Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to normalne? oO

pierog01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz sie dobrze grac , naucz sie jaki bohater jest lepszy przeciw innemu. I jakie sa plusy i minusy danej postaci i bedziesz wiedzial na co stac postac i pozostana tylko umiejetnosci twojego przeciwnika :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie wiem czy to norma czy nie, poniewaz gram 1 raz. Porazka z tymi ludzmi.

Mowisz , ze porazka z ludzmi ... majac 30 creppow w 30 minucie , nie chcesz wiedziec co bym mowil o tobie przez komputerem fakt faktem miales afk w teamie , ale nie na swojej lini wiec...Mam nadzieje ze nie trafie na cb na rankedzie pozdrawiam ;] zycze wyjscia i doskonalenia farmienia bo to podstawa !

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Pierwsze rankedy na 1200 dostajesz ludzi wlasnie ze swiezo wbitym 30 lvlem, ale nie tylko do swojego teamu ale tez do przeciwnego. Jak wbilem 30 lvl na smurfie to pierwsze rankedy byly wrecz smieszne, nie masz czym sie przejmowac, kazdy to kiedys przechodzil.

Opublikowano

Spokojnie ;d Mój pierwszy ranked był wygrany a potem miałem serie 4 przegranych i grałem dalej. Wyciągnąłem do W:3 L:4 (s2) i wtedy już czekałem na nowy sezon. Wszystko zależy od teamu

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A jeszcze take pytanie nie bardzo związane z tematem. Czy zauważyliście że gracze mający srebrne elo w 2 sezonie często grają słabiej od tych mających brąz?

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

A jeszcze take pytanie nie bardzo związane z tematem. Czy zauważyliście że gracze mający srebrne elo w 2 sezonie często grają słabiej od tych mających brąz?

Raczej watpie, wszystko zalezy tez od dnia, raz zagrasz lepiej raz gorzej, zalezy tez jaki przeciwnik sie trafi, moze byc lepszy od niego i tyle. Po prostu gdy srebro zagra lepiej niz braz nie zwracasz na to uwagi bo tak powinno byc, a jak srebro zlami to odrazu to zapamietasz, tak samo pisal ktos juz to samo o zlocie i platynie.

Do tego nie oszukujmy sie granice 1000-1300 to ten samo poziom imo.

Opublikowano

Czlowieku luz ja nawet czasami specjalnie wychodze z gry bo odechciewa mi sie jak widze ze team wgl pelen trollow . Cóż dostaje bana na kilka dni ale potem wracam i gram coraz lepiej

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Ja miałem 1441 elo cała historia wygrane i jeszcze 9 elo do wina. I trafia mi się nice team diana mid wykrzykująca że jest op i wbijająca się w każdego końcowe staty 1/9 i afk, cait 32 creepy 0/7 rage i wyjście w 16 minucie, straciłem chęć do LoLa nadal mam go na kompie ale zacząłem grać w dote 2 która moim zdaniem jest o wiele lepsza. Jeszcze kiedyś bym tego nie powiedział a jednak.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

04281211632588607316.jpg

Macie swoje elo hell w ktorym to nie mozna wygrac gry po zdominowaniu swojego lane

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

A ja się zastanawiam po co ta cała dyskusja..

Co prawda często trafiają się gracze, którzy nie wiedzą jak grać, czasami zastanawiam się jak oni wbili taki lvl.

Chłopak miał pecha, mówi się trudno. Wróci do gry może kolejny ranked wyjdzie lepiej ! :)

Powodzenia w dalszej grze.

2rgdu11.jpg

Opublikowano

Najlepiej to idź do psychologa, on ci pomoże i doradzi co zrobić w tej okropnej sytuacji!!

Opublikowano

HotshotGG - streamer grający na solo topie ma prawie 2k ELO i flame jaki leciał z jego ust na jego team był niezwykły - zupełnie jakbym słyszał zwykłego polaczka. =D

Nabsy się zdarzą wszędzie - nic na to nie poradzisz. Nawet 2k Elo z NA czasem się wkurzy bo dostaje słabycg (jak na swoje elo) graczy.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ile będzie jeszcze takich tematów? W LoLa zawsze grały totalne pojeby, trolle, unskille i hejterzy, których życiową ambicją jest zjechanie drugiego gracza, jego rodziny i psa w ostateczności, a także rozjebanie mu gry. Ja np. teraz grałem jako ADC z Kennenem na midzie i Morganą jako support, która ksuła mi farme, jechała po mnie i mówiła że niby jej bardziej potrzebne, a potem się zmienił kennen z morganą, i dokładnie to samo. Poszedłem na mida żeby trochę pofarmic to zaczeli feedować... No cóż, taka gra. Zawsze tak było, jest i będzie.

Opublikowano

Co do carrowania, to ja bym pcozekał bo teraz dzieciarnia się wybiła na eloboostach, a oni i tak spadną prędzej czy później.

Opublikowano

Co do carrowania, to ja bym pcozekał bo teraz dzieciarnia się wybiła na eloboostach, a oni i tak spadną prędzej czy później.

łahahaha każdy kto wybił się na większe elo jest dzieckiem?

QQQQQQ MORE

kto ci dał moda powiedz:)

Opublikowano

up taka jest prawda 90% tych graczy spadnie w dół nie dadzą sobie rady wyżej i będą psuć innym gre......

Opublikowano

up taka jest prawda 90% tych graczy spadnie w dół nie dadzą sobie rady wyżej i będą psuć innym gre......

a co zazdroscisz im ze sie wybili na wyzsze elo i musicie odrazu wyzywac kazdego od dzieciuchow i mowic ze spadna w dol, sam pewnie biedaczku siedzisz na swoim 1200 elo i piszesz takie pierdoly, a uwierz ze nawet z elo boostem wybic sie nie jest latwo.

Opublikowano

napisal 90% a nie kazdy wiec nie wiem co sie prujesz? Moze zaliczasz sie do tej grupy osob?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

napisal 90% a nie kazdy wiec nie wiem co sie prujesz? Moze zaliczasz sie do tej grupy osob?

tak zaliczam sie do osob ktore wbily 1700 elo na boostach przy startowym 1400 i jakos od 40 gier nie spadam nawet 50 w dol,

pokaz mi te wasze statystyki ze wiekszosc osob ktore maja wyzsze elo od was to dzieci i ze mimo tego nie potrafia grac,

umrzyjcie w piekle

Opublikowano

Porażka. Jak widzę takich ludzi jak Maciegy, którzy za wjazd na ich kochane elo/lola mówią " umrzyjcie w piekle " albo " twój stary wchodził Ci do wanny jak byłeś mały " to jest mi na prawdę nie dobrze.

Co do noobów w teamie. Prosta sprawa, ostatnio miałem już dosłownie wygraną gre, tamci mieli 1 afka, chujowe staty, wygrywaliśmy 37 do 11, a tu nagle mój super team wbijał się w kennena i nunu ulta. Ja staty ADcarry skończyłem 20/5/11. Oczywiście ranked przegrany. Są gracze i są parapety. A do lola znów wrócisz, spadniesz do 790 elo ( moja historia ) potem zaczniesz lepiej grać ( no chyba, że jesteś ruskiem. Żartuję ) i będziesz carrował gry na tym syfiastym elo i wybijesz się do 1200 i będzie się wachać 1180-1300.

Pozdróweczka

Opublikowano

Ostatnio grałem z tydzień temu 30minuta ja graves 14/3 i 180creep, przewaga w pushu i killach (15) i jeb jeden poszedł afk bo nie miał czasu i ktoś tam sfeedowany poczuł się zbyt pewnie i zachowywał się jak kamikaze. Dziękujemy gra przegrana. Teraz podchodzę do tego elo jako zwykłej cyferki mam na to wydziobane ;p śmieje się że niedługo z takim podejściem spadnę do 800 i wtedy to komputer wyleci za oknem bo ciężko mi jest opanować emocje podczas gry z mało ogarniętym teamem :D. Btw miałem 1300 coś elo a teraz ok. 1100 no cóż dzisiaj miałem taki team, że first pick zbanował kha zixa annie i żeby reszta nie spamowała na czacie jax to by pewnie sorake zbanował bo coś pisał mhm, a koleś w poprzednim sezonie złote elo skąd?! Pomaga mi również założenie- człowieku dopiero początek sezonu, został ci jeszcze rok na pewno będziesz na +" i jest gitara.

Opublikowano

Teraz sobie na smurfie grałem jako Ashe i szło nam całkiem nieźle tylko niestety ludzie z 1200~~ elo robią strasznie dużo krytycznych błędów przez co pewnie większość gier jest przegrywana, także i moja. No cóż jedyne na co trzeba liczyć to, że drużyna będzie starała się wygrać, bo jeżeli tylko potrafią napisać "gg surrender at 20" to nie macie co liczyć na wygraną.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...