Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Bug na armaty 50tki

mac0312

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wchodzisz w kuznie właczasz w charlesie breakpoint ulepszasz armate i dajesz w charlesie abort i wyłaczasz breakpoint dajesz repeat advanced i wpisujesz

na prawdę tak trudno czytać?!

fiddler 2 to jest program w którym to się robi a nie w charles.

a ci co tłumaczą coś w tłumaczu google i tak nic z tego nie zrozumieją.

tak wiem że to jest z innego forum

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

czytac nie umiecie? alojzy napisal jak to zrobic fiddlerem a na stronce z downloadem jest tut jak go uzywac i gdzie ma jakie opcje w tym gdzie jest breakpoint

wysilcie sie odrobine do ch**a

bug dziala na 50 i 55

60 nie dzialaja

sam sie zastanawiam czy bug nie jest fix bo mi dzisiaj na 8 prob zadna nie weszla a sklonowalem sobie juz ponad 80 armat wczesniej

Opublikowano

wchodze w rules- break point befor

potem ulepszam armaty natychmiast i w fidlerze wpisuje a 6 zamiast 1 nastepnie wchodze jeszcze raz w rules breakpoint disablaed a a nastepnie run to competition?

Tak czy coś się nie zgadza?

Opublikowano

breakpoint w fidlerze jest na dole pomiedzy napisem All processes a cyfra pokazujaca ilosc procesow

wywalasz jedna armate 50f lub 55f do skladnicy

kupujesz kilka krysztalow

wchodzisz w krysztalowa jaskinie i klikasz + na pierwszy poziom ulepszenia

odpalasz fiddlera i u gory w pasku klikasz na X a nastepnie REMOWE ALL potem wlaczasz breakpoint

wracasz do krysztalowej jaskini i klikasz ulepsz natychmiast

w fidlerze pojawi ci sie nowy proces w zaleznosci na jakim serwerze grasz bedzie sie zaczynal powiedzmy od pl1

zaznaczasz go i klikasz kilka razy REPEAT w MPCym pasku

czekasz az procese sie skopiuja a nastepnie zaznaczasz je i klikasz 2 razy na breakpoint az ikonka zniknie po czym RESUME znowu w MPCym pasku

jak masz szczescie to dostales jedna lub wiecej krysztalowych armat na pierwszym poziomie kosztem 1 krysztalu za sztuke plus koszt ulepszenia natychmiastowego

ulepszone armaty pakujesz spowrotem na statek i wyciagasz kolejna "gola" i powtarzasz caly proces

pamietajcie co by miec maly zapas krysztalow i perel za kazdym razem

chyba jasniej juz tego opisac sie nie da i jesli dalej ktos ma problem to proponuje pograc w Hello Kitty tam nie trzeba myslec wogole

Opublikowano

albo ja mam lewego fidlera ale zacina m sie przy naciskaniu repeat bo nie mam takiego przycisku :(

daj screena gdzie znajduje sie repeat bo jakoś magicznie go nie widze

Opublikowano

replay mialo byc ^^

ps ilosc armat jakie dostaniesz zalezy od tego jakiego szybkiego masz neta i ile razy nacisniesz replay(najlepiej 4-6 razy)

cala operacja musi byc wykonana mozliwie jak najszybciej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...