Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to normalne? oO

pierog01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zaliczam się do tych osob hm raczej nie bo startowe elo od ktorego zaczynalem to 1500 . Wiem ze duzo osob sie wybilo bo po kolegach widze jakie maja elo a grac nie umia , nie ze ja jestem najlepszy ale poprostu jak oni graja to dozu osob zlapalo by sie za glowe co robia xD

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram teraz na swoim elo i mam kolesi co mieli po 700 elo oO Nawet nie wiedzą kto to//co to jest ADC..pozdro. Na wyższych hmm..może zostaną, może zjebią gierki reszcie zależy to.Spaść na bank spadną bo wcześniej mieli po 1,1K a teraz 1,5 a chuja 0 skilla w praktyce ;/

Osobiście nie grywam rankedów teraz, lepiej normale a za pół miecha albo coś koło tego zacznij grać spokojnie ;) Najlepsze pozycje to :

-Jungla

-Mid

-ADC/SUP osobiście za Solo TOP'em nie przepadam.

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Ja grałem z kumplem to mam teraz to 1200. 3 winy 3 loosy. Przedtem miałem elo ok 800 xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Niee nic się nie stanie, spadnie do 500 elo i już za ch*ja z niego nie wyjdzie.

Srsly, nic się nie stanie.

No to sie kurwa potnij jak spadniesz jebany no lifer ja pierdole

Opublikowano

Niee nic się nie stanie, spadnie do 500 elo i już za ch*ja z niego nie wyjdzie.

Srsly, nic się nie stanie.

Da sie wyjsc z niskiego elo. Jesli np. ty nie umiesz, to nie znaczy ze nikt inny nie umie.

;)

Opublikowano
Da sie wyjsc z niskiego elo. Jesli np. ty nie umiesz, to nie znaczy ze nikt inny nie umie.

Dokładnie tak. Trzeba tylko ćwiczyć. Ja z 1200 elo spadłem do 790 - zacząłem grać rankedy przy 200 winach w normalach =.=. Potem po jakimś czasie zacząłem na prawdę kosić ludzi na takim elo, to wybiłem się do 1300 potem tylko wachania 1180-1300. Ta bariera to moim zdaniem elo hell. Ale każdy ma swój, bo każdy inaczej gra. Dla jednego elo hell będzie 500 dla drugiego 1600.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, to jest normalne, nie będzie Ci się chciało grać ale za godzine spróbujesz jeszcze raz.

Opublikowano

H@@H@

Mocny jesteś ziom :D

Po 1 grze masz chęć kończenia grę ?

Nie graj lepiej w takie gry w których łatwo się zdenerwować bo w wieku 20 lat pójdziesz na emeryturę albo Cię w psychu zamkną xD

Ja już tyle rankedów przegrałem przez kogoś że teraz mam wyeabane czy przegram czy nie poprostu jak ktoś mnie wyzywa czy lami to go ignoruje i gram dalej :)

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...