Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze najfajniejsze sny!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloall, tworze ten temat abyscie moglie sie w nim dzielic swymi najfajniejszymi przezyciami ze snow. LD tez sie liczy, ale prosze nie pisac o technikach itd. tylko o tym co wysniliscie :3

To ja zaczne- dzis przysnilo mi sie, ze swoat mial zginac. Jakis okragly statek mial naleciec na ziemie i cala ja zamknac i napuscic wody (W T F?!) i wszyscy mili sie udusic. W dniu sadu czekalem i czekalem... ogladalem w TV relacje ze australia juz zatonela.. a u nas nic. I jutro tez nic. Wtedy taka euforia ogarnela miasto, wszyscy soe tulili, klepali po plecach.. ze nie ma smierci.. nic w tym takiego nie bylo, ale jak to wspominam to czuje radosc (?)

Tej samej nocy mialem 2gi sen- zylem na mapie w jakiejs grze, same swierki dolina i jezioro, a takze rozwalajaca sie cysterna na wzgorzu. Pewnego dnia ujrzalem na granicy mapy bloki, zolte polskie bloki. Nie moglem do nich podejsc, bo byla tam niewidzialna sciana. Udalo mi xie ja jednak ominac, wyszlem poza mape minalem bloki a tam nie ma konca tylko drzewa i schodki. Wchodze po schodach, i okazuje sie ze wszedlem na chodnik na wzgorzu, a przede mna rozposcierala sie niesamowita panorama jakiegos miasta... masa budynkow po horyzont.. jak soboe to przypomne to mnie dreszcze prechodza..

a wasze sny? co wam sie fajnego snilo? :P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mi się raz śniło że rekin mi odgryzł nogę, gdy się obudziłem, leżałem tak, że cała prawa noga mi scierpła a w śnie był podobny ból gdy mi odgryzł nogę. Nic nie brałem przed snem. icon_lolface.png

Kiedyś także śniło mi się że byłem na karuzeli i się zrzygałem, gdy się obudziłem poduszką była dziwnie sztywna i pomarańczowa icon_lolface.png

Opublikowano

Botanic na fazie ;__;

@Top

Doświadczenia nawiązujące do LD, czyli, np. dusze się i nagle się budzę z mordą w poduszcze i suchością w ustach o trzeciej nad ranem, albo

ktoś mnie zabija, a ja się staczam z łóżka. Ale najlepszy sen miałem z fluttershy, nie będę wnikał w szczegóły (fuk of zboczuszki).

Opublikowano

Raz mi się taki film... Krótko mówiąc chodziłem i zabijałem ludzi, i robiłem akcje prawie jak James Bond.

Drugi jak miała już siadać...na mnie... jakaś ładna kobieta, a tu nagle w śnie pojawiła się moja babcia i powiedziała "nie powinieneś tego robić" i się obudziłem :<

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Najlepszy sen jaki kiedykolwiek miałem to gdy wyszedłem z domu, był 2026 i nagle wielki board na budynku z lecącymi wiadomościami a w nich: ''idioci zostali wysłani do Afryki, państwo jest zabezpieczone specjalną osłoną dzięki której nikt z zewnątrz nie wejdzie jeśli nie przeprowadzi testu na IQ przy granicy i wykaże mu poniżej 120 '' :D

Opublikowano

Żaden sen nie przebije paraliżu sennego, najlepsze jazdy ;]

Ja też miałem to kilkukrotnie, ale nie fajne uczucie, zawsze budziłem się spocony xD

Co do tematu, jeszcze coś dopiszę.

Śniło mi się raz coś, że byłem w lesie na rowerze i dokładnie pamiętam gdzie byłem, gdzie jeździłem. Kilka dni po tym śnie byłem dokładnie w tym samym miejscu (w świecie realnym, już nie we śnie) i miałem takie Deja Vu jak bym już to widział. Odziwo taka folia, która leżała w lesie we śnie, była dokładnie tam w świecie realnym. Miałem wiele takich Deja Vu, że jakbym to już gdzieś widział...

Opublikowano

Na razie wrzucę jeden,później dam inne.

Śniło mi się,że byłem coś w stylu zbawiciela świata.Miałem kilkuosobową drużynę.A największym wrogiem był Barack Obama w postaci człowieka z jakimiś wszczepami itd..Nagle ja i moja drużyna walczymy z nim,wszyscy prawie padli,ja żyję.Już prawie Obamę dobijam a tu nagle jebs!Błąd z Windowsa 98.

258101b92660b.png
Opublikowano
Żaden sen nie przebije paraliżu sennego, najlepsze jazdy ;]

Właśnie, o co z tym chodzi? ;)

Miałem sen, w którym byłem w domu i czołg w ten dom strzelał, taranował go etc. :O

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Moje sny są niekiedy naprawdę psychodeliczne.

Jestem detektywem/policjantem i prowadzę śledztwo w sprawie morderstwa kartonu po soku (wtf ?)

Opublikowano

Dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą co to paraliż senny:

Paraliż senny to stan , podczas którego nasze mięśnie są sparaliżowane. Zjawisko to występuje każdej nocy. To dzięki paraliżowi nie wykonujemy ruchów ze świata snu w świecie rzeczywistym. Czasami zdarza się, że możemy doświadczyć tego zjawiska z zachowaniem świadomości.

@Top

Ja mam ogólnie często powalone sny. Ostatnio coraz częściej na przykład coś takiego: Idę kajś z kumplami, do jakiegoś centrum handlowego, czy coś i idziemy do Saturna. Przez całą drogę szukam jakichś dobrych dup, a jak znajdę, to podchodzę i zaczynam macać 0.o. Oczywiście ledwo dotknę, to od razu się budzę^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja mam kiedyś miałem dziwnie xD

Śniła mi się pewna laska, potem konkretniej seks, gdy już miałem się zabrać do tego do czego miałem, to zamiast dupy wyskoczył mi toster xD Paranormalne ^^

Albo, że szedł jakiś najebany typek ok. 24:00 wieczorem, dał mi gumę i ja umarłem i to koniec snu :D

xD

Opublikowano

Ja poszedłem do szkoły i nagle na moich nogach wyrosły grzyby, a mój duży palec był spalony.

Gdy podszedłem do kumpla i się spytałem "co to jest?", to powiedział, że "kurki" i zaczęliśmy się śmiać. Skończyło się o.O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak miałem mniej niż 10 lat i niewiedziałem nic o ld to pewnej nocy szedłęm to łazienki i nagle uniosłem się w powietrze.W żadnym ze snów nie miałem takiej świadomości niż podczas tego snu.Dopiero pózniej grzebiąc na mpc niczym ninja natrafiłęm na ld.Wychodze z domu a tu coś leci patrze a to ufo w takim czarnym spodku jak w filmach, ja zaczynam uciekać ale nie mogę uciec tak jak bym laga złapał :P Porywają mnie wciągając do statku iii........ się obudziłęm :D

A co do paraliżu sennego:to nic strasznego no chyba że coś cię dusi lub lampi :P

Opublikowano

Podczas LD zabawy z Susan Coffey. <3 Zamiana w Hulka, tworzenie portali (z gry Portal) i przechodzenie przez nie, spowalnianie czasu i cofnięcie. ;)

Ale sex był najlepszy! :D

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...