Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Lagoon - CAP 100/Low Rates/Vote4Silk

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bazylekkk chętny na uniq b1 ? Mam stuck i bije ,ale dodatkowe dmg się przyda.

@edit

Nie widzę aby coś było zbugowane ! Po drugie na pewno nie gra tylko 22 osoby skoro u mnie w gildi jest online 28 teraz. Po trzecie tuaj widać że nie jest 60 osób bo na stronie jest normalnie:

KUROKAMI: 74 / 1000

Serwer jest ok. Nie ma darmowych item sox w npc, dobrze jest vote ale strasznie maly co moze zachęcić do gry innych :>.

Polecam, Vectane na serwie.

Na stronie = 67563952258328361546.png

Server Stats = 24668603018791473055.png

Na serwerze pusto jakby było właśnie z 11osób.

Na innych serwerach serwer stats zawsze dobrze działał.

Jak wejdę ,lub wyjdę z serwera to nadal jest 40 osób.

(serwer był off a na stronce pokazywało 60osób online a status off :D )

77678022723864382104.png

Opublikowano

Polska Guild LastMinet rekrutuje chętnych graczy do wspólnej gry Kontak, na gg albo też w grze Pisać do HeartS. Lub też do każdej napotkanej osoby : )

@edit

Guild ma już 4lv narazie jest nas 6/35

Zapraszamy !!!

@2x down

Wejdz na skejpa :P

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

warto?

Sprawdź sam. Zobacz czy ci się podoba, mi się podoba nawet bardzo Przynajmiej nie ma tych drop sosów i soxów w NPC. Zobacz atmosfere. Wejdz , pograj trochę i sam zobaczysz = ). Ja tam aktualnie gram, tylko nowym charem, bo przez przypadek laga miałem i dodałem nie w to co miałem dodać ...

@Edit.

Zapraszamy Wszystkich do Gildi LastMinet wszystkich przyjmujemy, bez ograniczenia lvl, pomagamy jak umiemy na początek, posiadamy już 4 lvl gildi. Dopiero gildia się rozwija, ale z waszą pomocą, o ile będą chętni, myślę że zrobimy dobrą Polska Gildię, a nad unią planujemy to zrobić z obcokrajowcami, Angielski raczej każdy zna, Jak zwiększymy lvl chodzimy na unique i różne inne rzeczy, wszystko dowiecie się w grze.. Nad Unią

myślimy z kim to zrobić. Pozdrawiam. Jc pisać w Grze Untafithull .

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Ktoś chętny na unique w cave ? Zaraz wbije i rozwalamy w b1 :D jbc .pm Valachi

@edit

Dodam jeszcze że server stoi na plikach BR

77678022723864382104.png

Opublikowano

To zapraszam do akademii :)

100 post :)

Zapraszam do gildii TheLegends (( tylko zgrane ,ogarnięte i aktywne osoby ))

pm . Valachi

77678022723864382104.png

Opublikowano

bylby ktos dobry i zuploadowal media.pk2?

jezeli oczywiscie bedzie dzialac po wrzuceniu do innego sro cap100.

w4x4.jpg

Opublikowano

bylby ktos dobry i zuploadowal media.pk2?

jezeli oczywiscie bedzie dzialac po wrzuceniu do innego sro cap100.

Nie dam ci media bo mam za słabego neta :( ale polecam pobierać całego silka nie tylko media bo słyszałem ze później są problemy podobno z dc itd
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Widzę, ludzie się zbierają, lecz naprawdę potrzebują jeszcze porządnej reklamy by server się rozkręcił. Mogli by jeszcze dodać niektóre rzeczy na serverze.

@ Zapraszamy Do Gildi LastMinet. Mamy również Unię z TheLegends.

Akutalny Stan gildi - Zamieszczam ss'a.

15ybxqd.png

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Nie dam ci media bo mam za słabego neta :( ale polecam pobierać całego silka nie tylko media bo słyszałem ze później są problemy podobno z dc itd

no wlasnie dlatego ze moj net tez ssie to myslalem o media :P. No trudno w takim razie zaczne jutro a sciaganie wrzuce wieczorkiem

w4x4.jpg

Opublikowano

Server ogólnie ma 5 dni, bo wystartował 20. Ale widzę że coraz więcej ludzi jest na serverze. Niektórzy teraz nie grają, bo muszą się wyspać, odrobić lekcje, 0 lagów, przyjemnie się gra z dobrą gildią i znajomymi, a gracze przybywają. Spokojnie , server jeszcze wejdzie w górę. Ale tak teraz 50 osób będzie, popołudniu może nawet 100 było.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Dzięki bardzo...Ja rozważam między tym serverem a Atomixem.Zbliżają się święta i moje ostatnie w życiu ferie więc chciałbym znalesc jakiś odpowiedni server żeby pograć z kumplem ;P Może ktoś mi doradzi między tymi dwoma serverami ?

Opublikowano

o serwerze atomix słyszałem już dawno temu.. zapewne nie chodzi o ten sam serwer (a może się mylę). Black jest nowym serwerem, więc koksów tutaj jeszcze niema i raczej prędko ich przy tych ratach nie będzie. Osobiście widziałem tylko 2 setne lvle. Tak jak kolega wyżej wsponiał, serwer dopiero się rozwija. Jak się ma z kim grać to gra nigdy się nie nudzi :) ftw w najbliższą sobotę, więc do wbicia maxa i wyfarmienia się trochę czasu jest. Wracając do wyboru tego serweru. Gracze Black będą zachęcać do zagrania na ich serwie, a Ci z atomix na atomix. Wybór należy do Cb i kolegi. Oczywiście zapraszam na Black :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...