Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to normalne? oO

pierog01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miesiac temu wbilem 30 lvl. Chcialem grac rankedy, ale sie balem i nie gralem ich. Wkoncu dzisiaj zagralem i przegralem przez Vayne (30 minuta 34 creepy 0-7) i Diane (10 minut afk). Teraz stracilem chec grania w LoLa. Czy to normalne ?

beznazwy1ash.png
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co tutaj ma być niezwykłego :D? Trolle, unskille itp. na low elo to norma ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Heh, tak to jest normalne ja po przegranej grze mam dwa sposoby, zagrac z kolega 1v1 i zmiazdzyc go lub zrobic sobie 1-2tyg przerwy i wrocic jako kox nie znudzony gra i o niebo lepsza forma. ^^

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ile razy tak u mnie było.. Nie raz ci się to jeszcze zdarzy, to normalka, ale jutro znów ci najdzie chęć na granie.

Opublikowano

No bywa tak, po wprowadzeniu honoru się to nie co obniżyło (trollowanie), ale czasami niestety można i takich spotkać, najgorzej jest w obrębie tego 1200~ gdy gracze po raz pierwszy grają, na 1400 już tak źle to nie wygląda, bo gracze chcą iść wyżej i wyżej, ale na każdym elo idzie trafić na trolla, dużo zależy od komunikacji.

Opublikowano

No to miło. Czym najlepiej wycarruje gre sam? Jaka pozycja?

Whatever you want ;) Wszystkim w sumie. Tak jak Things napisał. Próbuj wszystkim po kolei aż trafisz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie martw się ;)

U mnie adc ze statami 11/1 focusował tanka jak cały team i mając przewagę 34/14 przegraliśmy. Normalka ;)

Opublikowano

Beka ^^. Mozesz nawet przegrac 10 pierwszych gier ale i tak wbic wysokie elo. To nic nie znaczy. Jak sie mozna bac grania rankedow? To jest tylko gra, jak przegrasz to nic sie nie stanie. Zanim zaczniesz grac rankedy, polecam zagrac jeszcze z 400 normali.

;)

Opublikowano

Beka ^^. Mozesz nawet przegrac 10 pierwszych gier ale i tak wbic wysokie elo. To nic nie znaczy. Jak sie mozna bac grania rankedow? To jest tylko gra, jak przegrasz to nic sie nie stanie. Zanim zaczniesz grac rankedy, polecam zagrac jeszcze z 400 normali.

Niee nic się nie stanie, spadnie do 500 elo i już za ch*ja z niego nie wyjdzie.

Srsly, nic się nie stanie.

Opublikowano

Nie wiem czy to norma czy nie, poniewaz gram 1 raz. Porazka z tymi ludzmi.

Najlepiej jakbyś był dobrym junglerem :)

@up w 2 sezonie tak miałem, spadłem po pierwszych 20 rankedach do 693 elo i proszę skonczyłem z przyzwoitym 1500 elo i złotą ramką :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Stary jakbym ja 1 rankeda przegrał i odechciałoby mi się grać to już bym komputer miał za oknem.

Musisz się do tego przyzwyczaić że będą afki , leszcze , spamerzy .

Ktoś spamuje , wyzywa Cię - Ignoruj , nie odpisuj bo jeszcze gorzej będzie.

Wyjdziesz z elo hell co jest trudne bo tyle trolli jest co mrówek na świecie.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

@up

od kiedy 110 elo spada po 1 grze??

Co do tematu to jak bedziesz gral rankedy to za jakis czas dojdziesz na takie elo na jakie zaslugujesz

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up

od kiedy 110 elo spada po 1 grze??

Co do tematu to jak bedziesz gral rankedy to za jakis czas dojdziesz na takie elo na jakie zaslugujesz

Chodzi mu o to że jak zagrasz 1 i stracisz to chcesz odzyskać.

Zagrał 1 przegrał chciał odrobić next przegrał next next next .

Tak to już jest.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

To jest normalne :) 3rankedy wczoraj grałem i w każdym miałem 3afk w team ;) Nie było szans na wygranie ;/ Niby w killach wygrywaliśmy ale nie dało rady z ogarnięciem pushu ;/ Nic na to nie poradzisz :) Graj dalej bo to normalne. A elo to tylko cyferki :D (Bynajmniej dla mnie) Na każdym elo trafi się unskiled.

Opublikowano

Nie graj rankedów tak szybko, najpierw 2 miesiące draftu, potem próbuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...