Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RainCity - Kilmatyczny serwer Freebuild / Survival! 1.4.2 [Dedyk, No-Premium, SURVIVALGAMES]

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa jest w teorii gotowa (W praktyce chcę ją nadal rozwijać), jeszcze tylko ogarnąć wszystkie nieścisłości z pluginami i gotowe!

Życzcie nam powodzenia, żeby do jutra godziny 17:00 wszystko było gotowe!

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Ogar Pipe mi serwer nie dziala bocie .

Zdebilniałeś? Masz nauczyć się czytać, bo jest napisane, że SERWER MA START JUTRO!

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

19 i pół godziny do startu :D

Obiecany SS areny PvE (A raczej zdjęcie-przestroga przed wchodzeniem na ten teren samemu bez dobrego EQ.)

20121129143121.png

Dodatkowo zmieniono cenę działek.

Będą droższe, a mianowicie kosztować będą 2000$!

Jest to spowodowane tym, że chcemy, żeby gra na serwerze jak najdłużej miała cel i się nie nudziła!

Taka anegdotka: Komu przypomina to SKYRIM? xD
Opublikowano

@up

Mimo, że grałem w Skyrima, co prawda kilka godzin, bo mi się znudził, to potrzebowałem paru minut, żeby zajarzyć, o co Ci chodziło |D

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Tak, nowy, ale podobny do starego. Kiedyś miałem gostka w kapeluszu, a teraz mam steamunka w kapelutku : D

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Jedyną rzeczą, do której mogę się "doczepić" to to, że prośby vipów będą rozpatrywane wcześniej.

A co Vip to jakiś Bóg czy co?

Vip, po prostu ma pieniążki. A Gracz niema lub nie chce wydawać ich na Minecrafta.

Opublikowano

@up up

Poza tym, że serwer jeszcze nie wystartował, to widzę, że napisałeś to pod kilkoma tematami. Ale może masz jakieś prorocze moce, czy coś.

@up

VIP ma pieniążki, które może rozdysponować w zupełnie inny sposób, niż kupować rangę na serwerze, ale jednak płaci, dzięki czemu serwer jest utrzymywany z ulgą dla Rezora, który go opłaca. Te prośby tyczą się tak zwanych pierdół, czyli spraw, które wymagają kilku sekund uwagi, więc gracz tego nie odczuje. Znam serwery, gdzie między VIP'em, a graczem jest tak kolosalna odległość, jak od nas do Słońca do Eta Carinae (Gwiazd się trzymając). Jak mówiłem, gracz nie odczuje wielkiej różnicy.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Wszystko gotowe (Jak sądzę), czekamy półtora godziny i startujemy!

CODE R*A*I*N*C*I*T*Y już za półtorej godziny!

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Serwer 2/10.. Nie ma warpów, tylko kolejka, która jedzie sie 165 sekund do byle jakiego sklepu...

Kolejka jedzie do skupu i mapy surowcowej, nie ma warpów, bo to nie jest FB dla wygodnych, a zrobiłeś tą antyreklamę, bo wyrzuciłem Cię z serwera za nie przestrzeganie regulaminu. Dowód?

beztytuupngasdas.png

Grałeś na serwerze kilka minut, nie masz nawet pojęcia, jak wygląda gra, a Twoje 2/10 raczej tyczy się Ciebie, nie serwera C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...