Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Bug na armaty 50tki

mac0312

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na f60 sie da wiec wychodzi na jedno czy zrobisz to z 55 na poziomy czy z admiralskich na 60f

a probowales? jesli nie to najpierw przetestuj co by ludzi w blad nie wprowadzac

Opublikowano

osoba która wsypała, konfidenci je****

xiy79

Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 01.09.2011

icon14.gif

No podobno kulki produkują za darmo i armaty kopiują jakiś program jest życzę owocnych banów.cool.gif

to cytat gościa z forum ogólnego sf z cm gadał

Opublikowano

ej nie panikujcie BP zna tego buga od dawna i jest on dostepny na kazdym forum z cheatami

support nic nie zrobi za "podobno"

a tak wogole to caly polski support siedzi ciagle na tym ogolnie dostepnym forum i obczaja co sie dzieje i im frajerzy konfidenci nie sa do niczego potrzebni a ze jedne bugi dzialaja dluzej od innych to kwestia natury technicznej, z jednymi BP radzi sobie szybciej a z innymi im troche schodzi a poza tym poobserwoja, dadza pare banow jak sie uda zanim naprawia blad

zaloze sie ze cm dostaje conajmniej kilka wiadomosci dziennie z informacjami na temat bugow (luk fajny screen z twoim nickiem wkleiles obok w temacie-chyba bedzie ban za seacrushera) oraz ludzi ich uzywajacych

alojzy nie sciemniaj albo podaj jakies oficjalne info ze nie dziala bo ja mam info ze dziala caly czas

to z dzisiaj: the bug works great i have made today 20 buggy canons i love that bug biggrin.gif

Opublikowano

panowie bugów jes duzo-tylko mało osób o nich chce mówić-ja wiem o armatach i medalionach amaterasu-a wiem ze sa na skrzynki,kule lodowe,rozświetlajace,premium i kasztele i niech mi nikt nie wciska kitu że nie wie o niczym-jak ktoś chce podzielis sie info ze mną pisać na gg 7244325

Opublikowano

ale armata musi byc ulepszona na 5

nie musi

bierzesz czysta bez ulepszen i tez sie da

jedyny warunek to 50f 55f i dobry stabilny net

Opublikowano

ja dalej buguje tylko ze buguja sie po 2, wczesniej bugowaly sie nawet po 4 :(

powylaczaj wszystko zbedne w menadzerze zadan a wczesniej restartnij kompa i neta to moze pomoc

Opublikowano

czy ja wiem? dostajac armate krysztalowa na 1 poziomie za rownowartosc 336 perel mozna poswiecic 2-3 minuty no chyba ze komus komp sie restartuje pol godziny......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...