Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód za IGC (do 3 mln)?

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam samochodu za IEC głównie to do wyścigów mam astona martina ale jakoś mnie nie przekonuje co mogę kupic chodzi mi o dobre prowadzenie i osiągi mam 3 mln $.

PS.I jeszcze żeby sie go dało fajnie ulepszyc :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Nie da się mieć wszystkiego:

- dobre prowadzenie - Bentley Continental SuperSports

- dobre osiągi - Ford Mustang Boss 302 '12

- dobre osiągi i pewne prowadzenie - Lamborghini Murcielago Roadster

- ulepszenia wizualne - Ford Mustang Boss 302 '12

Większość Ci powie, że do wyścigów lepsze Lambo, a do ucieczek Ford ale ja twierdze inaczej. Na wyścigi, jak jesteś dobrym kierowcą bierz Mustanga, jak słabym Lambo (ucieczki Bentley). Jeśli czerpiesz przyjemność z jazdy - Mustang, jak masz to gdzieś i wolisz samochód, który klei się do nawierzchni - Murci'a.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Pagani zonda,lamborghini aventadorLP 700-4.

Koenisegg CCXR Edition,Dla zabawy hummera :),WRT Audi R8 LMS Ultra,marusia B2

Co to niby jest? Prosił o pomoc z samochodami za IGC. Nie spamuj.

Tak na przyszłość polecam: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Napisze ci tu troche wad i zalet tych aut bo sam je mam.

-Lamborghini murcielago-dobre dla niedoświadczonych kierowcow,ma nawet dobre przyspieszenie i nie banalna prdk.maks

-Bentley-Najwieksza jego zaleta jest prowadzenie bardzo sie jego przyjemnie prowadzi po porostu bajka,z przyspieszeniem nie jest zle i tak samo z prdk.maks.

Mustang boss-dobre przyspieszenie i dobra prdk.maks dobry (zalezy dla kogo) do wyścigow.Prowadzenia niema az takiego masakrycznego choc mogl by miec lepsze,nieraz na zakretach robi drifty,i przez to traci predkosc

Myśle ze pomogłem

Opublikowano

Narazie chyba wybiore lambo bo dawno nie grałem i troche straciłem pewnosci w graniu dzieki za pomoc lecą lajki :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Powiem Ci tak kolego. Murciellago jest na pewno lepsze od Bossa, z kilku względów. Po pierwsze ma większe przyspieszenie odczuwalne, nie w statystykach bo tam ma tyle co i Boss, klei się do drogi, V max też dobre( ja akurat swoim 743 Ogólnie wyciągam 380 na nitrze), kolejne to masakrystyczne nitro tak na starcie jak i w wyścigu ( Polecam 2x moc nitro ***, 2x Czas działania nitro ***, i przedłużony start ***) Wtedy to już w ogóle masakra, kawałek prostej, nitro i 380 na liczniku w 3 sekundy max, Wizualnie lepsze do tunningu jest Boss, to Murciellago niestety Cabrio no i trochę dziwnie się go robi :). Jeśli trochę się pomęczysz klasa S jest w zasięgu. Po prostu to jest rewelacyjny samochód, lecz jak dla mnie Murciellago LP 640 wraz trochę lepiej się prowadzi. A jeszcze lambo jest dość lekkie więc czasami potrafi obrócić na nitrze przy 380, to jest jak dla mnie jedyna jego wada, w sumie myślę że dobrze wybrałeś, abyś miał tylko Skille ***, to auto nie do pojechania.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...