Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Mit Elo Hell

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Czemu ludzie wierzą w elo hell" - bo ktoś je sobie wymyślił

a głupio się spytam

Czemu ludzie wierzą w boga? - bo ktoś go sobie mymyślił ...

Jakbym teraz wyszedł na miasto wymyśliłbym sobie nowego boga o imieniu nie wiem... np. Yishtah i tak znalezli by sie wierzący w niego...

Jedziemy dalej

Czemu Gimper jak wybijał sie kolesiowi z 600 dobił mu do 1120 potem koleś sam sie wybił na 1300+?

I jedziemy dalej

Wczoraj grałem gre (1242 elo) wygrywaliśmy 40:27 poszli pushować top i Renekton zaczął sie pluć do Jaxa że mu kradnie farme (na 18lvl , late game gdzie wszyscy mieli 300 farmy+ no.. jungler tyle nie miał) Renekton sie obraził jak głupie dziecko poszedł afk i 40:27 zmieniło sie w 41:44 i przegrana , są debile? są...

Co jak co , byłem na 900 elo teraz mam około 1250 i wybijam sie dalej... potrafie dobrze grać... grałem(bo sie nie przenieśli na east) z kumplami 5vs5 i 3vs3 Team Ranked i jest 1433 elo a solo Q 1080 wtedy miałem... więc o chuj chodzi>?

Jedyne co nas powstrzymuje to trolle , ja nigdy nie trollowałem a jak widze trolla u mnie w teamie to i tak próbuje grać... ale czasami niestety sie nie da... przykład jest w mojej hisotrii 14/5 Jax potem zaczeły sie TeamFighty i 14/5 zmieniło sie w 14/12 bo graliśmy 4vs5 ...

Ok spojrzałem i tej gry już nie ma w mojej hisotrii...

Opublikowano

Co ty nie powiesz...

w Team miałem mojego maina jako najwieksze K/D i najbardziej popularny (Renekton) a w solo Q też grałem Rene i 1080..

jak grasz tylko renektonem to sie nie dziwie, wiesz w ogole co to kontra w tej grze?

Opublikowano

jak grasz tylko renektonem to sie nie dziwie, wiesz w ogole co to kontra w tej grze?

Ku*wa... kolejny pro gracz?

Tak wiem co to kontra z tym że spotykam Dariusa , Jaxa albo Irelkę na topie bardzo często... a Renekton to kontra na te trzy postacie...(no może nie do końca na Irelie)

Czy wam do chuja pana trzeba wszystko dosłownie WSZYSTKO wypisać żebyście zrozumieli bo ku*wa sami nie możecie sie domyśleć ??

Gram w to gówno od 1 sezonu więc nie pierdol mi tu o kontrach...

Opublikowano

Z elo jest taki problem że dajmy mam 2k elo, i kolege 1k elo. Dostaje przeciwników w DuoQ około 1500 elo, więc łatwiutko wycarruje go do 1500 elo gdy on umie grać na 1k.

Co jeśli w przeciwnym team bedzie tak samo 2k i 1k elo? To że pójde na mida i naffeduje się na tym 1k elo i wygram grę, więc kolega tak czy tak leci do góry. DuoQ powinno imo mieć ograniczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...