Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z privami?

vito900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie ma jednak powstaje polski prywatny serwer NosMPC

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Rok 2010:

Pewnie w 2011 coś powstanie.

Rok 2011:

Pewnie w 2012 coś powstanie.

Rok 2012:

W 2013 na pewno coś będzie.

Skąd możecie to wiedzieć? Nigdy nie ma pewności.

@topic

Nie ma "privów" i narazie nie będzie. Kubaman coś konstrułuje ale nie wiem czy wypali.

Opublikowano

Robicie problem z byle czego. Nostale PL nie wystarcza? Graj w metina. Tam priwów nie brakuje. Nie mam pojęcia po co wam te nędzne podróby gier. Mmorpg tracą sens przez te serwery. Fajnie jest priv, macie 99lvl i co? Glaca? Po co? Przecież każdy ma to samo... Arena? Po co? I tak nic nie nabije. Może rajdy? Po co? Przecież leci 1kk z mobka! Nie mam zamiaru tego dłużej komentować. Jak dla mnie temat do kosza. Nie ma żadnego info o niczym i nigdy nie będzie. A jeśli tak, to entwell/GF zamkną ten serwer, poprzez prawa autorskie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP akurat chodzi o to , że gameforge wszystko przetwarza na zyski . gdyby nie nosmarket 50% graczy nie miała by tych swoich sp +15 ;)

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Robicie problem z byle czego. Nostale PL nie wystarcza? Graj w metina. Tam priwów nie brakuje. Nie mam pojęcia po co wam te nędzne podróby gier. Mmorpg tracą sens przez te serwery. Fajnie jest priv, macie 99lvl i co? Glaca? Po co? Przecież każdy ma to samo... Arena? Po co? I tak nic nie nabije. Może rajdy? Po co? Przecież leci 1kk z mobka! Nie mam zamiaru tego dłużej komentować. Jak dla mnie temat do kosza. Nie ma żadnego info o niczym i nigdy nie będzie. A jeśli tak, to entwell/GF zamkną ten serwer, poprzez prawa autorskie.

Chłopie ręce i nogi się załamują, od tego te forum jest by zadawać takie pytania, jeżeli tak kochasz nostale pl to tam graj, nie każdy lubi gry w ktorych aktualizacje to ciągle nowe itemy z isu. Nostale PL bylo zaje*** w 1 roku gry, dobrze wpominam ten czas, potem ta gra sie skurw*** i gameforge zaczeło do gracza podchodzic jak do maszynki na kase, evo ma racje, wiekszosc tych "pro" wydaje nawet po kilka tyś miesiecznie, i są nie do zdarcia dla normalnego gracza np na glacy, a privek to byłaby świetna odmiana, w koncu można powiedzieć każdy miał równe szanse :) Liczę że w koncu będą ciekawe privy i znow wroce do gry w Nostale

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...