

ja powiem tak za dużo botów itd. i bardzo dobrze ze koniec m2bob'a

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

ja powiem tak za dużo botów itd. i bardzo dobrze ze koniec m2bob'a

Dla jednych dobrze dla jednych źle. Ja już mam expbota którym może się podziele i jest 10x lepszy od m2bob'a :).

NIgdy nie używałem tego ale szczerze mówiąc nawet dobrze, że kończą.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

szczerze dla mnie mogla by byc tylko mapka z metinami dla dropka w m2 a reszta to w dpie. i tak gram archerem i uzywam poliformi :P

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

c

Easymetin2 rozpoczął na nowo swoją działalność :).

http://neweasymetin2.com/

co z tego jak i tak trzeba płacić ... Kiedyś to było za darmo i było najlepiej :D

Opublikowano

M2BOB BĘDZIE DZIAŁAĆ!!!

Oni będą nad tym pracować ale to będzie kosztować i nie będzie można używać tego bota za free, za 50zł masz licensje na 40 dni a za 125zł licenjse na 110 dni. Z 3 powodów, za dużo botterów któźi używają tego bota, ich host usunie ich strone z powodu dużej rejestracji i z powodu edukacji (brak czasu na aktualizowanie).

Antaris to shit

Opublikowano

Ale nie ma co bocik godny uwagi :) pokazywane metiny/bossy przydatne, pickup w DT na mapkach tak samo, odlurowanie na mapkach jeszcze lepsze (moby w sciane), nie ma co się martwić i tak bedzie działac :D

2819277370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...