Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Lagoon - CAP 100/Low Rates/Vote4Silk

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server się rozkręca , dziś gra się lepiej niż wczoraj , w gildii / unii ciągle jest jakieś pt , przeważnie na unique cave.

Aktualnie 85lv.

Zapraszam do gildii TheLegends ,dobra unia , przyjmujemy tylko ogarnięte ,zgrane i aktywne osoby.

Pm w grze.

Valachi , Cryssy , Calisto , Pompejusz i innych graczy z gildii , dzięki :)

Aktualnie na serwerze 53osoby.

77678022723864382104.png

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jutro dopiero dolacze bo mialem problemy z netem i pobieranie sie przerywalo :s.

Moze ten server bedzie taki jak esro przed gownianym updatem dla turasow na cap 110 :D

w4x4.jpg

Opublikowano

Spokojnie, dla każdego gracza jest miejsce : D. Server pomieszcza dużo osób, a w dodatku, jest bardzo trudno dropnąć sosa/moona/suna. I Właśnie w tym Gra jest piękna, O to chodzi, a nie że dostajesz suna +1209382103821938921 . I Ma go prawie cały server, masz np Bladera. Moon shield + sos blade, królujesz. Jesteś nie do zabicia. Server ma czasami lagi, chwilowego dokładnie 1 laga. Zapraszamy Was, Jest o ile się nie mylę 5 Gildi na serverze. Dokładnie mamy już 5 poziom gildi, Mamy unię z TheLegends , i Legendary. Robimy unię polsko/obcokrajowcą. BrotherHood, oni jak na razie królują, bo mają same duże lvl. Server jest fajny, mimo tego. Że nie ma tych zasranych NPC Sunów, i gra się nie znudzi tak szybko, jak na niektórych serverach. To że nie ma żadnych nowości, nie znaczy że server może być bezsensowny, nudny , prawda?.Można naprawdę dobrze się bawić. Ten server jedynie co bardzo dobrze przypadł mi do Gustu. I tyle :3.

@edit.

Właśnie cap 110 by śmierdział, bo takto dojdzie ta Alexandria, a w cap 100 masz idealnie dobrze, bardzo dobre pvp, a takto zabawa na Fortecy.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Polecam serveer i guild TheLegend

Ta odpowiedz według mnie jest bezsensowna. Nic nie napisałeś specjalnego. Tylko polecam server. Lol. I jeszcze zrobiłeś błąd w nazwie Gildi chyba.

Ma ktos ochote pograc w pt moze? :P

Btw. sa jeszcze gdzies sloty w polskiej guild?

są. Ja mogę w pt, zależy jaki lvl masz.

@up

Wybiera ktoś się na jakiegoś uniqa?;>

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Spokojnie, dla każdego gracza jest miejsce : D. Server pomieszcza dużo osób, a w dodatku, jest bardzo trudno dropnąć sosa/moona/suna. I Właśnie w tym Gra jest piękna, O to chodzi, a nie że dostajesz suna +1209382103821938921 . I Ma go prawie cały server, masz np Bladera. Moon shield + sos blade, królujesz. Jesteś nie do zabicia. Server ma czasami lagi, chwilowego dokładnie 1 laga. Zapraszamy Was, Jest o ile się nie mylę 5 Gildi na serverze. Dokładnie mamy już 5 poziom gildi, Mamy unię z TheLegends , i Legendary. Robimy unię polsko/obcokrajowcą. BrotherHood, oni jak na razie królują, bo mają same duże lvl. Server jest fajny, mimo tego. Że nie ma tych zasranych NPC Sunów, i gra się nie znudzi tak szybko, jak na niektórych serverach. To że nie ma żadnych nowości, nie znaczy że server może być bezsensowny, nudny , prawda?.Można naprawdę dobrze się bawić. Ten server jedynie co bardzo dobrze przypadł mi do Gustu. I tyle :3.

@edit.

Właśnie cap 110 by śmierdział, bo takto dojdzie ta Alexandria, a w cap 100 masz idealnie dobrze, bardzo dobre pvp, a takto zabawa na Fortecy.

ja bym jeszcze dodal nowa alchemia job system itd. Dla mnie to czarna magia ktorej nawet nie chce poznawac, za niedlugo pojawie sie na serverze :))

98 blade >> sos blade 90

moze ten server bedzie jak esro :D tlumy ludzi zawsze ktos pod samarkand na pvp wyprawy na meduze etc

EDIT:

Czy masterem broderhood jest moze kill_ZONE? albo koles z holandii ;d?

w4x4.jpg

Opublikowano

Polecam serveer i guild TheLegend

Dzięki za reklamę ,ale gildia nosi nazwę TheLegends :)

Ma ktos ochote pograc w pt moze? :P

Btw. sa jeszcze gdzies sloty w polskiej guild?

Tak, są sloty w gildii TheLegends zapraszam pm. Valachi

Czy masterem broderhood jest moze kill_ZONE? albo koles z holandii ;d?

Nie ,masterem gildii jest RedRibbon -- Polak.

77678022723864382104.png

Opublikowano

oj tam oj tam, czepiacie sie ;D

troche malo osob gra na serwie ;( oby sie rozkrecil.

Jutro z okazji siedmiu dni stania serwera event uniq o 22 GMT+2

poki co 94lvl zaraz 95

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Mam dziwną sprawę, otóż , gdy Robię vote silk, to normalnie w grze ich nie mam, czy ktoś z was może tak ma? lub miał?.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Z tym vote jest tak , wybierasz 1 obrazek akceptujesz i pokazuje że jest ok , następnie 2 i 3obrazek ,po czym klikasz Click here ...... wyskoczą te 3obrazki nie klikaj na żaden tylko znów Click here.... i dostajesz 10silków w lewym górnym rogu , wchodzisz w gre (relog jak jestes w grze) i masz silki.

Aktualnie mam 40silków

77678022723864382104.png

Opublikowano

Z tym vote jest tak , wybierasz 1 obrazek akceptujesz i pokazuje że jest ok , następnie 2 i 3obrazek ,po czym klikasz Click here ...... wyskoczą te 3obrazki nie klikaj na żaden tylko znów Click here.... i dostajesz 10silków w lewym górnym rogu , wchodzisz w gre (relog jak jestes w grze) i masz silki.

Aktualnie mam 40silków

Dziękuje Ci, zobaczymy potem czy mi działa czy nie.. Zapraszamy Wszystkich Do gry , a także Zapraszamy Wszystkich Do Gildi - LastMinet - HeartS / TheLegends - Valachi / Legendary - Betto . Mamy Unię z obcokrajowcami, zapraszamy was, czym was więcej, tym lepsza zabawa. Wbijcie sami, a zobaczycie jak tu jest = ). Teraz ogólnie jest Event z okazji 7 Dni :3

@down

Zamieszczam SS'a

2lavdhe.png Zapraszamy was Do Gry ! :3

@EDIT

Server nie działa? Bo mi strona się nie ładuje.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Dziękuje Ci, zobaczymy potem czy mi działa czy nie.. Zapraszamy Wszystkich Do gry , a także Zapraszamy Wszystkich Do Gildi - LastMinet - HeartS / TheLegends - Valachi / Legendary - Betto . Mamy Unię z obcokrajowcami, zapraszamy was, czym was więcej, tym lepsza zabawa. Wbijcie sami, a zobaczycie jak tu jest = ). Teraz ogólnie jest Event z okazji 7 Dni :3

@down

Zamieszczam SS'a

Zapraszamy was Do Gry ! :3

Dzięki za reklamę gildii :) A co do eventu to akurat tak się stało, że go ominąłem, bo musiałem zrobić format.. :D

Dziś zrobiłem chyba jako 1 questa na blue zerka [Knight Valachi] :)

Zapraszam do gry ,w razie jakichkolwiek problemów pisać Valachi.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Gratuluje Zerka :D, duzo pulapek musiales postawic ;D?

Server down stronka down :s co jest wie ktos?

Nie, nic. Mi nawet Strona nie działa, Gratulacje = ). A tak poza tym długi Event nie był :D.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

@up

Thx , pułapek było hmm 107 tak mi się wydaję :D 100 się skończyło ubiłem 1x uniq b3 i poleciałem po nowe pułapki i za 7x złapałem :)

A wiadomo czemu stronka off?

@edit

Stronka już działa.

Jeszcze 50silków i będzie avatar :)

@edit2

hmm , co ja tu widzę , ten serwer jest od założycieli starego H2K :) [forum]

77678022723864382104.png

Opublikowano

@radasek

Tupac mial 1 zerka na knighta, bo wczoraj mi w b4 na spocie siedzial

na event nawet nie wbijalem, nie chcialo mi sie i dalem innym zeby mieli troche zabawy.

troche nuda na tym serwerze :(

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Co to kur.. ma być ?? Zaje... mi konto czy co ? Mam zmienione pasy , a reg na to konto nie działa to nie usunięte....

@edit

... Już się dowiedziałem że dostałem jakiegoś bana ;/

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...