Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DarkOrbit Szox | Ira Imperishable leonov cz.1

###Szox###

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popisałeś się. Weź opuść yt z tym syfem.

Jak ty nawet krytyki nie umiesz przyjąć.

Dałem ci negatywny komentarz a ty po chwili go usunąłeś i zablokowałeś mój profil na yt....

Prawda w oczy kole o.O ?

userbarcopy.png

Opublikowano

brykuś ty to tylko potrafisz jak rasowy hejt dawać łapki w dół łap lekture hejciku :

brykuś "nie masz swojego życia więc wpraszasz się w życie innych"

po drugie nie zamierzam dyskutować z debilami(jak to mówi brzydkiburak) bo to przyciąga jeszcze więcej hejtów

Opublikowano

szoxu porostu gówniany filmik przyznaj to . Leonkiem po 1 gali taki filmik juz był w innym wykonaniu ale o to samo chodziło . Więc takie twoje szpanowanie co ty nie robisz tym leonem . przyznaj sam ze najpierw wybociłęs uri to juz - i jeszcze na bocie opuściłeś klan bo się wojny bałeś ze ci będą bota biły to jest 2 -

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem filmik beznadziejny ponieważ muzyka nie pasuje jakość słaba i co to za hunting lenovem dwa razy więcej bijącym na 1 gali poraszka łapka w duu na YouTube Kto się zgadza łapka w góre dla mnie ;) . ;):)

Zbieram like + ;]

Opublikowano

ha ha i właśnie pokazałeś swoją pustość i kozactwo . Widzisz nadal jesteś dzieciakiem :] Sądzisz że każdy ma się bać twojego kozaczenia ?? , bo co ubijesz mnie mam wyjeb** kozaczenie bo co prawda boli ??

Oj biedactwo jeszcze się popłacz ^^ i jeszcze tyle ludzi cie hejtuje a ty tylko do mnie sapiesz, oj bo co jestem słabszy

+ Raport :D

/A Ty go nie podpuszczaj, over and out.

Opublikowano

gajos żal dupsko ściska że nie masz dobrego konta w DO,po co się pchasz do tej gry je nawet nie wiesz o co w niej chodzi (ty już zawsze zostaniesz takim noobem w DO)

Opublikowano

gajos żal dupsko ściska że nie masz dobrego konta w DO,po co się pchasz do tej gry je nawet nie wiesz o co w niej chodzi (ty już zawsze zostaniesz takim noobem w DO)

No zostanie no i co z tego?

Dziecko.. odejdź od komputera, kolegów poszukaj.

Ktoś po tb jedzie a ty sie wypierasz D O o boshe ;x

Jak cie "koledzy" będą wyzywać w szkole to też będziesz im walił riposte, że im przypieprzysz salwe z RSB :D ?

userbarcopy.png

Opublikowano

"Jak cie "koledzy" będą wyzywać w szkole to też będziesz im walił riposte, że im przypieprzysz salwe z RSB :D ?"

xxxx jak bym z tobą się w realu tłuk na riposty to twoje życie straciło by sens

Opublikowano

"Jak cie "koledzy" będą wyzywać w szkole to też będziesz im walił riposte, że im przypieprzysz salwe z RSB :D ?"

Dysmózgu jak bym z tobą się w realu tłuk na riposty to twoje życie straciło by sens

Riposty vel Darkorbit ?

userbarcopy.png

Opublikowano

Szoxu dlatego mówisz ze ja jestem z KS ?? okulary nie kosztują :)

Jaka dyskusja każdy cię jedzie , po prostu pokazałeś jakim jesteś dzieckiem . Słowo przepraszam i wszystko załatwione :)

Opublikowano

za wyzwiska . Dobra widze ze tu już sie robi spam . Więc szkoda gadac .

Załatwimy to tak koniec Spamu tutaj ! , koniec kłótni z Tobą bo to nie ma sensu mi sie nie podobało Pa

PS. To co sie dzieje tutaj nie trzeba wciągac w gre :)

Opublikowano

Wika :)

Mam takie pytanie , czy to że ktoś nakręcił wcześniej filmik danym statkiem oznacza że wszystkie inne filmiki gdzie latamy takim statkiem nakręcone później są kopią ?

Nie wydaje mi się :)

Chyba że chcecie mi wmówić że jestem pierdolonym pozerem, zasraną kserokopią bo co z tego że nakręciłem kilka filmików golcem/vegą , jeśli ktoś zrobił to przede mną .

W wypadku tego filmiku sprawa wygląda oczywiście gorzej bo jest ta sama ścieżka dźwiękowa .

Co do filmiku ( nic nowego chyba nie napisze )

- Słaba jakoś : przeskoki itp

- Muzyka : nie pasuje do akcji , do filmiku zresztą też ( chujowo się ogląda dwa filmiki o podobnym temacie i tej samej nucie )

- Słabe akcje : w klepaniu pojedyńczych sztuk raczej nic ciekawego nie ma :)

Tak więc jak widać mimo dobrego konta nie nakręciłeś nic ciekawego , może dlatego że twoje umiejętności są zbyt niskie ??? I tak na prawdę mimo nawet szczerych chęci nie jesteś nic ciekawego w stanie zaoferować . Zresztą wrzuć na luz , nie bierz głupiej gry internetowej tak jakby to było jedyne życie które masz bo istnieje coś poza tym skurwiałym monitorem :) Dojrzej chłopaku i nie spinaj tak bo większość ma z ciebie polewkę .

Pozdrawiam ,

Stary wyjadacz NamoR

Opublikowano

szoxu porostu gówniany filmik przyznaj to . Leonkiem po 1 gali taki filmik juz był w innym wykonaniu ale o to samo chodziło . Więc takie twoje szpanowanie co ty nie robisz tym leonem . przyznaj sam ze najpierw wybociłęs uri to juz - i jeszcze na bocie opuściłeś klan bo się wojny bałeś ze ci będą bota biły to jest 2 -

Muszę to napisać, ale zamknij tą japę bo nic do tego działu nie wnosisz, albo kopiujesz kogoś odpowiedzi opisując to innymi słowami i nic nie wnosisz do tematu albo piszesz jak rasowa pizda.

@TOPIC Za chęci leci +

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zlot hejtów ja pierdole. nie macie co robić ludzie? jedziecie po kimś jak po szmacie dla tego że coś robi, a wam się tłustych dupsk nie chce ruszyć. najpierw coś róbcie, potem krytykujcie. Dzięki, nq ;)

Space War
Faza alpha
War of Peace
Faza tworzenia engine

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...