Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze najfajniejsze sny!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol myślałem, że tylko mi odpierdala ten paraliż senny. Mam to strasznie często, czuje jakbym all widział ale nie mogę się ruszyć nic powiedzieć i to na serio mam często i zaczyna mi odpierdalać słysze nie wiadomo co i czuje jakby ktoś był obok

fs.png

Opublikowano

Mój najfajniejszy sen z dzieciństwa, którego nie zapomnę do końca życia ;D

Jestem na środku mojego podwórka, jest noc. Gwiazdy ładnie świecą, nagle to zaczyna się taka jakby zorza.

na całym podwórku latają jakieś kolorowe napisy, tak jakby neony na dyskotece ^^

Jak byłem mały to strasznie fajny sen był ;p

Opublikowano

Moj najfajniejszy sen to jak byłem policjantem i szczelalem do bandytów to jeden z nich mnie zepchal w dol i sie obudziłem i podskoczyłem na lózku, dziwne uczucie

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Paraliż senny spowodowany jest tym niby, że kostucha(śmierć) szuka umierającego w twojej okolicy i patrzy się na ciebie i kontroluje twój strach jak ja to miałem nie bałem się i podniosłem się normalnie z łóżka ;) potem upadłem i zasnąłem :D. Najfajniejszy sen ? jak widzę w przyszłość jakieś głupie rzeczy np, że jadę na rowerze widzę to sytuacje we śnie, a gdy dzieje się to serio przechodzi coś przeze mnie miał ktoś coś takiego ?

Opublikowano

Paraliż senny spowodowany jest tym niby, że kostucha(śmierć) szuka umierającego w twojej okolicy i patrzy się na ciebie i kontroluje twój strach jak ja to miałem nie bałem się i podniosłem się normalnie z łóżka ;) potem upadłem i zasnąłem :D. Najfajniejszy sen ? jak widzę w przyszłość jakieś głupie rzeczy np, że jadę na rowerze widzę to sytuacje we śnie, a gdy dzieje się to serio przechodzi coś przeze mnie miał ktoś coś takiego ?

Paraliz senny, i podniosles sie z lozka jak gdyby nigdy nic, mi to takie clepy mozesz wkladac do najnizszej szufladki. W stanie paralizu, nie kontrolujesz swojego ciala, wliczajac to, zes w szoku zapewne byl. Fejkowate, minusuje taki szyn.

edit: @sogoane, facepalm, jak nigdy.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Paraliz senny, i podniosles sie z lozka jak gdyby nigdy nic, mi to takie clepy mozesz wkladac do najnizszej szufladki. W stanie paralizu, nie kontrolujesz swojego ciala, wliczajac to, zes w szoku zapewne byl. Fejkowate, minusuje taki szyn.

Taa paraliż senny naukowo jest spowodowany tym, że mózg się wybudza, a ciało ciągle śpi podobno, a od strony duchowej to co innego ;) nie wstałem z łóżka tylko podniosłem całe ciało tak jak bym siedział normalnie ale przed tym miałem sen, że pale dopalacz coś chciało żebym tak myślał.
Opublikowano

Raz w śnie ganiał mnie wielki przerośnięty robal z kocią głową i krowim ogonem. Ganiał mnie tak po zaczarowanym lesie gdzie drzewa miały głowy niemowlaków, a ich owoce to pryszcze. Tak czy inaczej spierdalając przed tym popierdoleńcem doszedłem do zaczarowanej, przepięknej wieży w kształcie chuja, a w tle było logo my little pony. Chciałem wejść do tej wieży, ale brama była zamknięta (ona była w kształcie dupy). Ale nagle przyleciał Goku z Dragon Ball'a Z na zaczarowanej chmurce i wypierdolił mnie na taras widokowy wieży... W końcu robalokotokrowie znudziło się gapienie się ma mnie z dołu i sobie poszedł.

Gdy już byłem w środku ukazał mi się ten obraz gdzie są tę pokręcone schody, nie pamiętam nazwy więc mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Próbowałem przejść do jakiejś komnaty lecz ni chuja nie dało się. Przy okazji mijałem co chwila wizerunki nayan cat'a i grzanki z wypieczoną na niej ":)" . Nagle spojawił się pancerny kawał bloku z zamkiem liczbowym. Razem z nim zdematerializowało się nowe otoczenie... Kibel... Ale cóż wolałem to od schodów. Odchodząc od tego, pomyślałem sobie że odpowiednią liczbą wpisanie w zamek będzie 1999. Odziwo udało mi się.

Wszystko nagle błysneło, jebneło i byłem w pustce. Dokładnie! W pustce, nie było niczego tylko ciemność i ja lewitujący w głębokiej otchłani. Faktem było to, że w dziwny sposób ja siebie widziałem jakbym był oświetlony chodź nigdzie nie było źródła jakiegokolwiek światła. I w jednej sekundzie obudziłem się w sypialni Justina Biebera. Udałem się w stronę drzwi wyjściowych i usłyszałem głośnie "YOU MUST DIEi!!!11". Ni stąd ni zowąd jestem w systemie walki z Pokemon Red, a moim przeciwnikiem był mag z Prince of Persia: Piaski Czasu. W opcjach był ataki - Szczypnięcie - Kop w jaja - Sraka na twarz. Wybrałem dla śmiechu srakę na twarz.

No i to był koniec mojej przygody w krainie snów i schiz. Atak sraką obudził mnie z ogromnym bólem brzucha i miałem problemy toaletowe przez 2 dni.

Podrawiam

Opublikowano

Raz w śnie ganiał mnie wielki przerośnięty robal z kocią głową i krowim ogonem. Ganiał mnie tak po zaczarowanym lesie gdzie drzewa miały głowy niemowlaków, a ich owoce to pryszcze. Tak czy inaczej spierdalając przed tym popierdoleńcem doszedłem do zaczarowanej, przepięknej wieży w kształcie chuja, a w tle było logo my little pony. Chciałem wejść do tej wieży, ale brama była zamknięta (ona była w kształcie dupy). Ale nagle przyleciał Goku z Dragon Ball'a Z na zaczarowanej chmurce i wypierdolił mnie na taras widokowy wieży... W końcu robalokotokrowie znudziło się gapienie się ma mnie z dołu i sobie poszedł.

Gdy już byłem w środku ukazał mi się ten obraz gdzie są tę pokręcone schody, nie pamiętam nazwy więc mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Próbowałem przejść do jakiejś komnaty lecz ni chuja nie dało się. Przy okazji mijałem co chwila wizerunki nayan cat'a i grzanki z wypieczoną na niej " :)" . Nagle spojawił się pancerny kawał bloku z zamkiem liczbowym. Razem z nim zdematerializowało się nowe otoczenie... Kibel... Ale cóż wolałem to od schodów. Odchodząc od tego, pomyślałem sobie że odpowiednią liczbą wpisanie w zamek będzie 1999. Odziwo udało mi się.

Wszystko nagle błysneło, jebneło i byłem w pustce. Dokładnie! W pustce, nie było niczego tylko ciemność i ja lewitujący w głębokiej otchłani. Faktem było to, że w dziwny sposób ja siebie widziałem jakbym był oświetlony chodź nigdzie nie było źródła jakiegokolwiek światła. I w jednej sekundzie obudziłem się w sypialni Justina Biebera. Udałem się w stronę drzwi wyjściowych i usłyszałem głośnie "YOU MUST DIEi!!!11". Ni stąd ni zowąd jestem w systemie walki z Pokemon Red, a moim przeciwnikiem był mag z Prince of Persia: Piaski Czasu. W opcjach był ataki - Szczypnięcie - Kop w jaja - Sraka na twarz. Wybrałem dla śmiechu srakę na twarz.

No i to był koniec mojej przygody w krainie snów i schiz. Atak sraką obudził mnie z ogromnym bólem brzucha i miałem problemy toaletowe przez 2 dni.

Podrawiam

TL;DR Zapamietuje sny niczyczym sperma DNA.

kh4xi.jpg

Opublikowano

TL;DR Zapamietuje sny niczyczym sperma DNA.

to było przedwczoraj, a i tak było 100 innych wątków których nie pamiętam w ogóle

Opublikowano

Ja też miałem to kilkukrotnie, ale nie fajne uczucie, zawsze budziłem się spocony xD

Co do tematu, jeszcze coś dopiszę.

Śniło mi się raz coś, że byłem w lesie na rowerze i dokładnie pamiętam gdzie byłem, gdzie jeździłem. Kilka dni po tym śnie byłem dokładnie w tym samym miejscu (w świecie realnym, już nie we śnie) i miałem takie Deja Vu jak bym już to widział. Odziwo taka folia, która leżała w lesie we śnie, była dokładnie tam w świecie realnym. Miałem wiele takich Deja Vu, że jakbym to już gdzieś widział...

Ten las musiałeś już widzieć chociaż raz w życiu, bo inaczej by Ci się nie przyśnił... Śni się wszystko co widziałeś, nieważne czy to w filmie czy w realu, ale musiałeś to widzieć... ;)

@Top

Mi się śniło, że jechałem terenówką i strzelałem do niemców co mnie czołgiem gonili, gdy mnie dorwali i mieli zastrzelić to się obudziłem... Ten sen mi się kilka razy powtarza i zawsze z takim samym zakończeniem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...