Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochody za IGC

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o Murciélago to bardzo dobre auto. Szybkie, nieźle się prowadzi i troche tuningu i nadaje się do wszystkiego. Mój egzemplarz ma śr. 739 i w klasie A jest poprostu boski. Gorąco polecam.

Pozdrawiam.

nfsw_CEZARS9.png
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na sprinty Lambo kupuj, bo jeśli wsadzisz max przyspieszenie na starcie + masz troche skilla to taki ogień że poezja ;)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

mam pytanie jakie auto najbardziej polecacie do 600 tys. :D myśle nad pontiac, renault i nissan fairlady ;)

Ja doradzam Pontiaca, naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył i prowadzeniem i osiągami.

A co polecicie na sprinty? Cena nie gra roli, Chce kupić Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster, ale trochę się waham co o nim sądzicie?

Strasznie uniwersalny. Pisałem o tym w wielu tematach, nie boisz się, że Ci się znudzi lub niezbyt ogarniasz trudniejsze wozy to go weź. Jeśli lubisz się bawić i poradzisz sobie z każdym wozem to możesz się skusić na Mustang'a bądź Corvette.

Lotus Europa S ma tu ocenę 5/5, więc myślę sobie kupię go. Ulepszyłem do max. klasy B i stwierdzam, że w zakręty wchodzi elegancko, nie jeździłem jeszcze tak pewnym samochodem. Za to wielki minus to przyśpieszenie, do 150km/h jest ok, później trzeba uznać siłę innych.

Podsumowując auto bardzo dobre, do tras z zakrętami idealne.

Ocena 5/5 odnosi się do nitra, w legendzie wszystko wyjaśniłem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam mam takie pytanie poza tematem zaczynam gre w nfsw i jade pierwszy wyscig wygrywam go ale moge pozniej tylko jezdzic w szkoleniu niewiem jak zaczac sie scigac :) jak to nie problem to prosze opomoc : P

Opublikowano

Witam mam takie pytanie poza tematem zaczynam gre w nfsw i jade pierwszy wyscig wygrywam go ale moge pozniej tylko jezdzic w szkoleniu niewiem jak zaczac sie scigac :) jak to nie problem to prosze opomoc : P

Na starcie musisz przejechać dwa wyścigi "z komputerem". Później możesz wybrać dowolny wyścig z mapy (przycisk M) poza wyścigami klasowymi. Więcej w FAQ: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

Przypominam wszystkim, że nie jest to temat do dyskusji i pytań o samochodach

3. Wszystkie posty poza wyrażeniem opinii na temat samochodów będą zgłaszane.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Opublikowano

Strasznie uniwersalny. Pisałem o tym w wielu tematach, nie boisz się, że Ci się znudzi lub niezbyt ogarniasz trudniejsze wozy to go weź. Jeśli lubisz się bawić i poradzisz sobie z każdym wozem to możesz się skusić na Mustang'a bądź Corvette.

Mustang to nie mój styl w żadnym nfs jakoś do gustu mi nie przypadł, kupię lambo, a potem chyba skuszę się na tą Corvette ;)

@Edit Corvette już nie ma za IGC :(

Opublikowano

Czas na ocenę dziś dodanego BMW M3 GTS za 1.800.000 IGC.

Auto jak na BMW przystało dobrze trzyma się drogi, wszystkie zakręty bierze bardzo ładnie. Przyśpieszenie ma również bardzo dobre, można śmiało porównać z Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster.

300km/h wyciąga bez problemu, później można sobie pomóc równie dobrą jakością nitro. Jedynym minusem bynajmniej dla mnie jest to, że powyżej 200km/h auto się trzęsie jakby się niedługo rozpaść miało. Samochód ulepszony do max. klasy A to potwór w swojej klasie. ;)

Moja ocena to 5/5.

Opublikowano

Jaki jest maksymalny overall tego BMW M3 na częściach ultra?

Chciałbym Ci odpowiedzieć na to pytanie, ale ja włożyłem tylko jedną część ultra (silnik), a reszta to dwugwiazdkowe części i mam 720 overall.

Opublikowano

Na oceny nowych samochodów musicie niestety poczekać do ukazania się aktualizacji CarChangera.

Opublikowano

Z moich obliczeń wynika że nie da się ulepszyć do klasy S, BMW M3 GTS. Max overall wyszedł 745, wkładając najlepsze części na max klasę.

Opublikowano

Z moich obliczeń wynika że nie da się ulepszyć do klasy S, BMW M3 GTS. Max overall wyszedł 645, wkładając najlepsze części na max klasę.

Chodziło Ci chyba o overall 745, a nie 645. :)

Może to i lepiej, że się nie da ulepszyć do klasy S, a w klasie A BMW M3 GTS zrobi furorę.

Opublikowano

Oj mi się nie chcę wierzyć że tylko 745, da się nabić ja mam 734 w swojej i nie mam najlepszych cześci chyba tylko 3 ultra i to nie najlepszej serii, ale kto tam wie...

nfsw_ARTURPL10.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 23.01.

Opublikowano

a to audi R8 4.2 FSI Quattro jest dostepne odrazu za kase czy lvl do tego ?

Nie ma ograniczeń na poziom. Każdy z samochodów jest dostępny na dowolnym. Audi R8 będzie dostępne od 23.01.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...